Allah razı olsun canım benim he ya zaman ne çabuk geçiyor. Oyy bugün günlerden ıspanak Yaff
Bir mühendis çıksa da ıspanak yıkama makinesi icat ediverse çok mu şey istiyoruz ya biz kadınlar
Canım biraz sirkeli tuzlu suda bekletiyorsunn dimi. Olduğu gibi toprağını aşağı indiriyor. Sonrada yıkıyorum ben

Evet bennnnn pazara gittim hiçbirşey inmemiş markete uğrafım orada herşey aynı
Marketlere isyan var Twitter'da. 38.90 olan yumurtayı 45 yapmışlar sonra geri 42 indirimli olarak göstermişler. Bir sürü örnek. Ya olan vatandaşa oluyor zehir zıkkım olsun haksız yere hangisi alıyorsa

Marketlere isyan var Twitter'da. 38.90 olan yumurtayı 45 yapmışlar sonra geri 42 indirimli olarak göstermişler. Bir sürü örnek. Ya olan vatandaşa oluyor zehir zıkkım olsun haksız yere hangisi alıyorsa
İndirim falan yok yalandan yani yalnjz aklıma bir üye geldi siz gülerken geldim isyan ettim

Yeni uyandım kurabiyem ayılmaya çalışıyorum iş var yemek yok Diyorum bugün cilt bakımı yapacağım filan yık yetişemiyorum resmen sankisen napıyon ballımm
Oyy kuzum öyle geçiyor ya hele ne yemek yapacağını bulamayınca günün yarısı ne pişirsem diye düşünmekle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…