Nankör kız bitermi hiçBitmezzzz bitmez bu evin derdi
Hahahahaha yerimm senii bee afiyet olsunn ballışkoommAyhhhh geboşummmm gellll evet karnıbahar
Nankör kız bitermi hiç
Ben akşamı kıldım oturdum birazdan yatsıya kalkarımsimdi namaza bak hiç oturmuyoruzzzz maşallah Allah sağlık versin de
Teşekkür ederim hayatımHahahahaha yerimm senii bee afiyet olsunn ballışkoomm
Oh Allah kabul etsin çiçeğimBen akşamı kıldım oturdum birazdan yatsıya kalkarım
Çorluda aklımda evet joum. Tuzlada var birde o çok uzak iş durumundan uyduramazsak çorluya gidicemCookiie çorluya düşündünmü bide ona git istersen kuzu ya
Linoşumm güzell kuzumm hadi sen yap yemeğiniTeşekkür ederim hayatım
Git canım Allah kabul etsinOh Allah kabul etsin çiçeğimsüper bende gideyim vakit geçmeden
Ahhhh aşkım hosgeldin bende seni kocaman öptüm tinnimnmmmSelaammm çiçeklerim bende çoo fazlaa bakamadım bugun uyandım geri uyumuşum artık saatler ileri alındı farkımız 7 saat oldu bir saat bana kaldı. kalktım ev toparladım mutfaga geçmeden size selam verip öpeyim didim
Aşkitoskommmmmm yaptım yedik ama şimdi namaza beybisi güzel geboşunmmmLinoşumm güzell kuzumm hadi sen yap yemeğini
Uuu tuzlaa çok uzak yaaa git git bitmez resmenn çorluya o doktorda benim gözüme kesti birini etiketlemişsin ama hala gelmedii oda ona gidiyormuş zaten bende unuttum önceden demiştin o doktoru hemen sana derdimÇorluda aklımda evet joum. Tuzlada var birde o çok uzak iş durumundan uyduramazsak çorluya gidicem
Ooyyy günaayyyssss canikoommmmSelaammm çiçeklerim bende çoo fazlaa bakamadım bugun uyandım geri uyumuşum artık saatler ileri alındı farkımız 7 saat oldu bir saat bana kaldı. kalktım ev toparladım mutfaga geçmeden size selam verip öpeyim didim
O allah kabul etsinnAşkitoskommmmmm yaptım yedik ama şimdi namaza beybisi güzel geboşunmmm
Erson aksu evet canım bir o var. Birde başka öğrendim çorluda doktor. İkisinden birine uydurabilirim. Erson a randevu zor bulunuyor sanki birdeUuu tuzlaa çok uzak yaaa git git bitmez resmenn çorluya o doktorda benim gözüme kesti birini etiketlemişsin ama hala gelmedii oda ona gidiyormuş zaten bende unuttum önceden demiştin o doktoru hemen sana derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?