Siz neler ediyorsunuz beybiler @bir mucizee MssPARE @ozo1907 Catlak-kurabiye @Fatmazell Minnosprenses daha yazamadığım arkadaşlar
Vay bee unut unut sen
Masalimsensin di Kurabiyemin ismi
Ben erken final yaparım o zaman söyleyim
Hayırrr çok erken bebeksumm daha bıçağın ucuyla elma uzatacaksın
Ay çok yazışmışınızz fazlaa okuyamadım direk geldim

Memnun oldum Ayşeciğimmmm evliyim kuzim 14 aylık
Ayy daha çiçeği burnunda evli sayılırsın nasıl gidiyor peki.. Nolur iyi birsey soyle bana
Hahah yok yok komedi filmi olur, romantik olur bazen aksiyon biraz korku&gerilim
Hhıı bazen konuk oyuncılar vs gelır kv. Vs vs
Vay bee unut unut sen

Tinnosum cokkk özlendinnnnnn nasılsın biriciğim

Ayy daha çiçeği burnunda evli sayılırsın nasıl gidiyor peki.. Nolur iyi birsey soyle bana

Canım Ayşeeeemm iyim çok şükür aynı devamke kuzum daha bir kaç gün önce aklımdaydın

Canım Ayşeeeemm iyim çok şükür aynı devamke kuzum daha bir kaç gün önce aklımdaydın
Ben de aynı mesaj atayım diyorum sureklı araya bırsey gıriyo siteye giremiyorum yoksa gercekten hep aklımdasın aklımdasınız çok özlüyorum

Ben de aynı mesaj atayım diyorum sureklı araya bırsey gıriyo siteye giremiyorum yoksa gercekten hep aklımdasın aklımdasınız çok özlüyorum
Hemen hemen aynı şeyler çiçeğim arada buraya gel kavuşalım burada bende özlüyorumm dadlu kuzumuuu

Vay bee unut unut sen

Ahhhhh tinnimmmm nasıl unuttum seni bebeğim ah aşkommmm hastalığıma ver birtanesi seviyorum seniiiii tinnimmmmmm

Ah Ayşem süper kuzummm şiddetle tavsiye ederim çiçeğim eğer düşünürsen bilmiyorum 3 5 seneye ne olur da artık daha da şu anlık süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…