Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bitki çayı falan iç. Üstüne açıyprsan kalın şeyler giyinerek yat bari canım belki faydası olurEvet kuzum yaa geceleri üstümü çok açıyorum ev de soğuyo üşütüyorum boğazlarım hemen kavuşuyor
Bitmezzzz nankör işte bebişim
Aynen kuzum boynumu falan satıp da yatıyorum olmadı nem olsun diye Bi bardak su koyuyorum öksürük olmasa diğerini geçirsem de o daraltoyoÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bitki çayı falan iç. Üstüne açıyprsan kalın şeyler giyinerek yat bari canım belki faydası olur
Bugünn anaaaam zor yetiştimm sayfalarca yazmışınızzz yani ne geçtii elinizee
Kalktımmmm kurabiyemmm bugun mesaime başlayım dediim ama her yanımm bildirim bildirim al herşeye geç kaldım yetişemedim şeyii var üzerimdeAçımm sanki hep açımm hep hep
Covidden sonra oldu yazalım naptı içeride yuva mı kurdu anlamadım ki
İçime venom kaçmış gibi hissediyorum
Doyamıyorummmm yemeyeee Doyamıyorummmm
Kıyamıyorummmm kilo alcam diye Kıyamıyorummmm
Sabah sabah alın size enerji
Açımmm uleynnnnnnnn
Kalkınnn uleynnnnn gariiii
bir mucizee
Lna16
MssPARE
Tiniminimavihanim
@ozo1907
@mavikelebek34
Minnosprenses
Cookiie
@coconatt
ASSOSyal
@B O Z A
@Fatmazell
Jou
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Mabellee
@BlueBerry4268
Tinimmm teşekkür ederimm canım beniimm
Ah öksürük çok zor ya. Ne uyutuyor ne birşey. Bal limon zencefil tükey canımAynen kuzum boynumu falan satıp da yatıyorum olmadı nem olsun diye Bi bardak su koyuyorum öksürük olmasa diğerini geçirsem de o daraltoyo
Aynen kuzum yaAh öksürük çok zor ya. Ne uyutuyor ne birşey. Bal limon zencefil tükey canım
Çenesi düşük kadınların hepsi bu topic de hahaahahahBugünn anaaaam zor yetiştimm sayfalarca yazmışınızzz yani ne geçtii elinizeeselammm parişimmmmm
Kalktımmmm kurabiyemmm bugun mesaime başlayım dediim ama her yanımm bildirim bildirim al herşeye geç kaldım yetişemedim şeyii var üzerimde
Aminn Aminn canımAman işleri olsunda çalışsınlar herkes yerinde olsun
Seni yesem olmaz mı badem şekerimYaaaa kuzuummm dikkat et kendine, sağlıklı şeyler ye,meyve ye, çerez ye fındık badem tok tutar
Boşver ver kız yetiştiğin yerden dalBugünn anaaaam zor yetiştimm sayfalarca yazmışınızzz yani ne geçtii elinizeeselammm parişimmmmm
Kalktımmmm kurabiyemmm bugun mesaime başlayım dediim ama her yanımm bildirim bildirim al herşeye geç kaldım yetişemedim şeyii var üzerimde
A.selam canım
Bence olabilirSeni yesem olmaz mı badem şekerimnasıl gidiyor dersler of çok özlettin yaf
Olurdur canım. Birde soğuk algınlığı içip terlemeye çalış birazAynen kuzum ya
Evet ondan akşam sabah yaptım gidince Yine yapcam
İnşallaah faydası olur
Aynen öyle canımAminn Aminn canımbiz evde güzeliz onlar işte
Seni yesem olmaz mı badem şekerimnasıl gidiyor dersler of çok özlettin yaf
Boşver ver kız yetiştiğin yerden dal
Aynen kuzum iyiyim şükürOlurdur canım. Birde soğuk algınlığı içip terlemeye çalış biraz
Dikkat et kendine canımAynen kuzum iyiyim şükür
Evet annemlerdeyim
Rşinle gelip gezinhahahah tamam
valla kıs çok gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?