Çok sağolun kızlar grip mi covid mi bilmiyorum geçmezse bu akşam test vermeye giderim. Çok fenayım tır çarpmış gibi
Ah kurabiyeemm Rabbim şifa versiiin inşAllah bir sıkıntı çıkmazz

Lna16 canım sen nasıl oldun. Sende covid belirtileri nelerdi
Kuzum ben baya topladım bebeğim iyiyim şükürler olsunnnn kuzum bende ilk 3 4 gün boğaz ağrısı kuruluk yaptı gözler de sulanma sonra burun tıkanıklığı biraz ateş yaptı kuru öksürük ses değişimi hayr olsun kuzunmm iyi misin umarım iyisindir çiçeğim

Geçmiş olsun kuzummm ya sen garanti olsun test ver şüphe duyuyorsan kuzummmmm
Bugün giderim galiba test vermeye canım. Ama benimki kuru öksürük değil o yüzden diyorum belki griptir diye off her neyse mahvetti beni kaç gündür
Senin atlatmana sevindim canım daha da iyi ol inşallah

Bugün giderim galiba test vermeye canım. Ama benimki kuru öksürük değil o yüzden diyorum belki griptir diye off her neyse mahvetti beni kaç gündür
Senin atlatmana sevindim canım daha da iyi ol inşallah
Havalardan olabilir kuzum bir sıcak bir soğuk üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine gebesin birde aman ya canım teşekkür ederim şükür az kaldı benimde atlattım karantina süremi bekliyorum

Havalardan olabilir kuzum bir sıcak bir soğuk üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine gebesin birde aman ya canım teşekkür ederim şükür az kaldı benimde atlattım karantina süremi bekliyorum
Aynen canım hasta olmadan bir gün önce dışarı çıkmıştım hava soğuktu ondan da olabilir.
Hadi onunla geçmiş olsun canım Rabbim esirgesin inşallah beterinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…