Oyy paremm afiyet olsunnnn ne güzell bende bugun Türk sanal marketten alışveriş yapıcam bir yandan şöyle mutluyum. Ramazanda sahurda hep beraberiz:anne:
Ayri bereketi ayri heycani oluyor ramazanın rabbim sağlıkla kavuştursun insallah💕🌹😊💙🤲

Ohh valla çatır çatır çatlatalım herkesi😅😅🤪

Yok kuzum hava şartları eşimin işi derken alamadık. Zam geliyor her şeye ama bakalım nasip artık
Çatlayın bakalımmm
happy-dancing.gif

Bebiş için dimi canım. Oda flan yapcakmısınız. İnternettne bakınsan görmeden de almak istemezsin belki

Çatlayın bakalımmm
happy-dancing.gif

Bebiş için dimi canım. Oda flan yapcakmısınız. İnternettne bakınsan görmeden de almak istemezsin belki
Hahha yerim dansını😅😅
Yok balım oda yapmayacağız park yatak alcaz inşallah. Bana kalsa netten alcam da koci beysi 😬😬 görmeden almak istemiyor 🤭

Hahha yerim dansını😅😅
Yok balım oda yapmayacağız park yatak alcaz inşallah. Bana kalsa netten alcam da koci beysi 😬😬 görmeden almak istemiyor 🤭
En güzeli canım o park yataklar sanırım çok kullanışlı oluyor hep onu aldıklarını görüyorum😃
Ya aslında nette daha uygun denk gelebiliyor her zaman ama kocin bey öyle istiyorsa bekle bakalım kuzum şu havalar artık açar bence bu hafta sondur ya 😬

En güzeli canım o park yataklar sanırım çok kullanışlı oluyor hep onu aldıklarını görüyorum😃
Ya aslında nette daha uygun denk gelebiliyor her zaman ama kocin bey öyle istiyorsa bekle bakalım kuzum şu havalar artık açar bence bu hafta sondur ya 😬
Aynen canım özellikle ev kira 2+1 mantıklı yani. Tani uzun süre kullanabilmek için sağlamı almak gerekiyormuş bakalım nasip kısmet.
Dedim ya kara teslim oldum artık ben😅 camdan bakmaya alıştım 😅😅 kedi gibi 🥴
tenor.gif

Aynen canım özellikle ev kira 2+1 mantıklı yani. Tani uzun süre kullanabilmek için sağlamı almak gerekiyormuş bakalım nasip kısmet.
Dedim ya kara teslim oldum artık ben😅 camdan bakmaya alıştım 😅😅 kedi gibi 🥴
tenor.gif
İnternetten araştır bakalım kurbişim memnuniyetleri falan. Gittiiğin yerde onları ararsın ilk olarak.
Hahaha yaa daha bitmedimi sizdede. Ben bugün sondu diye umut ediyorum inşallah. Karı severim ama bu yıl nolduysa maşallah baya bereketli geçti😍🤣

Back
X