Daha ne olsun
Bende gidip mercimek ayıklıyım
Bak yine menüde gidip gelmişim sana bende mercimek yapayım dedim sonra da aman neyse akşamdan ıslatır yaparım dedim kaldı
Ay kızlar yüzden lazere gittim. 24 saat yüzüne su sürme dedi. E abdest nasıl alcam
Aa öyle mi kız ben bıyık için gittiğimde dememişlerdi sanki 24saat

Bak yine menüde gidip gelmişim sana bende mercimek yapayım dedim sonra da aman neyse akşamdan ıslatır yaparım dedim kaldı

Aa öyle mi kız ben bıyık için gittiğimde dememişlerdi sanki 24saat
Bende düşünüyordum eşim dedi mercimek yap yanınada soğan kır diye ahahah

Nebileyim öyşe dedi kuzum ya

Bende düşünüyordum eşim dedi mercimek yap yanınada soğan kır diye ahahah

Nebileyim öyşe dedi kuzum ya
Üff be ne yemesi olur akşama ıslatayım bari. İlk defa tencerede pişirmeyi deniycem düdüklü de bir türlü ayarı tutturamıyorum. Tam oluyor mercimek bitiyor yenisinin pişme süresi değişiyor
Sen nasıl yapcn

He valla yap yarın sende
Bende çnceden düdüklüde yapardım ama artık tencerede yapıyorum. Bir ara düdüklü korkuttu beni kullanamıyorum o yüzden. Sıcak suda ıslatıyorum bir süre sonra normal tancerede yapıyorum canım
Ara ara bakıyorum bir tane alıp çiğniyorum piştiyse tamam

Haha böyle kolaylık varken niye düdüklü ile işkence ettim ki kendime pişti mi dibi mi tuttu haşlama yok dimi ıslatma yeterli olur

Haha böyle kolaylık varken niye düdüklü ile işkence ettim ki kendime pişti mi dibi mi tuttu haşlama yok dimi ıslatma yeterli olur
Evet cabım çabuk pişiyor zaten mercimek düdüklüde yaparkende 10 dk falan pişirip açardım pişmediyse ağzı açık kaynatırdım birazda

Tamam balım bende yarın öyle deneyim bakalım
Dene bakalım kurabişim beğenicekmisin babannem yaparken birde soğanını kavuruncamı ne tam hatırlayamadım unda katıp kavuruyormuş. Koyuluk veriyormuş öylede güzel oluyor ben pek yapmıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…