- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Oyy bohçalarBizimde geçen çarşamvadan pazara kadar fena kar yağdı. Tam bitti derken haftasonu yine var diyorkar bakalım nolcak
Napıyım kurabiyem zor kalktım yAtaktan. eşimin amcasının oğlu nişan olcak. Ona bohçamı ne koyulcak oraya gitcem. Birde kek yapcam giderken götürcem ama uykudan ayılamadım daha
Kaynanam faln gelcekOyy bohçalaren sevdiğimm
Bol eğlenceli geçer inşallahkalk kızz kek yapılacak kalkk
GunaydinSabah şarkımız olsunnn, güzel kadınlar Çokkkkk severimmmmmm bu şarkıyı
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Bak bak iyi kv rolü HeeKaynanam faln gelcekyengede (oğlu nişanlanacak olan) dün geldi bana diyor şunu şöyle yapın bunu böyle yapın önden bilgileri veriyor. Yarın sen söyle böyle yapalım diye ben dersem bana kızarlar diyor
Galiba öyleBak bak iyi kv rolü Hee
Bende uzandım biraz vakit geçsin evi süpürmeue kalkcam. Kendime güldüm bayaGaliba öylesen napıyosun canım
Ooo doksanlara götürdün beni bebeğim, ergenligime gittimSabah şarkımız olsunnn, güzel kadınlar Çokkkkk severimmmmmm bu şarkıyı
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Ahahah kızz aklın nerdeeBende uzandım biraz vakit geçsin evi süpürmeue kalkcam. Kendime güldüm baya
Şimdi kırlent arıyorum dünden beri. Bir tanesi eksik. Koltukların arkasına altına falan bakıyorum yok. Oturup sayıyorum acaba yanlış mı saydım ama yok bir tane eksik.
Sonra bugün fark ettim ki mutfakta sandalyenin arkasına koymuştumhalbuki her oturduğumda sa çekiştirip düzenlerim ama niye onu saymadıysam kafa leyla
Sorma kız kafa uçtu iyice geçen barbunya yapacaktım kaç dk kaynattığımı unuttumAhahah kızz aklın nerdeeoğluş vitaminkeri çekti galiba
Bazen oluyor öyle kuzum ya insan gözünün önündekini görmüyor
Yok kız yaşlanmaktan değildir ek vitamin alıyormusun canım. B vitaminlerin falan eksiliyordur belki hamileliktenSorma kız kafa uçtu iyice geçen barbunya yapacaktım kaç dk kaynattığımı unuttumgaliba yaşlanıyorum perişimm
Alıyorum kuzum vitaminde sömürüyor demek ki sıpaYok kız yaşlanmaktan değildir ek vitamin alıyormusun canım. B vitaminlerin falan eksiliyordur belki hamilelikten
Ay çok severimSabah şarkımız olsunnn, güzel kadınlar Çokkkkk severimmmmmm bu şarkıyı
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Tünaydın canım çok severim bu şarkıyıSabah şarkımız olsunnn, güzel kadınlar Çokkkkk severimmmmmm bu şarkıyı
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Agahah galiba öyle yapıyoe gerçekten sömürsün ama doğunca sen yenilersinAlıyorum kuzum vitaminde sömürüyor demek ki sıpa
24 haftalık olduk canımAgahah galiba öyle yapıyoe gerçekten sömürsün ama doğunca sen yenilersinne kadarlık oldunuz canım şindi isme karar verdinmi
Bugun menüde yeşil mercimek yemeğisiiii vaarr perişimm den dün duyunca bugün yapayım dediim kurabiyemmm24 haftalık olduk canımisim hala net değil
Bu arada mercimek pişiyor bakalım nasıl olacak
Hb cnm yasakliydim sitede balım
Bugun menüde yeşil mercimek yemeğisiiii vaarr perişimm den dün duyunca bugün yapayım dediim kurabiyemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?