Geboşummmmm Jou Jou ummmm şimdi çıkacaktım girdiğini gördüm kaldım :anne:özledim seni hadi gel sarılıp barışalım :KK74::KK36::KK37:

Ya bak seni yumoş ederim kızma bana :cry::cry:
Eeeee aşkommm bir giriyor bir çıkıyorum bebeğim görmedim ki beybisiiii 🥺o_O
Görsem hiç yazmammm mı:110::KK12:
Yeniden toplaşalımda etmiştim etiketii
Joummmmm görmedim ki bebeğim offf nerdee bu etiket kör mü oldum ben ya:KK43::sopa:
Susssss 😒
Bende dedim hiç hamiş yazmadı oysa ki duasını almıştım dedim dün gece bebeğim 🥺
Ama tinnim Pariş mucizem çatlağın ve bir kaç diğer üyenin bildirimleri var kuzum senin etiket yok olsa muhakakk görürdüm baktım yokkkk🙄😐
Üzgünüm beybisi 😔😔
Sabah beri aklımaydınn seni bekliyodumm baktım yoksun ortada etiket ettimm gene dedim belki işi vardır çok şey etmiyim dedim ammmaaaa burda tesadüfen yakaladım senii nese canınsağolsun kuzu ben sana hep diyodum sende birşey yok çok düşünüyorsun diye hep dedim ovüalsyon bile strese sokar düşündürür olmaz ben buna şahidim bende 1 ay hiç düşünmedim hep aklım yürüyüşte ve kilo vermekteydi o ay öyle oldu mucize oldu inanki herşey kafayla bitiyo buiş bende inanmazdım.buna ama yaşadım 💜

Yeniden toplaşalımda etmiştim etiketii

Susssss 😒

Sabah beri aklımaydınn seni bekliyodumm baktım yoksun ortada etiket ettimm gene dedim belki işi vardır çok şey etmiyim dedim ammmaaaa burda tesadüfen yakaladım senii nese canınsağolsun kuzu ben sana hep diyodum sende birşey yok çok düşünüyorsun diye hep dedim ovüalsyon bile strese sokar düşündürür olmaz ben buna şahidim bende 1 ay hiç düşünmedim hep aklım yürüyüşte ve kilo vermekteydi o ay öyle oldu mucize oldu inanki herşey kafayla bitiyo buiş bende inanmazdım.buna ama yaşadım 💜
Ahhhh bebeğim görmedim şimdi bu topiğe baktım bişi yok seninle ilgili etiket muhabbeti şimdi diğerine gidicem 🤣🤣🤣
Evet bebeğim kesinlikle öyleymiş stres dedi başka bişi demedi kadın 🤣🤣🤣
Ne geldi ise başıma hep düşünmekten geldi 🙄😐
Umarım birgün bize de mucizeler gelir hamişimmmm♥️♥️♥️♥️
Sustummm tamammm :110::cry:

• Beğen
Reactions: Jou
giphy.webp
Herkes nerde hu hu
Bugün Çılgınlar gibi çalıştım Parişimmm :temizlik::temizlik:

Kıyamammkii ben sanaa yaaa canım beniimmm gelll :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Kocaman sarıldımmmmm sanaaa Almira kıskandı az ama olsunnnnn:anne::anneadayı:
Seviliyorsunnnn hamiş🎀😍🌷🤍🍒
Kızma bana ağlarım :63::KK12::110:
Kaçarsın he sonra :olamaz::olamaz::KK48:

• Muhteşem
Ahhhh bebeğim görmedim şimdi bu topiğe baktım bişi yok seninle ilgili etiket muhabbeti şimdi diğerine gidicem 🤣🤣🤣
Evet bebeğim kesinlikle öyleymiş stres dedi başka bişi demedi kadın 🤣🤣🤣
Ne geldi ise başıma hep düşünmekten geldi 🙄😐
Umarım birgün bize de mucizeler gelir hamişimmmm♥️♥️♥️♥️
Sustummm tamammm :110::cry:
Gelecekk hep diyorum sanaa kafan hep orda olduğu için öylee banada diyodu ama ben inanmıyordum gerçektende öyleymiş yaniii

Gelecekk hep diyorum sanaa kafan hep orda olduğu için öylee banada diyodu ama ben inanmıyordum gerçektende öyleymiş yaniii
Hep diyorsun kuzum biliyorum o_O
Umarım aklımızdan çıkar çiçeğim de bu stres bizi bitirmez :kızgın::kızgın::olamaz:

• Beğen
Back
X