Evet ya bu adamı çok severim ben bu şarkısıda nedense insanın gözlerini dolduruyor 😢🥰
Bence bu şarkıyı dinlerken herkes içinde bir cız yaşıyordur ya🤭
Bende çok seviyorum evelden ezelden dinlerdim. Abim derdi ne saçma saoan dinliyorsun diye. Şimdi bakıyorum benden çok dinliyor🤣🤣🤣

Bence bu şarkıyı dinlerken herkes içinde bir cız yaşıyordur ya🤭
Bende çok seviyorum evelden ezelden dinlerdim. Abim derdi ne saçma saoan dinliyorsun diye. Şimdi bakıyorum benden çok dinliyor🤣🤣🤣
neyse cızlatmayalım😂😂

Yaa nesi saçma imiş şimdide sen ona imalı söyle saçma şeyleri dinlemesene diye 😂

Iyiyimm bende canım nasıl olayim bugün market edelim derken bianda çay bahçesine girdik kar da epeyy yürüdüm çok güzeldii içime de tayt giymiştim hiç üşümedimm🤭
Ne iyi etmişsiniz arada iyi gelir böyle 😊
Yaa kar görmeyeli yıllar oldu katur kutur yürümek ne güzeldir havanın soğuğunu da kırdıysa 🥰

Iyi yapmışsın balım cocom, bizi sensiz bırakamazsin😍😍🍒🍒🍒😘
Kendimi sizsiz bırakıyorum daha çok sanki ya iyi geliyorsunuz kirazlarına kurban🥰😍

Ne iyi etmişsiniz arada iyi gelir böyle 😊
Yaa kar görmeyeli yıllar oldu katur kutur yürümek ne güzeldir havanın soğuğunu da kırdıysa 🥰

Kendimi sizsiz bırakıyorum daha çok sanki ya iyi geliyorsunuz kirazlarına kurban🥰😍
Pek soğukta degildi elimde eldiven şapkam atkım vardı bunlae olunca gerçekten üşümüyorsunn 😅

Back
X