Oyy bohçalar en sevdiğimm
Bol eğlenceli geçer inşallah kalk kızz kek yapılacak kalkk

Oyy bohçalar en sevdiğimm
Bol eğlenceli geçer inşallah kalk kızz kek yapılacak kalkk
Kaynanam faln gelcek yengede (oğlu nişanlanacak olan) dün geldi bana diyor şunu şöyle yapın bunu böyle yapın önden bilgileri veriyor. Yarın sen söyle böyle yapalım diye ben dersem bana kızarlar diyor

Galiba öyle sen napıyosun canım
Bende uzandım biraz vakit geçsin evi süpürmeue kalkcam. Kendime güldüm baya
Şimdi kırlent arıyorum dünden beri. Bir tanesi eksik. Koltukların arkasına altına falan bakıyorum yok. Oturup sayıyorum acaba yanlış mı saydım ama yok bir tane eksik.
Sonra bugün fark ettim ki mutfakta sandalyenin arkasına koymuştum halbuki her oturduğumda sa çekiştirip düzenlerim ama niye onu saymadıysam kafa leyla

Ooo doksanlara götürdün beni bebeğim, ergenligime gittim teşekkür ederim çok iyi oldu bu canikom

Ahahah kızz aklın nerdee oğluş vitaminkeri çekti galiba
Bazen oluyor öyle kuzum ya insan gözünün önündekini görmüyor

Sorma kız kafa uçtu iyice geçen barbunya yapacaktım kaç dk kaynattığımı unuttum galiba yaşlanıyorum perişimm
Yok kız yaşlanmaktan değildir ek vitamin alıyormusun canım. B vitaminlerin falan eksiliyordur belki hamilelikten

24 haftalık olduk canım isim hala net değil
Bu arada mercimek pişiyor bakalım nasıl olacak
Bugun menüde yeşil mercimek yemeğisiiii vaarr perişimm den dün duyunca bugün yapayım dediim kurabiyemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…