ALLAH güç versin canım ne diyeyimsorma gerçekten geleceğimi düşünemiyorum önceden o kadar çok yapılacak listem vardı ki bu gidişle bişey kalmayacak
Hahahha daha tinos uyuyor
Tembel tenekeler
amin canım Allah sonumunuz hayır etsin inşaAllahALLAH güç versin canım ne diyeyim
Allah göstermesin bizim ülkede bişey olsa merhamet gösterdiklerimizden bir tanesi bile kapısı açmaz bizeALLAH im ya suriye bitti derken bu payladı herşeyin tam.ortasinda kaldık valla yazık ya masum insanlara
Maimi demi yaşıyor hahah nereye gidiyor acaba tatilehahahahahaah tinnoşş yolcuğa çıktı parişimmm tatile gidiyor zaten yaşadığı yer maimi halen daha tatil gidiyor tinnimnmm
Aynen kuzum kimse almaz bizi kimse kapısını açmazAllah göstermesin bizim ülkede bişey olsa merhamet gösterdiklerimizden bir tanesi bile kapısı açmaz bizedaha bu suriler sağda solda burası artık bizim ülkemiz siz gidin diyor
Evet kız orda yaşıyorMaimi demi yaşıyor hahah nereye gidiyor acaba tatile
Hahahaha bak hele gezsin bakalım bu gezme sonucu supriz haberle gelsin inşallahEvet kız orda yaşıyorAmerika'nın güney ucunaaaaa gidiyorrr taaaaaaa Allahım yarabbim sana geliyorum
Ne yemek yaptın kuzum. Bu ara hep tek günlük yemeğim oluyor ya sinir oldum kendime
Yaaaa inşallah kuzummm ikiz ikiz nasip etsinnnnn çok Aminnnnnn
Rabbim isteyen herkese versin inşallah ❤Yaaaa inşallah kuzummm ikiz ikiz nasip etsinnnnn çok Aminnnnnnhemde nasıl supriz olsun tinnim bile anlamasınnnnn Amerika hatırası olsun Türkiye'ye döndüklerinde
Sorma ya benimde en sevdiğim şey dünden kalan yemekNe yemek yaptın kuzum. Bu ara hep tek günlük yemeğim oluyor ya sinir oldum kendime
Amin inşallah parişimmmmmmmm çok Aminnnnnn Allahım edilen dualar boşuna değil aratmadan nasip etsin herkeseRabbim isteyen herkese versin inşallah ❤❣
Made in AmerikaYaaaa inşallah kuzummm ikiz ikiz nasip etsinnnnn çok Aminnnnnnhemde nasıl supriz olsun tinnim bile anlamasınnnnn Amerika hatırası olsun Türkiye'ye döndüklerinde
Heh tamda ondan hahahahahaMade in Amerika
Amin Aminn bu ay hepinizden toplu müjdeler alalım inşallahHeh tamda ondan hahahahahaçok bekletmeden gelsinnnn
Kız Allah mı söyletti bebekleri dedin ikizi mi olacak yoksa tinnoşumun daHahaha aynen amerikan bebeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?