Aaa geçmiş olsun ya herkes covit kimi duysam sorsam covit
Allah bir daha yaşatması

Bende topikler arası zaman geçiriyorum yemek yarismasi oylama başladı oraya gidiyorum
buraya geliyorum Bdv dalıyorum
Iyiyim canim

Çok şükür kuzummm atlattım kurabiyemmm bitti cuma günü nagatife döndüm kuzummmmm sen nasıl oldun bebeğim iyi misin biraz daha bugün
Çok şükür canım sadece biraz psikolojimi bozdu bu zıkkım
Tam kaç günde negatife döndün canım. Burada karantina bitince tekrar test yapmaya gerek yok diyorlar ama ben emin olmak istiyorum

Unutmadım senin unutamammmmmmm
Şu sıralar bişey içmesem de kafam çok güzel senin nen var bakim demedin
Neyin yok desen daha kolay sayarım kurbiş beee
Adetim yok uzun zamandır mesela
Şimdi de peçeteye silince zorla Bi kırmızılık varla yok arası ne Akıyo ne bişi delircem yaaa
İş yerinden de nefret ediyon
Bu ara herşeyden nefret ediyorum
Genç yaşımda offff
unuttunnnnnn mu beniiiiii
Kalbim kurur sörpülür unutursam

Başlayacak mı acaba canım onun etkisidir belki. Doktor ne demişti olmazsa tarlusal mı verecekti
İş yerinde de haklısın kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çok benzer şeyler yaşıyoruz
Ben çıktım bi derin nefes aldım artık psikolojim bozuluyordu kendimi sürekli yetersiz hissediyordım orada.

Tarlusal kullandm zaten kuzum
Ben anlamadm ne oldu iki aydır
Sancım ağrım var ama yok abi olmuyo
Leke gördüm çok çok az umarım gelir
İşyeri herşey kendime problem
Aile şirketi Bi kere (şirket dediğime bakma iş kolu çok yoksa Bi ofisli Bi yer değil )
Yanımdaki kızın davranışları konuşmaları iğreti getiriyor belli
Herşeyi ben bilirim havaları ben hep geri planda kalmam müşterilerin yas.. Yok mu diyerek dükkana girmeleri telefonu açınca o yok mu diye sormaları ki diyecekleri de ya sipariştir ya ödemedir ay inan yazmayla anlatamıyorum yani o kadar tiksindim

Bi mali müşavir yanında olsan bunlara maruz kalmazsın işte ama nerdr

Sonradan gördüm bende durumunu tarlusal kullandıysan gelecektir kuzum onun sıkıntısıdır. İnşallah gelsin de rahatlarsın sende
Ah kuzum ya Rabbim daha güzel kapılar açsın valla çok iyi anlıyorum o durumu
Hiç çekilmez zaten senin sıkıntın düşüncen yetmiyormuş gibi üstüne tuz biber olur iyice strese sokar. Gecikmenin sebebi bile o olabilir

Hayırlısı be kuzum inan şu adetler böyle olduğu zaman dünya başıma yıkılıyor eziliyorum altında

Aaa geçmiş olsun ya herkes covit kimi duysam sorsam covit
Allah bir daha yaşatması

Bende topikler arası zaman geçiriyorum yemek yarismasi oylama başladı oraya gidiyorum
buraya geliyorum Bdv dalıyorum
Iyiyim canim
Ah sağol parişimmmm geldi geçti çok şükür amin inşallah kuzum Rabbim herkeze sağlık sirhat versin inşallah oooo baya da yoğunsunnn bebeğim Allah kolaylık versin yarışmada başarılar kuzum

Çok şükür canım sadece biraz psikolojimi bozdu bu zıkkım
Tam kaç günde negatife döndün canım. Burada karantina bitince tekrar test yapmaya gerek yok diyorlar ama ben emin olmak istiyorum
Canım pazartesi covid olduğumu öğrendim cuma günü negatiftim ama cuma dan başladı benim herşey o yüzden 1 hafta karantinaya çektim kendimi kuzum ben yine de test yaptım negatifti canımmm hiç piskolojini bozma kuzum böyle gelsin geçsin Allah beterinden korusun

Ya bak seni yerimmmmmm mucizemmmm bebeğim benimde ilaçlar bitti dün bekliyorum regliyi 2 3 gün içinde olurmuş içince ayyy hayatımda ilk kez böyle bişi yaşıyorum her tarafa sinir saçıyorum yeminle adet olmak bile nimetmis anladım ya offff

Hemde ne nimet
Sen de mi ilaç kullandın kuzum olmadın mı dahw
gerçekten öyle insan olunca regli piskolojik olarak iyi hissediyor en azından bu ayda olmadı diyorsun böyle olunca deliriyorsun yaaa
Ahh ahhh kurudukça kuruyor gibi hissediyorum eskiden hiç böyle sıkıntıarım olmazdı... Hiç böyle iç çamaşırım ın kupkuru olduğunu bilmezdim

Kuzum duphason aldım ben içtim dün bitti ilaçlarım bakalım 2 3 güne gelirmiş hiç böyle olmazdım bilmezdim kendimiiii mfk kullandım böyle oldu herkez de adet düzensizliği yapmış 80 gün bile adet göremeyenler var off dedim naptım ben kendime diye olmadım olamadım yaaaaa

Amin canım. O zaman 1 hafta da negatife döndü seninki bakalım benimde öyle olur umarım ya
Yine şanslıyız grip gibi geçti
Üzüldüm ya, inşaallah tez zamanda iyileşirsin
Amin canım çok sağol

Gelir kuzum üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…