Yaaa inşallah birtanem temennimiz o inşallah birgünAmin Aminn bu ay hepinizden toplu müjdeler alalım inşallah
Burada göbecikler atarız
Yaaaaaa inşallah ikiz istiyoruz hepimiz de yine de nasipppppKız Allah mı söyletti bebekleri dedin ikizi mi olacak yoksa tinnoşumun da
Ohh davul zurna çalarızYaaa inşallah birtanem temennimiz o inşallah birgünhemde ne oynamak hahahahah
İnşallah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsinYaaaaaa inşallah ikiz istiyoruz hepimiz de yine de nasippppp
Ne bileyim inşallah öyle olur boyu boylanir toyu toylanirKız Allah mı söyletti bebekleri dedin ikizi mi olacak yoksa tinnoşumun da
İnşallah parişim Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla
Amin kurbikim amin kuzumİnşallah parişim Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla
Oh en güzelini yapmışsınSorma ya benimde en sevdiğim şey dünden kalan yemek
Valla bugün biraz temizlik yaptım yorulup uyuyakalınca yemeği dışardan halletcezlahmacun dedim eşime uzun zamandır yemiyorduk. Sende bugün ödüllendir kendini
Aynen canım hem yorulacaksın o kadar bide yemek düşünmeOh en güzelini yapmışsınbutün için yaptım ama sadece bugünlük benimde cumartesi öisafirim helcek yarın hem temizlik hem ikramlık hazırlıcam o yüzden yarının yemeği ne olcak ya diye düşünmeye başladıydım bende yarın dışardan hallediyim
Tatile gitmişti ya canım dönüşü muhteşem olsun diye pozitif enerji gönderiyoruzKız varmı yoksa birşeyler tinoşumda
Yaaa ben.senin açıklamamı severimTatile gitmişti ya canım dönüşü muhteşem olsun diye pozitif enerji gönderiyoruz
Sen alma kuzum ya senin hem doğum yaklaşıyor yakalanma birdaha dikkat et. Bende istemiyorum da teyzemler evlendiğimden beri istiyorlar hep haber gönderiyorşar bende ramazamdam önce cağırıyım dedim birde benim şu iş belli olmadan çıksın aradan dedim. Negatif olursa sorun yokta ppzitif olursa (ki olmazAynen canım hem yorulacaksın o kadar bide yemek düşünmebizim eve artık uzun süre misafir almayız galiba heryer covid gibi geliyor paranoya yapmazsam iyiyfir
Parişim yarın sabah sabah bimin kapısına dayancam. Açılın ben koronalıyım diye korkutup dağıtcam milleti sonra aktüal ürünlere dalmacaYaaa ben.senin açıklamamı severim
Aaa tatilemi gittii ben kaçırmışım hele nereye gitti bak tiniye gemi turunamı gitti yoksaaTatile gitmişti ya canım dönüşü muhteşem olsun diye pozitif enerji gönderiyoruz
Aman aman bundan sonra tekrar yaşamak istemiyorum bu zıkkımıSen alma kuzum ya senin hem doğum yaklaşıyor yakalanma birdaha dikkat et. Bende istemiyorum da teyzemler evlendiğimden beri istiyorlar hep haber gönderiyorşar bende ramazamdam önce cağırıyım dedim birde benim şu iş belli olmadan çıksın aradan dedim. Negatif olursa sorun yokta ppzitif olursa (ki olmaz) hiç çağıramaö birdaha diye
Valla tam bilmiyorum amaAaa tatilemi gittii ben kaçırmışım hele nereye gitti bak tiniye gemi turunamı gitti yoksaa
Tiniminimavihanim iyi tatiller kuzum kafanı boşalt güzelce meyvesinide kap gel
Parişim yarın sabah sabah bimin kapısına dayancam. Açılın ben koronalıyım diye korkutup dağıtcam milleti sonra aktüal ürünlere dalmacatabi bu hayal
Gerçekte olan
Açılın ben koronalıyım dedikten sonra herkesin beni tekme tokat dövüp marketten atması olabilir
Ayyy şuracıkta ortada halay çekeriz yaaa pozitifliler olarakAman aman bundan sonra tekrar yaşamak istemiyorum bu zıkkımı
İyi yapmışsın canım ya doğru ya ramazan da geliyor. Aradan çıksın
Ayy hadi hayırlısıyla pozitifle inşallahsağ salim gönlünce
Bu ay böyle bir mucize olsa burada hepinizden o güzel haberi alsak
Pozitif enerjileri göndermeye devam
Tinos maimide yaşıyormuş Hahahha ama tatile çıkmışValla tam bilmiyorum amaLna16 diyi ki zaten tatil gibi yerde yaşıyorsun bizimde buralarda totimiz donsun
Hahaha kesinlikle şu fusya benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?