- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Ah kurabiyeemm Rabbim şifa versiiin inşAllah bir sıkıntı çıkmazzÇok sağolun kızlargrip mi covid mi bilmiyorum geçmezse bu akşam test vermeye giderim. Çok fenayım tır çarpmış gibi
İnşallah tinnoşumAh kurabiyeemm Rabbim şifa versiiin inşAllah bir sıkıntı çıkmazz
Ben şimdi gidiyorum döndüğümde güzel haberlerini görmek istiyorum miniğimAh kurabiyeemm Rabbim şifa versiiin inşAllah bir sıkıntı çıkmazz
ah kıyamam sanaÇok sağolun kızlargrip mi covid mi bilmiyorum geçmezse bu akşam test vermeye giderim. Çok fenayım tır çarpmış gibi
Kuzum ben baya topladım bebeğim iyiyim şükürler olsunnnn
Günaydın kuzum iyiyim şükür topladım ben sen nasılsınGünaydınlar hasta olanlara geçmiş olsun nasılsınız
Geçmiş olsun kuzummm ya sen garanti olsun test ver şüphe duyuyorsan kuzummmmmHiç iyi değilim uzun zamandır böyle hasta olmamıştım
Bnde daha iyim tşk cnmGünaydın kuzum iyiyim şükür topladım ben sen nasılsın
günaydınlar canımGünaydınlar hasta olanlara geçmiş olsun nasılsınız
Evet ya anlaşılmıyor bakıyorum hepsi birbirine benziyorah kıyamam sanacovidle gribin belirtileri çok benzer kuzum. test yapmadan anlaşılmıyor
Kuzum ben baya topladım bebeğim iyiyim şükürler olsunnnnkuzum bende ilk 3 4 gün boğaz ağrısı kuruluk yaptı gözler de sulanma sonra burun tıkanıklığı biraz ateş yaptı kuru öksürük ses değişimi hayr olsun kuzunmm iyi misin umarım iyisindir çiçeğim
Bugün giderim galiba test vermeye canım. Ama benimki kuru öksürük değil o yüzden diyorum belki griptir diye off her neyse mahvetti beni kaç gündürGeçmiş olsun kuzummm ya sen garanti olsun test ver şüphe duyuyorsan kuzummmmm
Günaydın canım sağ olasınGünaydınlar hasta olanlara geçmiş olsun nasılsınız
hemen git kuzum. doktora da gidebilirsin aslında ilaç falan verirdiBugün giderim galiba test vermeye canım. Ama benimki kuru öksürük değil o yüzden diyorum belki griptir diye off her neyse mahvetti beni kaç gündür
Senin atlatmana sevindim canım daha da iyi ol inşallah
Havalardan olabilir kuzum bir sıcak bir soğuk üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine gebesin birde amanBugün giderim galiba test vermeye canım. Ama benimki kuru öksürük değil o yüzden diyorum belki griptir diye off her neyse mahvetti beni kaç gündür
Senin atlatmana sevindim canım daha da iyi ol inşallah
Gebelikten dolayı ilaç vermiyorlar canım arkadaşlarım covid oldu sadece evde dinlenme çok ağırlaşmadığı sürece sadece parola izin varhemen git kuzum. doktora da gidebilirsin aslında ilaç falan verirdi
ayyy unuttum kuzum hamile olduğunu pardonGebelikten dolayı ilaç vermiyorlar canım arkadaşlarım covid oldu sadece evde dinlenme çok ağırlaşmadığı sürece sadece parola izin var
Aynen canım hasta olmadan bir gün önce dışarı çıkmıştım hava soğuktu ondan da olabilir.Havalardan olabilir kuzum bir sıcak bir soğuk üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine gebesin birde amanya canım teşekkür ederim şükür az kaldı benimde atlattım karantina süremi bekliyorum
Aynen canım içim dışım bal limon olduayyy unuttum kuzum hamile olduğunu pardondoğal yollarla geçirmeye çalış. ıhlamur falan iç. limon bal zencefil yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?