• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her akşam kör vakitte dinleyip dururum sizde dinleyin 🤭🤭

MssPARE MssPARE
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
Cookiie Cookiie
@Jou
@ASSOSyal
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Lna16 Lna16
@Buralardutluuugdu
Fatmazell Fatmazell
bir mucizee bir mucizee

ve daha niceleri...

uzun zamandır aktif olamıyorum unuttuklarım kusura bakmasın 😍🥰

Ben dinleyemiyorum şuan yerime de dinleyn🤭
Gönül dağı izlemece:KK49::KK49:
İnternetten araştır bakalım kurbişim memnuniyetleri falan. Gittiiğin yerde onları ararsın ilk olarak.
Hahaha yaa daha bitmedimi sizdede. Ben bugün sondu diye umut ediyorum inşallah. Karı severim ama bu yıl nolduysa maşallah baya bereketli geçti😍🤣
Bu sene kar bize aşık oldu perişim😅😅

Ben dinleyemiyorum şuan yerime de dinleyn🤭
Gönül dağı izlemece:KK49::KK49:

Bu sene kar bize aşık oldu perişim😅😅
Bizde ona aşıkız ama çok yakınlık tez ayrılık derler biraz arayı açmak gerektiğini hatırlatmak lazım🤣🤣
Şuanda dışarsı lapa lapa 🤣

Yarın dinlersin sende 🥰😂

Yaa tiniminim nasılsın neden öylesin mebtal olarak 😔
Bir regl günlüğü cocoomm bu sebeble artık gerçekten millet nasıl bırakıyor kafasında diyodum o noktaya geldim galibaa artık bende bırakıyorum demek ki zamanı değil🥺🥺🥺

hug-best-friend.gif
Bugun mental olarak en uygun şarkıı coconatım teşekkür ederiiimmm🥲❤️😍
Oyyy tinimimm🌸
Love youuu❤️‍🔥

Cocom harika bir parça severim😍
Sen nasılsın iyisin inşallah 🌸
Çok şükür iyiyim fatmacım tlfa dadanmışken birde size dadanayım güzel parçayla dedim 🥰😊🤗

Bir regl günlüğü cocoomm bu sebeble artık gerçekten millet nasıl bırakıyor kafasında diyodum o noktaya geldim galibaa artık bende bırakıyorum demek ki zamanı değil🥺🥺🥺
Bu durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Seni anlamam yaranı saracak mı tabiki hayır ama yalnız olmadığını bil istedim canım benim. Rabbim en güzel şekilde mükafatlandıracak sadece zamanı var. Sen içinden gelerek bıkmadan usanmadan aç ellerini duanı et ve gerçekten tevekkül et. Sabrımızı sınıyor Allah en sevdiklerinin sınavıyla🤲 aslında ne güzeldir bu mertebe. Ama yaşarken insan için çok zor bir sınav ve bu imtihandan alın akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim hepimize her bekleyene🤲

Çok şükür iyiyim fatmacım tlfa dadanmışken birde size dadanayım güzel parçayla dedim 🥰😊🤗

Bu durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Seni anlamam yaranı saracak mı tabiki hayır ama yalnız olmadığını bil istedim canım benim. Rabbim en güzel şekilde mükafatlandıracak sadece zamanı var. Sen içinden gelerek bıkmadan usanmadan aç ellerini duanı et ve gerçekten tevekkül et. Sabrımızı sınıyor Allah en sevdiklerinin sınavıyla🤲 aslında ne güzeldir bu mertebe. Ama yaşarken insan için çok zor bir sınav ve bu imtihandan alın akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim hepimize her bekleyene🤲
Allah iyilik sağlık versin kuzum 🥰
Duana da kocaman amin ne de güzel özetlemişsin durumumuzu 🥺 rabbim bizi ummadığımız anda mükafatlandıracak inşallah 🤲🏻

Allah iyilik sağlık versin kuzum 🥰
Duana da kocaman amin ne de güzel özetlemişsin durumumuzu 🥺 rabbim bizi ummadığımız anda mükafatlandıracak inşallah 🤲🏻
Amin canım, Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını sağlıcakla versin 🤲🤗

Ben inanıyorum kuzum birgün o en güzel mükafata bakıp gözyaşı dökecek tüm bekleyenler. Hayırlısını sqğlıklısını dilemekten vazgeçmeyelim yolumuz zor olsada sabrın sonu bal kaymak Allahın izniyle 🤲

Oyyy tinimimm🌸
Love youuu❤️‍🔥
Oyyyy canımm fatmazelliimm yolumuz bir gün aydınlıgaaa kavuşacak değil mi 😍bugun ağladım saçlarımda aklar düşmüş anne olamadan yaşladım diye bir partta ona üzüldüm geçecek inşallah ❤️❤️❤️❤️
Bende çokkça I lovee youuuuu🎈🎈🎈🎈🎈

Amin canım, Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını sağlıcakla versin 🤲🤗

Ben inanıyorum kuzum birgün o en güzel mükafata bakıp gözyaşı dökecek tüm bekleyenler. Hayırlısını sqğlıklısını dilemekten vazgeçmeyelim yolumuz zor olsada sabrın sonu bal kaymak Allahın izniyle 🤲
Amin amin cocom😍🌸

Öyleee güzel geldi kiiiii bu sözlerinnn içimde bir rahatlama olduuu aminnn amiinnn kuzum
Rabbim bize yoklugunu vermesiin canım cocomm İsyana düşürmesiinn duadan başka yolumuz yok ki zaten ❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻
Bekleyişlerimiz hayraa çıksınnn inşAllah

Oyyyy canımm fatmazelliimm yolumuz bir gün aydınlıgaaa kavuşacak değil mi 😍bugun ağladım saçlarımda aklar düşmüş anne olamadan yaşladım diye bir partta ona üzüldüm geçecek inşallah ❤️❤️❤️❤️
Bende çokkça I lovee youuuuu🎈🎈🎈🎈🎈
Elbette kavuşacak hep karanlık yoldan yürüyecek değiliz ya illaki bizim de umutlarımız çiçek açacak🤲🏻benimde bu sene saçlarımda aklar çıkmaya başladı 4 5 tane var bende senin gibi daha bu yaşımda aklar düştü diye üzülmüştüm ama ak kıl dediğin ne ki kuzum boyatırsın geçer 😍 üzme kendini bizden daha kötü durumda olanlar vardır yine halimize bin şükür vaktini ve zamanını bekliyor bebişlerimiz🤲🏻🌸

Öyleee güzel geldi kiiiii bu sözlerinnn içimde bir rahatlama olduuu aminnn amiinnn kuzum
Rabbim bize yoklugunu vermesiin canım cocomm İsyana düşürmesiinn duadan başka yolumuz yok ki zaten ❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻
Bekleyişlerimiz hayraa çıksınnn inşAllah
Amin canım benim🤲🤗 gönlümüz yorgun gönlümüz kırgın belki ama hayat devam ediyor çocuğumuz olsada olmasa da biz tek başımıza bile olsak çok kıymetliyiz ve çok güçlüyüz. Bizim bebelerimizde çok güçlü olacaklar Allahın izniyle. Üzüldüğün zaman dibine kadar üzül sonrasında toparlanıp yola devam 🤲💪🏻😍

Nasıl romenler canım kültürleri yaşantıları falan😂
Gayet iyiler kuzum🤣🤣 kültürlü insanlar ama yaşantıyı seviyorlar eğlenceler barlar eğlence mekanları 🤣🤣🤣 saygılılar hiç tecavüz veya hırsızlık olayları yok en güzel yanı o Türkiye de olan olaylar gibi değil

Back
X