- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Kurabişim gelmiiiiişşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurabişim gelmiiiiişşşş
Geldim geldim kuzum hemde covid olarakKurabişim gelmiiiiişşşş
![]()
Geçmiş olsun kuzum yaaa gebe gebe off yaGeldim geldim kuzum hemde covid olarak![]()
İnşallah inşallah canım ya. Dün daha iyiydim bugün de iyiyim de burnum tıkalı o yüzden nefes alırken zorlanıyorum sinir oluyorum ama şükür ki ciğerden kaynaklı değil nefes darlığı sadece burnumdan dolayıGeçmiş olsun kuzum yaaa gebe gebe off yaAllahm acil şifalar versin yayşımadan hemen geçsin inşallah ys
![]()
Hoşgeldin kurabiyemmmm yav gitmeyin bir yereee
Vick sür sen burnunu hemen açar kuzu amaİnşallah inşallah canım ya. Dün daha iyiydim bugün de iyiyim de burnum tıkalı o yüzden nefes alırken zorlanıyorum sinir oluyorum ama şükür ki ciğerden kaynaklı değil nefes darlığı sadece burnumdan dolayı![]()
İnşallah kuzum ah bu parenin peşine takılınca böyle burnum bandan çıkmıyorHoşgeldin kurabiyemmmm yav gitmeyin bir yereeeCovid misin çiçeğim amanınn nasılsınn pekiii
![]()
Valla ona da korktum aldırmadım eve inan şuan meyve yiyorum o kadar korkuyorum ki minik minik koparıyırum ağzımdan bari nefes almaya devam edeyim diye,Vick sür sen burnunu hemen açar kuzu ama![]()
Tez zamanda negatife dönmen dileğiylee bebeğimm inşAllah böyle ilerlemeden atlatır gidersiinn bol meyve dinlenmeyle geçecek çiçeğimmİnşallah kuzum ah bu parenin peşine takılınca böyle burnum bandan çıkmıyor![]()
MssPARE
Valla inan nasılım tam bilmiyorum canım iyiyim de diyemiyorum kötüyüm de. Ama çok şükür ağır değil öksürük fena yaptı artık kasıklarım ağrıyordu. Bugün de burnum tıkalı bakalım sabah nasıl olacak![]()
Gecmis olsun...Valla ona da korktum aldırmadım eve inan şuan meyve yiyorum o kadar korkuyorum ki minik minik koparıyırum ağzımdan bari nefes almaya devam edeyim diye,
Aman neyse siz neler yapıyorsunuz bakalım off uzaktan bakması çok gıcık![]()
İnşallah inşallah canım benimTez zamanda negatife dönmen dileğiylee bebeğimm inşAllah böyle ilerlemeden atlatır gidersiinn bol meyve dinlenmeyle geçecek çiçeğimm![]()
Madem her yerde çalıyor biz eksik kalmayalım
Haydi bakalım ver coşku
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@sebo
Kurabiyemmm derin araştrmalara girmiş bulunmaktayım.Tüp bebek için siz uyurken bende topik okuyorumİnşallah inşallah canım benim
Sen nasılsın bakalımbal böcümmm
Ben.yine dalacam o konuya ama mune uyarı yapmış pazartesi olsun kimse yok gelsinler bakem Hahhahaİnşallah kuzum ah bu parenin peşine takılınca böyle burnum bandan çıkmıyor![]()
MssPARE
Valla inan nasılım tam bilmiyorum canım iyiyim de diyemiyorum kötüyüm de. Ama çok şükür ağır değil öksürük fena yaptı artık kasıklarım ağrıyordu. Bugün de burnum tıkalı bakalım sabah nasıl olacak![]()
Hayırlusı olsun inşallah bitanem. Sen önce Gökalp i mi istiyordun. Haa dur Gökalp şu adammm sinir olmuştum ben onaKurabiyemmm derin araştrmalara girmiş bulunmaktayım.Tüp bebek için siz uyurken bende topik okuyorum
bi yanım Gökalp beyde dedi eledim onu Semih bey ve Mustafa bey arasındayım artık ypacak herşeyi yaptım ben herşeye pür dikkat ediyorum yok demek ki bişiler ters gidiyor
Kurabiyemmm derin araştrmalara girmiş bulunmaktayım.Tüp bebek için siz uyurken bende topik okuyorum
bi yanım Gökalp beyde dedi eledim onu Semih bey ve Mustafa bey arasındayım artık ypacak herşeyi yaptım ben herşeye pür dikkat ediyorum yok demek ki bişiler ters gidiyor
Ayy aman gitmedim bile ben tekrar napim ya her koyun kendi bacağından asılır diye tutturmuşlar. Öyle düşünen insana biz ne yapabiliriz ki. Ha Rabbim katında biz üzerimize düşeni yaptık. Yanlış olduğunu söyledikBen.yine dalacam o konuya ama mune uyarı yapmış pazartesi olsun kimse yok gelsinler bakem Hahhaha
Kız aksiyon ekşin heycan aşk entrika mapus hepsi bende dizi gibi kadınım hahha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()