Var canım bahçe değil tarla resmen
Yazın orda ırgatlık yapıyorum kışın tembellik
Eminmisin bak iyi düşün iki gün sonra kaçmaAy beni de götür ben gönüllü irgatlik yaparım bak :)
Pare
Eminmisin bak iyi düşün iki gün sonra kaçma
Benim bahçe çok büyük her türlü meyve ağacı var bahçeye herşeyi ekeriz asmalar üzümler güller çiçekler herşey muhteşem doğal herşey ama çok yorucu canım ya sabahın 5 de.kalkarım hadi bahceyeYa ben çok seviyorum ama sadece balkonum var orada çiçek böcekle ugrasabiliyorum sadece :) toprakla uğraşmayı çok seviyorum.
Aaaa seni cagirdim biraz önceÇiçeklerimmm merhaba şu sıralar azcık yokum ama geri geleceemm izin aldık bozulan psikolojimi tamir ediyoruzzzz
Gidiyon yani tamam canım dinlen tazelenÇiçeklerimmm merhaba şu sıralar azcık yokum ama geri geleceemm izin aldık bozulan psikolojimi tamir ediyoruzzzz
Yaa kalp kalbeymiş bende şimdi yazmıştım ParişimmmCatlak-kurabiye
Nerdesin
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Nerdesiniz fıstıklar gelin hele
Tinnommm uyanmasını hala sabah olmadimi kalk hadi❣❣
Rabbim hepimize ferahlık versin canım benim. Toparlan gel özletme kendiniÇiçeklerimmm merhaba şu sıralar azcık yokum ama geri geleceemm izin aldık bozulan psikolojimi tamir ediyoruzzzz
Parişim benim psikoloji hala pertCatlak-kurabiye
Nerdesin
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Nerdesiniz fıstıklar gelin hele
Tinnommm uyanmasını hala sabah olmadimi kalk hadi❣❣
Yıllık izin aldık 2hafta Paremm buraları gezelim kafa dağıtalım dedik inşAllah şifa olur son zamanlar çok kasmışım kendimi ara ara girer öper giderim siziiiiGidiyon yani tamam canım dinlen tazelen❣❣❣ ❤
Gel buraya niye dışarda kalıyorsun dağılır kafan iste kurbikim yaParişim benim psikoloji hala pert
Bir süre dışarıdan izlerim sizi
Oyyy beniim kurabiyeme ve minnoşunaa sağlık versiinn hepimizeee kelebeğimRabbim hepimize ferahlık versin canım benim. Toparlan gel özletme kendini
Benim psikolojim de yerlerde inşallah bu günleri geçmiş gitmiş etsin Rabbim. Yüreğimize inşirah ferahlığı versin
Duaları unutma kuzum gez toz iyi olur enerji topla gelYıllık izin aldık 2hafta Paremm buraları gezelim kafa dağıtalım dedik inşAllah şifa olur son zamanlar çok kasmışım kendimi ara ara girer öper giderim siziiii
Oo süper canım benimYıllık izin aldık 2hafta Paremm buraları gezelim kafa dağıtalım dedik inşAllah şifa olur son zamanlar çok kasmışım kendimi ara ara girer öper giderim siziiii
Parem kafamın içi öyle dolu ki cümlelerimi toparlayamıyorum bazenGel buraya niye dışarda kalıyorsun dağılır kafan iste kurbikim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?