Selaammm çiçeklerim bende çoo fazlaa bakamadım bugun uyandım geri uyumuşum artık saatler ileri alındı farkımız 7 saat oldu bir saat bana kaldı. kalktım ev toparladım mutfaga geçmeden size selam verip öpeyim didim

Ahhhh aşkım hosgeldin bende seni kocaman öptüm tinnimnmmm tadını çıkart 1 saatin

Çorluda aklımda evet joum. Tuzlada var birde o çok uzak iş durumundan uyduramazsak çorluya gidicem
Uuu tuzlaa çok uzak yaaa git git bitmez resmenn çorluya o doktorda benim gözüme kesti birini etiketlemişsin ama hala gelmedii oda ona gidiyormuş zaten bende unuttum önceden demiştin o doktoru hemen sana derdim

Uuu tuzlaa çok uzak yaaa git git bitmez resmenn çorluya o doktorda benim gözüme kesti birini etiketlemişsin ama hala gelmedii oda ona gidiyormuş zaten bende unuttum önceden demiştin o doktoru hemen sana derdim
Erson aksu evet canım bir o var. Birde başka öğrendim çorluda doktor. İkisinden birine uydurabilirim. Erson a randevu zor bulunuyor sanki birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…