Nolmuş ucundan ipucu verHahah gittiğin gece olmuş olan
Günaydın bebeğimSabah sabah biraz dingin müzik olsun bugün acın sesi sonuna kadar
@ASSOSyal
@Hogwartss
@HeLLaa
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
aman yok bi yağıyo bi duruyoHahah kar tatili bekleniyor diyosun
Kız bende bilmiyorum ki sabaha bi uyandım sen yoksun bir kaç kişi yok. Ama mesajlarda da anormal bir şey yokNolmuş ucundan ipucu ver
Burası da öyle kuzum azcuk ucundan gösteriyor elletmiyoraman yok bi yağıyo bi duruyo
hahahaha hiç sevmediğim şeylerBurası da öyle kuzum azcuk ucundan gösteriyor elletmiyor
Benimkisi belli bı konuya yaptığım yoruma yeni şikayet gelmişKız bende bilmiyorum ki sabaha bi uyandım sen yoksun bir kaç kişi yok. Ama mesajlarda da anormal bir şey yok
Günaydın bebeğim
Oooo süperrrrray vallahi erken çıkıyoruz
Busaatten sonra dahada yoğun olcakmış kar afad canlı yayın etmişvallahi iyi oldu
Selammmm çiçeklerim
Teker teker kalp ördüm sizlere siz uyurkenn
G ü n a y d ı n
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Mabellee
Lna16
Jou
@Hogwartss
@Saliha40
@coconatt
@ASSOSyal
@HeLLaa
@BlueBerry4268
Noisy Girl
@bir mucizee
@mavikelebek34
@Buralardutluuugdu
Cemoos
@PiXiEE
Unuttuğum varsa dürtsün beniii bu kadarını etiket yapana kadar ne çektim anacım biraz pratik yapmam lazım
Kopyele yapıyorum beybisiSelammmm çiçeklerimanacım şurda onca insanı etiket ettim kimselere bildirim gitmedi mi MssPARE mmm sen tek tek mi yapıyonnn yoksa kopyala yapıştır mı
Neyse ben normal mesajları alıntılarım etiket bana göre değilmiş be pareemmmKopyele yapıyorum beybisi
Hahah nasıl kinlendilerseBenimkisi belli bı konuya yaptığım yoruma yeni şikayet gelmiş
Ummadığım anda gittim geldim
Hadi gözün aydınay vallahi erken çıkıyoruz
Bana da bildirim gelmedi bebeğimSelammmm çiçeklerimanacım şurda onca insanı etiket ettim kimselere bildirim gitmedi mi MssPARE mmm sen tek tek mi yapıyonnn yoksa kopyala yapıştır mı
Tek sende değilsin bende geçenler de becerememistimNeyse ben normal mesajları alıntılarım etiket bana göre değilmiş be pareemmm
Paris anlatsana nasıl yapıyorsun kuzum yaKopyele yapıyorum beybisi
Yapamadımm Linoşummm amanBana da bildirim gelmedi bebeğimselam kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?