- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Buda hamile kaldı ya ne diyim.
O iş olmuş muBuda hamile kaldı ya ne diyim.
O iş olmuş muben aylar oldu izlemedim ama
Optu hamile kaldi
Orda burda şurdahiiii herkesler nerdee
Neee gidiyon kızBende şimdi geldim gidiyorummm
Imm missKarnıbahar kızartması yapmaya aşkom
Bende bugün ordan oraya uzandım durdum canım vallaOrda burda şurda
Ben uzanmaca sen napıyorsun kuzum. Sana yazayım diye girmiştim tam. Ne yaptın cumartesi gittiniz mi
Neryee gidiyorsunn amaaBende şimdi geldim gidiyorummm
Sana yazdıktan sonra bende mesajlarına baktım biraz gördüm olayı. Bence de direkt karar verme o doktora. Sonuçta genetiğe gidip kimyasal olan da var ya da düşükle sonuçlanan. Direkt ısrar etmesi tuhaf geldi.Bende bugün ordan oraya uzandım durdum canım valla
Gittim çatlağım işte genetikli tüp bebek önerdiler. Başka yerlerede gidicem
Ayh teşekkürler geboşum gel birlikte olsunImm missafiyet olsun şimdiden balım
Rahim filmi çektirmemi istedi canım. Oda rahimde incelik gördü. Eğer yapışıklıl varsa histereskopi yaparız dedi. Ama rahmin şeklini düzeltmeyi önermedi. Ama ben histereskopi yapan bir doktora gidicem mervenin söylediği doktorun videosunu izledik eşimle az önce. Benim yaşadığım herşeyi doktor anlatıypr. T rahim=tekrarlayan düşükler, 8 haftayı geçmeyen gebelik, dış gebelik, erken doğum, kürtajlardan rahimfe incelikSana yazdıktan sonra bende mesajlarına baktım biraz gördüm olayı. Bence de direkt karar verme o doktora. Sonuçta genetiğe gidip kimyasal olan da var ya da düşükle sonuçlanan. Direkt ısrar etmesi tuhaf geldi.
Bi yer daha demiştin ona hangi gün gideceksin canım cumartesi değil miydi oda
Rahim filmini niye önermedi anlamadım ya
İnşallah Rabbim iyilerle karşılaştırsın kuzum. Bu devirde parasını değil de gerçekten olması gerekeni düşünüp uygulayan birine rastlamak çok önemli. Rabbim vicdanı merhameti olana denk getirsin inşallah
Ay bitmiyor bu dert bende gideyim bulaşıkları toplıyımYemek yemek yemekgelirim akşama
Bitmezzzz bitmez bu evin derdiAy bitmiyor bu dert bende gideyim bulaşıkları toplıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?