Amin inşallah kuzumGit canım Allah kabul etsin
Aaaaa bakk demekki giden çokki randevuda çok benim irmet hastanesindede ilke var oda çok iyiymiş ama oda randevusu çok yoğun ben onu bulamamıştım kanama geçirdiğimde ama şuanki doktorumdanda çok memnunumErson aksu evet canım bir o var. Birde başka öğrendim çorluda doktor. İkisinden birine uydurabilirim. Erson a randevu zor bulunuyor sanki birde
Evet canım birde epey ünlü ya şimdi. İşinide iyi yapıyorsa demek randevu pek bulunmuyorAaaaa bakk demekki giden çokki randevuda çok benim irmet hastanesindede ilke var oda çok iyiymiş ama oda randevusu çok yoğun ben onu bulamamıştım kanama geçirdiğimde ama şuanki doktorumdanda çok memnunum
Aynenn kuzuEvet canım birde epey ünlü ya şimdi. İşinide iyi yapıyorsa demek randevu pek bulunmuyor
Imm yakın olsak hemenAyh teşekkürler geboşum gel birlikte olsun
Keskem yakın olsak bebeğimImm yakın olsak hemenya çok güzel oluyor zalım da mutfağı da mahvediyi
Baya iyi o zaman canım bi gidin bakalım o ne diyecek. Hadi genetiğe gidildi diyelim halledildi madem t rahimde riskler devam ediyor nasıl güvenip transfer olunacak değil mi. Valla anlamıyorum bazen bu doktorları ama bir kaç farklı görüş alman çok iyi olur canımRahim filmi çektirmemi istedi canım. Oda rahimde incelik gördü. Eğer yapışıklıl varsa histereskopi yaparız dedi. Ama rahmin şeklini düzeltmeyi önermedi. Ama ben histereskopi yapan bir doktora gidicem mervenin söylediği doktorun videosunu izledik eşimle az önce. Benim yaşadığım herşeyi doktor anlatıypr. T rahim=tekrarlayan düşükler, 8 haftayı geçmeyen gebelik, dış gebelik, erken doğum, kürtajlardan rahimfe incelik
Ve t rahimde canlı doğum neredeyse % 0 diyor.
Şimdi bunu dinleuince eşimde ikna oldu. Cumartesi gittiğimiz doktor da evet rahmin t ama düzeltilmesini önermiyorum büyük olasılık bebeklerde sprun var dedi. E ben şimdi tüm bunları bilerek nasıl gidip 50 bin bayılayım o doktora
Kokusu mu sadeceKeskem yakın olsak bebeğimhep sevdiklerimiz uzakta yaaa sorma çek fena kokutuyor cidden
Iyiyimm bebikk senNasılsın canım
Bende iyiyim napim uzanıyorm öyleIyiyimm bebikk sen
Yurüyüş martada yalan oldu deseneBende iyiyim napim uzanıyorm öylecemreler bize küsmüş eve kapandık kaldık
Valla bahçe var balkonda ama küçük tüp burlar da bulmak sıkıntılı kurabiş ya ama bulmam lazım en fazla Türkiye'den getircemKokusu mu sadeceher yer yağ oliyi parişim gibi balkonda yapmak var aslında ama balkon yok
Aynen öyle canım bende onu düşünüyorum. Az buz para değilki verilecek. Her türlü riski orrtadam kaldırmamız gerekmezmi.Baya iyi o zaman canım bi gidin bakalım o ne diyecek. Hadi genetiğe gidildi diyelim halledildi madem t rahimde riskler devam ediyor nasıl güvenip transfer olunacak değil mi. Valla anlamıyorum bazen bu doktorları ama bir kaç farklı görüş alman çok iyi olur canım
Kesinlikle kuzum ama maalesef her Dr o gözle bakmıyorAynen öyle canım bende onu düşünüyorum. Az buz para değilki verilecek. Her türlü riski orrtadam kaldırmamız gerekmezmi.
Gidicez catlağım birkaç doktorla daha görüşcez nasipse
Aynen öyle olduYurüyüş martada yalan oldu desene
Düşünsene buradan oraya küçük tüp götürdüğünüValla bahçe var balkonda ama küçük tüp burlar da bulmak sıkıntılı kurabiş ya ama bulmam lazım en fazla Türkiye'den getircem
Düşünsene buradan oraya küçük tüp götürdüğünü
Kesinlikle yaa kafam o kadar durduki benimde 3 4 akşamdır evde hep bir toplantı halindeyizKesinlikle kuzum ama maalesef her Dr o gözle bakmıyor
Hayırlısı bakalım inşallah Rabbim kolaylaştırsın vesile kılsın. Yolun sonu güzel olacak inşallah balım. Kalpten inanarak çık yola. Ben doktor araştırmasu yaparken artık kafam durmuştu. Burada bir sürü sahte hesap açıp reklam yapan var çok şükür kazen abi onları ifşalıyor da inanmıyoruz sözlerine. Doktor sitesi desen bana hiç masum gelmedi hep olumlu yorumlar falan. O yüzden en iyisi gidip görüşmek.
Öyle oluyor balım doluya koyuyorsun almıyor boşa koyuyorsun dolmuyor hesabı. Ön görüşmeler ücretsiz dimiKesinlikle yaa kafam o kadar durduki benimde 3 4 akşamdır evde hep bir toplantı halindeyiz
Burada da dediğin gibi çok reklam yapılan var. Mesela bahçeciden bir doktora almıştım randevu instada görüyordum çok iyiydi. Sonra burada bir gördüm reklamı yapılmış. Hemen bız gibi soğudum iptal ettim randevuyu dediğin gibi.
Bugün arıcsm şimdi birkaç yer bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?