Ya ben çok seviyorum ama sadece balkonum var orada çiçek böcekle ugrasabiliyorum sadece :) toprakla uğraşmayı çok seviyorum.
Benim bahçe çok büyük her türlü meyve ağacı var bahçeye herşeyi ekeriz asmalar üzümler güller çiçekler herşey muhteşem doğal herşey ama çok yorucu canım ya sabahın 5 de.kalkarım hadi bahceye

Çiçeklerimmm merhaba şu sıralar azcık yokum ama geri geleceemm izin aldık bozulan psikolojimi tamir ediyoruzzzz
Rabbim hepimize ferahlık versin canım benim. Toparlan gel özletme kendini
Benim psikolojim de yerlerde inşallah bu günleri geçmiş gitmiş etsin Rabbim. Yüreğimize inşirah ferahlığı versin

Gidiyon yani tamam canım dinlen tazelen ❣❣❣
Yıllık izin aldık 2hafta Paremm buraları gezelim kafa dağıtalım dedik inşAllah şifa olur son zamanlar çok kasmışım kendimi ara ara girer öper giderim siziiii

Rabbim hepimize ferahlık versin canım benim. Toparlan gel özletme kendini
Benim psikolojim de yerlerde inşallah bu günleri geçmiş gitmiş etsin Rabbim. Yüreğimize inşirah ferahlığı versin
Oyyy beniim kurabiyeme ve minnoşunaa sağlık versiinn hepimizeee kelebeğim tabikide gelecemm sizlersizz olmazz

Yıllık izin aldık 2hafta Paremm buraları gezelim kafa dağıtalım dedik inşAllah şifa olur son zamanlar çok kasmışım kendimi ara ara girer öper giderim siziiii
Duaları unutma kuzum gez toz iyi olur enerji topla gel

Böyle bahar gibi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…