ollleyyy geliyor bebeler
bak sakın kaçırma
hallet sen
Ahaha ay kuzum hiç umudum yok ya son şansım deniyorum artık oldu oldu olmadı biraz mola veriğ artık tüpemi gideriz naparız diye düşünüyorum olsun diye değil tüpten önce son şansımızı deneyelim diye yaptık resmen

Ay Rabbim bu 3 aylarda isteyen bekleyen çaba gösteren gözyaşı döken herkeze nasip etsin kuzum zor süreçler umarım hayırlı haberler alırsın kuzum

inşallah olcak ümitsiz olma etkileme yumişleri taaamm mı
Ben erken final yaparım o zaman söyleyim
yapmazsın yapmazsın bizi takip et

Ay Rabbim bu 3 aylarda isteyen bekleyen çaba gösteren gözyaşı döken herkeze nasip etsin kuzum zor süreçler umarım hayırlı haberler alırsın kuzum
Amin canım hepimiz alalım o güzel haveri inşallah
Sen nasıl bir tedaviye başlıcaksın

Amin canım hepimiz alalım o güzel haveri inşallah
Sen nasıl bir tedaviye başlıcaksın
Canım valla ben bilmiyorum bana ne edecekler 14 aylık evliyim 2 kimyasalım var daha gebe kalmadım herşey normal erkek kadın faktörü yok ama olmuyor diyorum acaba yumoşlar mı çatlamıyor Türkiye de de doktora gittim herşey normal burda da gittim normal başka bir doktora gideceğim burda bakalım regl olacağım ne dicek kuzum hayırlısı olsun inşallah

Bağlanmaz olaydı kurabiyem eskı halımı özlüyorum vallahi
Hahah ben diyecektim bir mucizee yazmış Şeyy korkutmak gibi olmasın da henüz film başlamadı
Kurabiyem oldum iğneyi yumurtalar 25 biri 22 biri olmuş. Az önce oldum. Adamda ayağını sakatladı 1 hafta evde raporlu dikti bacağı yatıyor nasıl olcsk bilmiyorum
Anaa Kızzz yumurtaların çatlamadıpına mı sevineyim eşine mi üzüleyim bilemedim
Ya çok şükür canım çok güzel büyümüşler o ağrı demek ki belirli bir boyuta gelince oldu çok sevindim
Çok mu fena eşinin durumu hemen aşılamaya mı çevirse doktor

Hahah ne bileyim çatlamaya karar verdim herhalde ya benim yumişler de çatlamazdı bari ben çatlayın dediysem

Korkuttunuz artık

Cookiie bak canm en kötü ihtimalle şırınga vaaa biliyosun

ayy işimiz şaka da Rabbim kolaylaştırsın kuzum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…