- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Günaydın canım benim
Teker teker kalp ördüm sizlere siz uyurkenn
G ü n a y d ı n
MssPARE
Catlak-kurabiye
M MaviMabellee
Lna16
Jou
Cookiie
Saliha40
coconatt
ASSOSyal
Minnosprenses
BlueBerry4268
Noisy Girl
bir mucizee
mavikelebek34
D u t
Cemoos
PiXiEE
Unuttuğum varsa dürtsün beniii bu kadarını etiket yapana kadar ne çektim anacım biraz pratik yapmam lazım
Yaa sen ponçik misin acaba kurabiyemmmGünaydın canım benim
Alıştım şükür ya anca girebildim siteyeIyiyim canım sen nasılsın alıştın mi işine
Çok sağolOyy gece coşmuş burası
Kadınlar gününüz kutlu olsun bağğyanlar
Tamam tamam çiçeklerim ballarım peteklerim
Cookiie
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
Fatmazell
@Ballikabak
coconatt
ASSOSyal
Minnosprenses
Jou
Noisy Girl
bir mucizee
D u t
BlueBerry4268
mavikelebek34
@B O Z A
Saliha40
Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Vee unuttuğum kim varsa
Aaa hoşgeldin canımm bayagdır yoktunGünaydın kızlar
Yine giremedim uzun süredir
Hadi bismillah , harika bir Perşembe olsun
Hoş bulduk evet ya, yetişemiyorum hayata artık fazla. İş ve çocukla herkes öyle ama benim ikisi de küçük ve eşim de göreve gitti. Çok zorlanıyorum ama başarıyorum inşaallah.Aaa hoşgeldin canımm bayagdır yoktun
Uykusu olan ama uyuyamayan bir ponçişkoss çizeyim şurayaYaa sen ponçik misin acaba kurabiyemmm
Maşallah canım Rabbim gücünü kuvvetini artırsınHoş bulduk evet ya, yetişemiyorum hayata artık fazla. İş ve çocukla herkes öyle ama benim ikisi de küçük ve eşim de göreve gitti. Çok zorlanıyorum ama başarıyorum inşaallah.
canım güçlü bir kadınsın belli Rabbim her zaman yardımcın olsun işlerin hep kolaylaştırsınHoş bulduk evet ya, yetişemiyorum hayata artık fazla. İş ve çocukla herkes öyle ama benim ikisi de küçük ve eşim de göreve gitti. Çok zorlanıyorum ama başarıyorum inşaallah.
Yaavv bak tipeeee ay kahkaha attım birden kurabiyemmm yaaUykusu olan ama uyuyamayan bir ponçişkoss çizeyim şuraya
Bende bakıyordum giflere aha dedim bu şuan bana en uygunuYaavv bak tipeeee ay kahkaha attım birden kurabiyemmm yaa
Benii çağrıyolar kurabiyemmmm gidiyorum ben hoççakalınBende bakıyordum giflere aha dedim bu şuan bana en uygunusende uyumuyorsun
ay sabah sabah yoğun başladık kuzumNasılsın balım
Oyy seni yerim kiraz gülüm,nasılsın bakalım
Haha tahmin ettim yönetici geldi herhalde yoğunlar dedimay sabah sabah yoğun başladık kuzumben anca cevap verebiliyorum bu arada sen nasılsın tatlışım
Hadi bakalım iyi uykular balımBenii çağrıyolar kurabiyemmmm gidiyorum ben hoççakalın
Günaydın canımSabah sabah biraz dingin müzik olsun bugün acın sesi sonuna kadar
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
G gunces
PiXiEE
günaydınlar cinimmSabah sabah biraz dingin müzik olsun bugün acın sesi sonuna kadar
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
G gunces
PiXiEE
burda neden yağmıyo yaHaha tahmin ettim yönetici geldi herhalde yoğunlar dedimiyiyim canım kar yağıyor bende TV izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?