he yaaa sesi kulaklarımda çınlıyo :)
bugün rüyamda benim oğlumu gördüm çok hareketli 2 yaşlarında kara gaşlı saçlı bi cocuhtu :KK51:
Yaaa inşallah inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzum 😍😍😍
He valla kız herkesler nerde ki🤣🤣
Bize devrettiler perişim ya 😅😅 biraz daha gelen olmasa özelde devam edecektim seninle. Hıhh yazdıklarımızı görmesinler meraktan çatlasınlar 🤪🤪😅😅😅😅

Bize devrettiler perişim ya 😅😅 biraz daha gelen olmasa özelde devam edecektim seninle. Hıhh yazdıklarımızı görmesinler meraktan çatlasınlar 🤪🤪😅😅😅😅
Hahah gel kız gelmezlerse özelde muhabbetin dibine vuralım ohhh🤣🤪🤪

Valla kuzular ben 1 saat sonra arkadaşlara yemeğe gidiyorum gece 3 mu olur 4 mü bilemedim Türkler toplantısı var yine :halay::halay::halay::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Güüüünaaayyydıııınnnn çiçekleriiimmmmm:KK49::KK49::anne::anne::KK36::KK36::KK36:
mischief-smile.gif

Nen komşudayım kuzum ramazana hazırlık yaprak sarıp dolaplara aticaz baya sardık çay molası verdik 😊💛💙🌷
Oyy paremm afiyet olsunnnn ne güzell bende bugun Türk sanal marketten alışveriş yapıcam bir yandan şöyle mutluyum. Ramazanda sahurda hep beraberiz:anne:

Back
X