Evett kuzumm dün gördüm o sahte hesapları sizlerinde yazılarını okuyorumnm Mustafa bey Gökalp bey diyordum sonra Mustafa bey dediim zaten mustafa hoca ağır basıyor ama senın doktoruda bir kenara koydum
Çiçeğim zaten aşılama yapıldı Femara kullandım 2yumurta oldu sonuç yok ondan sonra ki ayda doktor kullan dedii Türkiyede kullandım gene yok sonra buraya geldik burda ben doktora hiç gitmedim kuzum yumurta oluyor çatlıyor yok belkide boş şimdi buna taktım

Bende ne kadar cahilsiniz şirk koşuyorsunuz lafina deli oldum

Rabbim bir sürü ayeti var şeytan günaha girerken onu süslü güzel gösterirmiş ve yaptıkları şeyi 4 din yasaklamış zurnayla es tutmuşlar ve 3 yıla yakın hapis cezası var

Kadın diyor ki şuan önümden geçti gitti belki onun kini aldım dünyaya birbirinden habersiz kardeşler dunayya getiriyorlar nesilleri değiştiriyorlar ilerde kardeşlerin es.sevgili olmalarına sebeb oluyorlar
Olacak iş değil halen kızıyorum bide bu günahı yapıp allah yardım etsin diyorlar tobe yarabbi

Ahhh güzel kalpli Paremmm Allah razı olsunnn Rabbim senınde istediğini misliyle versiin.Bazen unutuyorum takmıyorum bazende öyle bi içimdeki boğazımda düğüm düğüm olmayan bir şeyin özlemiii içimi acıtıyor çoook iyi geldii mesajın çook

Dikkat et kuzum
Ben yarın yaticim
Tinim Sabri cavkaytara da bakar mısın

Önce benim tabiki evlenmem lazım ama önce koca lazım oda bu gece lazim

Tüpe başlamadan deneyim dersen bide gonal f türü bir ilaçla dene hani buraya gelene kadar vakiti değerlendirme yapayım dersen. Ya da gelir gelmez hemen başlarsan da dediğim gibi iksii de ile görüş ona göre içine sinen Dr ile devam edersin kuzum. Rabbim kolaylaştırsın inşallah

Önce benim tabiki evlenmem lazım ama önce koca lazım oda bu gece lazim
Ahhh Rabbim önce gönlüne göre sonra gözüne hitap edecek birini çıkartsın kalbisinn böyle güpp güüp atsınn parişimm

Aminnnn Kurabiyem bazen oda geliyor aklıma ama ne bilim her şey olan inancımı kaybettim gibi en hayırlısı neyse o olsunn bitanemmm

Aminnnn Kurabiyem bazen oda geliyor aklıma ama ne bilim her şey olan inancımı kaybettim gibi en hayırlısı neyse o olsunn bitanemmm
Hayır hayır kuzum sakın öyle düşünme. Nasip bu nerede ve hangi zamana gizlendi bilemeyiz. Yani bakma sana dediğime bende çok düştüm o hisse sanki hiç gelmeyecek gibi hiç olmayacak gibi hissediyor bazen. O yüzden hala inanması zaman alıyor. Beyini ne kadar olumsuza adapte etmişsem olumluyu kabul edemedi şaşırdı
Karar senin canım eğer çok yıpratmayacaksa seni gelmeden önce değerlendirirsin. Ama şöyle git ya zaten vaktim bol onu değerlendiriyorum olursa da olmazsa da moduna gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…