Yaaa inşallah birtanem temennimiz o inşallah birgün hemde ne oynamak hahahahah
Ohh davul zurna çalarız
Yaaaaaa inşallah ikiz istiyoruz hepimiz de yine de nasippppp
İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende çok istemiştim ikiz ama tırstım ya

Oh en güzelini yapmışsın butün için yaptım ama sadece bugünlük benimde cumartesi öisafirim helcek yarın hem temizlik hem ikramlık hazırlıcam o yüzden yarının yemeği ne olcak ya diye düşünmeye başladıydım bende yarın dışardan hallediyim

Aynen canım hem yorulacaksın o kadar bide yemek düşünme bizim eve artık uzun süre misafir almayız galiba heryer covid gibi geliyor paranoya yapmazsam iyiyfir

Aynen canım hem yorulacaksın o kadar bide yemek düşünme bizim eve artık uzun süre misafir almayız galiba heryer covid gibi geliyor paranoya yapmazsam iyiyfir
Sen alma kuzum ya senin hem doğum yaklaşıyor yakalanma birdaha dikkat et. Bende istemiyorum da teyzemler evlendiğimden beri istiyorlar hep haber gönderiyorşar bende ramazamdam önce cağırıyım dedim birde benim şu iş belli olmadan çıksın aradan dedim. Negatif olursa sorun yokta ppzitif olursa (ki olmaz) hiç çağıramaö birdaha diye

Yaaa ben.senin açıklamamı severim
Parişim yarın sabah sabah bimin kapısına dayancam. Açılın ben koronalıyım diye korkutup dağıtcam milleti sonra aktüal ürünlere dalmaca tabi bu hayal
Gerçekte olan
Açılın ben koronalıyım dedikten sonra herkesin beni tekme tokat dövüp marketten atması olabilir

Aman aman bundan sonra tekrar yaşamak istemiyorum bu zıkkımı
İyi yapmışsın canım ya doğru ya ramazan da geliyor. Aradan çıksın
Ayy hadi hayırlısıyla pozitifle inşallah sağ salim gönlünce
Bu ay böyle bir mucize olsa burada hepinizden o güzel haberi alsak
Pozitif enerjileri göndermeye devam

Aaa tatilemi gittii ben kaçırmışım hele nereye gitti bak tiniye gemi turunamı gitti yoksaa
Tiniminimavihanim iyi tatiller kuzum kafanı boşalt güzelce meyvesinide kap gel
Valla tam bilmiyorum ama Lna16 diyi ki zaten tatil gibi yerde yaşıyorsun bizimde buralarda totimiz donsun

Aman dur kendine gel yapma çıldırma

Ayyy şuracıkta ortada halay çekeriz yaaa pozitifliler olarak MssPARE m müsaade varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…