- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Evett kuzumm dün gördüm o sahte hesapları sizlerinde yazılarını okuyorumnm Mustafa bey Gökalp bey diyordum sonra Mustafa bey dediim zaten mustafa hoca ağır basıyor ama senın doktoruda bir kenara koydumHayırlusı olsun inşallah bitanem. Sen önce Gökalp i mi istiyordun. Haa dur Gökalp şu adammm sinir olmuştum ben onabir sürü sahte reklamı vardı
Bence ikisi ile de bir ön görüşme ayarla hangisinin tavrı yöntemi hoşuna giderse onunla devam et canım
Bide ne soracğm sen hiç yumurta geliştirme için ilaç kullandın mı sonrasında ovitrelle falan
Gerçi orada isimler farklı mı bilmiyorum ama gonal f türü iğneler falan denenmiş miydi
Ayy aman gitmedim bile ben tekrar napim ya her koyun kendi bacağından asılır diye tutturmuşlar. Öyle düşünen insana biz ne yapabiliriz ki. Ha Rabbim katında biz üzerimize düşeni yaptık. Yanlış olduğunu söyledik
Bide üstüne beddua yedim ya sinir oldum bugün aklıma geldi ama hala ben onlara beddua etmiyorum
Bişey dicem de neyse yeni çıkmışam mahpustan bide karantinadayım zaten kk da olmazsa kafayı yerim
Ahhh güzel kalpli Paremmm Allah razı olsunnn Rabbim senınde istediğini misliyle versiin.Bazen unutuyorum takmıyorum bazende öyle bi içimdeki boğazımda düğüm düğüm olmayan bir şeyin özlemiii içimi acıtıyor çoook iyi geldii mesajın çookTinim bir bilsen benim nasıl çocuk istediğimi nasıl bir duygu olduğunu biliyorum
O yüzden çok dua ediyorum isteyen herkese rabbim versin
Sanada diğer kızlara da inanki dua ediyorum
Anlamıyorum tüp bebek yada doktor
Rabbim denk getirisin olsun bir bebisin bakarsın bu duam.kabul olur
Benim gibi takınca takıyorsun galiba...Ben.yine dalacam o konuya ama mune uyarı yapmış pazartesi olsun kimse yok gelsinler bakem Hahhaha
Kız aksiyon ekşin heycan aşk entrika mapus hepsi bende dizi gibi kadınım hahha
Takma değilde cahilsiniz şirk koşuyorsunuz deyince asla öyle bir sey yokken konuyu baska yere getiriyorlar ya insan ister istemez sınır oluyorBenim gibi takınca takıyorsun galiba...
Dikkat et kuzumValla ona da korktum aldırmadım eve inan şuan meyve yiyorum o kadar korkuyorum ki minik minik koparıyırum ağzımdan bari nefes almaya devam edeyim diye,
Aman neyse siz neler yapıyorsunuz bakalım off uzaktan bakması çok gıcık
Tinim Sabri cavkaytara da bakar mısınKurabiyemmm derin araştrmalara girmiş bulunmaktayım.Tüp bebek için siz uyurken bende topik okuyorum
bi yanım Gökalp beyde dedi eledim onu Semih bey ve Mustafa bey arasındayım artık ypacak herşeyi yaptım ben herşeye pür dikkat ediyorum yok demek ki bişiler ters gidiyor
Ahhh güzel kalpli Paremmm Allah razı olsunnn Rabbim senınde istediğini misliyle versiin.Bazen unutuyorum takmıyorum bazende öyle bi içimdeki boğazımda düğüm düğüm olmayan bir şeyin özlemiii içimi acıtıyor çoook iyi geldii mesajın çook
Kayseride mi o doktor mucizem bakayımmDikkat et kuzum
Ben yarın yaticim
Tinim Sabri cavkaytara da bakar mısın
Tüpe başlamadan deneyim dersen bide gonal f türü bir ilaçla dene hani buraya gelene kadar vakiti değerlendirme yapayım dersen. Ya da gelir gelmez hemen başlarsan da dediğim gibi iksii de ile görüş ona göre içine sinen Dr ile devam edersin kuzum. Rabbim kolaylaştırsın inşallahEvett kuzumm dün gördüm o sahte hesapları sizlerinde yazılarını okuyorumnm Mustafa bey Gökalp bey diyordum sonra Mustafa bey dediim zaten mustafa hoca ağır basıyor ama senın doktoruda bir kenara koydum
Çiçeğim zaten aşılama yapıldı Femara kullandım 2yumurta oldu sonuç yok ondan sonra ki ayda doktor kullan dedii Türkiyede kullandım gene yok sonra buraya geldik burda ben doktora hiç gitmedim kuzum yumurta oluyor çatlıyor yok belkide boş şimdi buna taktım
Ahhh Rabbim önce gönlüne göre sonra gözüne hitap edecek birini çıkartsın kalbisinn böyle güpp güüp atsınn parişimm
Önce benim tabiki evlenmem lazım ama önce koca lazım oda bu gece lazim
Aminnnn Kurabiyem bazen oda geliyor aklıma ama ne bilim her şey olan inancımı kaybettim gibi en hayırlısı neyse o olsunn bitanemmmTüpe başlamadan deneyim dersen bide gonal f türü bir ilaçla dene hani buraya gelene kadar vakiti değerlendirme yapayım dersen. Ya da gelir gelmez hemen başlarsan da dediğim gibi iksii de ile görüş ona göre içine sinen Dr ile devam edersin kuzum. Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Aminnnnn allahhhhh duamı da aldım ohhh ağzına yüreğine sağlık bal lokmasiAhhh Rabbim önce gönlüne göre sonra gözüne hitap edecek birini çıkartsın kalbisinn böyle güpp güüp atsınn parişimm
Aminnnnn allahhhhh duamı da aldım ohhh ağzına yüreğine sağlık bal lokmasi
Yok kuzum İstanbul bahçecide sanırımKayseride mi o doktor mucizem bakayımm
Çok sempatik bir doktormuş kuzumm aklımızda kalsınYok kuzum İstanbul bahçecide sanırım
Hayır hayır kuzum sakın öyle düşünme. Nasip bu nerede ve hangi zamana gizlendi bilemeyiz. Yani bakma sana dediğime bende çok düştüm o hisse sanki hiç gelmeyecek gibi hiç olmayacak gibi hissediyor bazen. O yüzden hala inanması zaman alıyor. Beyini ne kadar olumsuza adapte etmişsem olumluyu kabul edemedi şaşırdıAminnnn Kurabiyem bazen oda geliyor aklıma ama ne bilim her şey olan inancımı kaybettim gibi en hayırlısı neyse o olsunn bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?