Evet kuzum yaa geceleri üstümü çok açıyorum ev de soğuyo üşütüyorum boğazlarım hemen kavuşuyor

Bitmezzzz nankör işte bebişim
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bitki çayı falan iç. Üstüne açıyprsan kalın şeyler giyinerek yat bari canım belki faydası olur

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bitki çayı falan iç. Üstüne açıyprsan kalın şeyler giyinerek yat bari canım belki faydası olur
Aynen kuzum boynumu falan satıp da yatıyorum olmadı nem olsun diye Bi bardak su koyuyorum öksürük olmasa diğerini geçirsem de o daraltoyo

Bugünn anaaaam zor yetiştimm sayfalarca yazmışınızzz yani ne geçtii elinizee selammm parişimmmmm
Kalktımmmm kurabiyemmm bugun mesaime başlayım dediim ama her yanımm bildirim bildirim al herşeye geç kaldım yetişemedim şeyii var üzerimde

Aynen kuzum boynumu falan satıp da yatıyorum olmadı nem olsun diye Bi bardak su koyuyorum öksürük olmasa diğerini geçirsem de o daraltoyo
Ah öksürük çok zor ya. Ne uyutuyor ne birşey. Bal limon zencefil tükey canım

Çenesi düşük kadınların hepsi bu topic de hahaahahah

Aman işleri olsunda çalışsınlar herkes yerinde olsun
Aminn Aminn canım biz evde güzeliz onlar işte
Yaaaa kuzuummm dikkat et kendine, sağlıklı şeyler ye,meyve ye, çerez ye fındık badem tok tutar
Seni yesem olmaz mı badem şekerim nasıl gidiyor dersler of çok özlettin yaf
Boşver ver kız yetiştiğin yerden dal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…