Ahaha ay kuzum hiç umudum yok ya son şansım deniyorum artık oldu oldu olmadı biraz mola veriğ artık tüpemi gideriz naparız diye düşünüyorum olsun diye değil tüpten önce son şansımızı deneyelim diye yaptık resmenollleyyy geliyor bebeler
bak sakın kaçırma
hallet sen
Ben erken final yaparım o zaman söyleyimohohoho daha fragmanı yaşıyosun tatlım bi dur
Ay Rabbim bu 3 aylarda isteyen bekleyen çaba gösteren gözyaşı döken herkeze nasip etsin kuzum zor süreçler umarım hayırlı haberler alırsın kuzumAmin canım çok teşekkürler bütün çabalayanlar isteyenler hayırlı sonuç alsın inşallah
Bende pko var ama gebeliğe engel olmadı. Gebe kaldım hep ama kayıplarım oldu. Pkodan dolayı son zamanlarda yumurtlamayıda yakalayamadığımda yunurta takibi yaptık hayırlısıyla bakalım canım
Hoşgeldin canım dua topiğinden biliyorum seniBen erken final yaparım o zaman söyleyim
Ah kuzum benim Rabbim ol derse neler olmaz çiçeğim olacak inşallah Rabbim derdi veren dermanı da verir bebeğim bizde anne olacağız inşallah bende üzülüyorum çiçeğim ama elden bişi gelmiyor
inşallah olcak ümitsiz olma etkileme yumişleri taaamm mıAhaha ay kuzum hiç umudum yok ya son şansım deniyorum artık oldu oldu olmadı biraz mola veriğ artık tüpemi gideriz naparız diye düşünüyorum olsun diye değil tüpten önce son şansımızı deneyelim diye yaptık resmen
yapmazsın yapmazsın bizi takip etBen erken final yaparım o zaman söyleyim
Ya canımHoşgeldin canım dua topiğinden biliyorum seni
Takipteyim bebeğiminşallah olcak ümitsiz olma etkileme yumişleri taaamm mı
yapmazsın yapmazsın bizi takip et
Ya kuzum benim sende öylesin güzel kalbinden öptümYa canımhosbuldum.. Senınle hıc tanısmadık ama bende seni biliyorum o kdr sıcak geliyorsun ki
Amin canım hepimiz alalım o güzel haveri inşallahAy Rabbim bu 3 aylarda isteyen bekleyen çaba gösteren gözyaşı döken herkeze nasip etsin kuzum zor süreçler umarım hayırlı haberler alırsın kuzum
Tamam kuzum öyle yapıyorum düşünmemeye çalışıyorum birşeylerle oyalancaminşallah olcak ümitsiz olma etkileme yumişleri taaamm mı
yapmazsın yapmazsın bizi takip et
Canım valla ben bilmiyorum bana ne edeceklerAmin canım hepimiz alalım o güzel haveri inşallah
Sen nasıl bir tedaviye başlıcaksın
Hahah ben diyecektimBağlanmaz olaydı kurabiyemeskı halımı özlüyorum vallahi
Anaa Kızzz yumurtaların çatlamadıpına mı sevineyim eşine mi üzüleyim bilemedimKurabiyem oldum iğneyi yumurtalar 25 biri 22 biri olmuş. Az önce oldum. Adamda ayağını sakatladı 1 hafta evde raporlu dikti bacağı yatıyor nasıl olcsk bilmiyorum
tmmmmmTamam kuzum öyle yapıyorum düşünmemeye çalışıyorum birşeylerle oyalancam
YaşıtmısızYa kuzum benim sende öylesin güzel kalbinden öptümtanışalım kuzum evet hiç tanışmak nasip olmadı ya ismim Selin 27 yaşındayım kuzum
Hahah ne bileyim çatlamaya karar verdim herhaldehadi yaaa o nişanlıydı demi sorryyyyMorrmeneksee
yaaa masal çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş niye değiştirdin
Korkuttunuz artıkHahah ben diyecektimbir mucizee yazmış Şeyy korkutmak gibi olmasın da henüz film başlamadı
Anaa Kızzz yumurtaların çatlamadıpına mı sevineyim eşine mi üzüleyim bilemedim
Ya çok şükür canım çok güzel büyümüşler o ağrı demek ki belirli bir boyuta gelince oldu çok sevindim
Çok mu fena eşinin durumu hemen aşılamaya mı çevirse doktor
Memnun oldum AyşeciğimmmmYaşıtmısızbende 27 adım Ayşe canım benımde.. Evlımısın
Hahah ben diyecektimbir mucizee yazmış Şeyy korkutmak gibi olmasın da henüz film başlamadı
Anaa Kızzz yumurtaların çatlamadıpına mı sevineyim eşine mi üzüleyim bilemedim
Ya çok şükür canım çok güzel büyümüşler o ağrı demek ki belirli bir boyuta gelince oldu çok sevindim
Çok mu fena eşinin durumu hemen aşılamaya mı çevirse doktor
Hahah yok yok komedi filmi olur, romantik olurKorkuttunuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?