- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Bak yine menüde gidip gelmişim sanaDaha ne olsun
Bende gidip mercimek ayıklıyım
Aa öyle mi kız ben bıyık için gittiğimde dememişlerdi sanki 24saatAy kızlar yüzden lazere gittim. 24 saat yüzüne su sürme dedi. E abdest nasıl alcam
Bende düşünüyordum eşim dedi mercimek yap yanınada soğan kır diye ahahahBak yine menüde gidip gelmişim sanabende mercimek yapayım dedim sonra da aman neyse akşamdan ıslatır yaparım dedim kaldı
Aa öyle mi kız ben bıyık için gittiğimde dememişlerdi sanki 24saat
Üff be ne yemesi olurBende düşünüyordum eşim dedi mercimek yap yanınada soğan kır diye ahahah
Nebileyim öyşe dedi kuzum ya
He valla yap yarın sendeÜff be ne yemesi olurakşama ıslatayım bari. İlk defa tencerede pişirmeyi deniycem düdüklü de bir türlü ayarı tutturamıyorum. Tam oluyor mercimek bitiyor yenisinin pişme süresi değişiyor
Sen nasıl yapcn
Haha böyle kolaylık varken niye düdüklü ile işkence ettim ki kendimeHe valla yap yarın sende
Bende çnceden düdüklüde yapardım ama artık tencerede yapıyorum. Bir ara düdüklü korkuttu beni kullanamıyorum o yüzden. Sıcak suda ıslatıyorum bir süre sonra normal tancerede yapıyorum canım
Ara ara bakıyorum bir tane alıp çiğniyorum piştiyse tamam
Evet cabım çabuk pişiyor zaten mercimekHaha böyle kolaylık varken niye düdüklü ile işkence ettim ki kendimepişti mi dibi mi tuttu haşlama yok dimi ıslatma yeterli olur
Tamam balım bende yarın öyle deneyim bakalımEvet cabım çabuk pişiyor zaten mercimekdüdüklüde yaparkende 10 dk falan pişirip açardım pişmediyse ağzı açık kaynatırdım birazda
Yesil mercimek miEvet cabım çabuk pişiyor zaten mercimekdüdüklüde yaparkende 10 dk falan pişirip açardım pişmediyse ağzı açık kaynatırdım birazda
Hahahaha mercimeğuni yesunlerr aşkomm canım benimmmDaha ne olsun
Bende gidip mercimek ayıklıyım
Dene bakalım kurabişim beğenicekmisinTamam balım bende yarın öyle deneyim bakalım
Evet canımYesil mercimek mi
Yesinler bebişimHahahaha mercimeğuni yesunlerr aşkomm canım benimmm
Mercimek yemeği ile pilav yaptım bendeSen en yaptın yemeeehhhh
Ohhh süperr vallahaaMercimek yemeği ile pilav yaptım bende
Yarınada kaldı oh derdim yokOhhh süperr vallahaa
Aayyyy o iş cok rahatlatıci bakkYarınada kaldı oh derdim yok
Sorma inanılmaz bir rahatlık oluyor valalAayyyy o iş cok rahatlatıci bakk
Sorma inanılmaz bir rahatlık oluyor valal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?