Afiyet olsun canım bende çok severim sütü ama 2 gündür orucummmmKizlar süt içiyorum. Hadi fotoları görelim. Kim nerede, ne içiyor?
Aynen öyle canımEvet kuzum bu o omicron zaten karantinası 1 hafta çok şükür 1 hafta da bitiyor aynen şanslıyız kiiii grip gibi geçti kuzum kaç gün oldu bugün senin
Donuyorum ısıtamadım kendimi duşa girdim sıcacık oh sonra buz gibi şu geldi şu ısınmadı bir daha ben köpüklü kaldım dondumSelam kızlarım napıyorsunuz
Hava soğuk muDonuyorum ısıtamadım kendimi duşa girdim sıcacık oh sonra buz gibi şu geldi şu ısınmadı bir daha ben köpüklü kaldım dondum
Böyle oldum
Cok fena bisey elektrik kesilmisti ortada kalmıştım bi kereHayır saliş şu buz gibi geldi duşta
Parem elektrikli ısıtıcı falan varsa aç üşütme kendini hasta olursunDonuyorum ısıtamadım kendimi duşa girdim sıcacık oh sonra buz gibi şu geldi şu ısınmadı bir daha ben köpüklü kaldım dondum
Böyle oldum
İnşallaah öyledir kuzum şu bebişime umarım bu ay kavuşur ve ilerleyebilir sonrası Allah kerimÖyle düşünme canım benim stres etkilemiştir ya da ilaçlardan olabilir
Sicacikti sonra ben köpüklü kaldım dondumCok fena bisey elektrik kesilmisti ortada kalmıştım bi kere
Güneşe sığındımParem elektrikli ısıtıcı falan varsa aç üşütme kendini hasta olursun
İnşallah inşallah mucizim inşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla ol desin inşallahİnşallaah öyledir kuzum şu bebişime umarım bu ay kavuşur ve ilerleyebilir sonrası Allah kerim
Hava çok güzel iyi yapmışsın canım ama esiyorsa dikkat etGüneşe sığındım
Pazara gidicem şuan babam beni deli ediyorHava çok güzel iyi yapmışsın canım ama esiyorsa dikkat et
Yarın negatife gönder canım inşallahAynen öyle canımbugün 6. Gün daha iyi hissediyorum çok şükür
Yarın negatife gönder canım inşallahAynen öyle canımbugün 6. Gün daha iyi hissediyorum çok şükür
Ah kıyamam sana parişss saç kurutma makinasını az vücuda tuttt beybisiii çok iyi oluyorDonuyorum ısıtamadım kendimi duşa girdim sıcacık oh sonra buz gibi şu geldi şu ısınmadı bir daha ben köpüklü kaldım dondum
Böyle oldum
Kız ne pazarı önce bi ısınPazara gidicem şuan babam beni deli ediyor
Aminnnnnnİnşallah inşallah mucizim inşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla ol desin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?