- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
OlmaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssssAmin Aminn kuzum inşallah
Hahah gelir ama yine durmayabiliryine gider yine ban yer
Saçından tutup çekelim bu tarafa
MssPARE
Sebbo bende uyandım durum değerlendirmesi yapıyorumMantı sıkıyoruz ev ahali komşular siz napiyonuz canlar
Günaydın tinnoşum analiz sonuçları ne durumdaSebbo bende uyandım durum değerlendirmesi yapıyorum
Hahah karantina günlerindeki gibi deseneHemde valla nasıl batmak birde süpürgeyi temizledim geçenlerde filtre daha kurumamış. Evi yakında birşeyler götürcek beZle silip duruyorum açık yerleri
Pazartesi başlıcak nasipse canım bende bunaldım evde işe başlasında hemen dışarı atcam kendimi
Valla o zaman Saçından tut gitmesin bi yere ben tutamıyorum yine gidicem diyıOlmaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssss
dua grubumuz boynu bükük kalırrrrrrrrrrrrr özlerisssssssssss
Yarın cıkcam kuzum o arkadaşıyla biryere gitcek bende anneme giderim o gelincede köye gideriz kaynanayaHahah karantina günlerindeki gibi desenehadi az kalmış 2 gün daha dayan
Valla o zaman Saçından tut gitmesin bi yere ben tutamıyorum yine gidicem diyı
Hahha pareyi aynen şöyle yemek lazım. Ancak o zaman güvende olduğunu biliriz
Açılış güzel de final de ayrı muhteşemmişYarın cıkcam kuzum o arkadaşıyla biryere gitcek bende anneme giderim o gelincede köye gideriz kaynanaya
Kurabiyemmmm her yanım bildirim olmuşGünaydın tinnoşum analiz sonuçları ne durumda
ahahahha aynennnnnnnnnnnnHahha pareyi aynen şöyle yemek lazım. Ancak o zaman güvende olduğunu biliriz
Yaaa mucizeeemmmm ya açtım dinliyorum
ben dinleyemiyom kuzum umarım ayşeciğin tini minisidirYaaa mucizeeemmmm ya açtım dinliyorumhani show tv de bir ayşecik vardı ya o çook söylerdi
kızzzz yaşımız ortaya çıkacak sen onu biliyorsanYaaa mucizeeemmmm ya açtım dinliyorumhani show tv de bir ayşecik vardı ya o çook söylerdi
Yok o değil dadlusuuuuben dinleyemiyom kuzum umarım ayşeciğin tini minisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?