- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.577
- 548
Sağolll ball kurabiyemmmm yengeç ruhlummSana da şimdiden iyi geceler o zaman piyimsesim
23:46 özom şimdii uyumaya gidiyorum ama aklım burda kalıyororda saat kaç tinicim,uyuyacak mısın
Kimseye yazmayın diyeceğim aklin kalmasın senin yerine yazarım heheeeee23:46 özom şimdii uyumaya gidiyorum ama aklım burda kalıyor
ayyy ne güzel uyuyacaksın23:46 özom şimdii uyumaya gidiyorum ama aklım burda kalıyor
Hmm anladım canım bileklerim hep açıktır evdeKadin üreme sağlığı için.. idrar tutamamayanlar icin
Off sorma ya hele ben şu sıralar iyice bağlandımTelefon bi organ oldu insan ırkında
iyiyim kuzucum, her hafta içi sabahı olduğu gibi işimdeyim gücümdeyimGünaydın canımnasılsın
Oyy tinnoşum hep hasretlikle geçiyor ya23:46 özom şimdii uyumaya gidiyorum ama aklım burda kalıyor
Tlf eskidigi icin sarji bitiyrHmm anladım canım bileklerim hep açıktır evdedikkat edeyim bari
Off sorma ya hele ben şu sıralar iyice bağlandımgünde 2 kez şarja takıyorum bazen
Ne yapim bende yatmaca yuvarlanmacaiyiyim kuzucum, her hafta içi sabahı olduğu gibi işimdeyim gücümdeyimsen nasılsın canımcım
Benim aldığım telefonlarda şarjdan yana hiç yüzüm gülmez zatenTlf eskidigi icin sarji bitiyr
ayyy ne güzel uyuyacaksınuyandığında yazılanlara yetişemiyosun di mi
Evet hep böylee yaa kurabiyemmm Türkiye’ye gelince ancaa o zamanda bu kadar aktif olur muyum acabaaOyy tinnoşum hep hasretlikle geçiyor ya
Sen gündüz dolaşırken de bizim totilerde pireler uçuşuyor oluyor
Hahah tam uymuş sana tinnoşum
Dime öyleeEvet hep böylee yaa kurabiyemmm Türkiye’ye gelince ancaa o zamanda bu kadar aktif olur muyum acabaa
Ay ben bir yolunu bulurum kurabiyemmmDime öyleeyine mi özleriz
Ya da şöyle olsun inşallah bebişlerden ne kadar fırsat bulursak
İnşallah inşallah tinnoşumAy ben bir yolunu bulurum kurabiyemmmrabbim o günleri nasip etsin hepimize inşallah
İnşallah inşallah tinnoşumhadi uyu sen buralar bize emanet
İyi geceler fıstığımHoççakalın gidiyom ben kurabiyemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?