- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Ohh missPek soğukta degildi elimde eldiven şapkam atkım vardı bunlae olunca gerçekten üşümüyorsunn![]()

Yaaaa çıksada yesek kulaklarımıza taksakOyyy sen gel sana hep kiraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh missPek soğukta degildi elimde eldiven şapkam atkım vardı bunlae olunca gerçekten üşümüyorsunn![]()
Yaaaa çıksada yesek kulaklarımıza taksakOyyy sen gel sana hep kiraz![]()
Her akşam kör vakitte dinleyip dururum sizde dinleyin
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
Cookiie
@Jou
@ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
@Buralardutluuugdu
Fatmazell
bir mucizee
ve daha niceleri...
uzun zamandır aktif olamıyorum unuttuklarım kusura bakmasın![]()
Bu sene kar bize aşık oldu perişimİnternetten araştır bakalım kurbişim memnuniyetleri falan. Gittiiğin yerde onları ararsın ilk olarak.
Hahaha yaa daha bitmedimi sizdede. Ben bugün sondu diye umut ediyorum inşallah. Karı severim ama bu yıl nolduysa maşallah baya bereketli geçti![]()
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
Cookiie
@Jou
@ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
@Buralardutluuugdu
Fatmazell
bir mucizee
ve daha niceleri...
Yarın dinlersin sendeBen dinleyemiyorum şuan yerime de dinleyn
Gönül dağı izlemece
Bu sene kar bize aşık oldu perişim![]()
Yaa tiniminim nasılsın neden öylesin mebtal olarakBugun mental olarak en uygun şarkıı coconatım teşekkür ederiiimmm![]()
Bizde ona aşıkız ama çok yakınlık tez ayrılık derler biraz arayı açmak gerektiğini hatırlatmak lazımBen dinleyemiyorum şuan yerime de dinleyn
Gönül dağı izlemece
Bu sene kar bize aşık oldu perişim![]()
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
Cookiie
@Jou
@ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
@Buralardutluuugdu
Fatmazell
bir mucizee
ve daha niceleri...
Bir regl günlüğü cocoomm bu sebeble artık gerçekten millet nasıl bırakıyor kafasında diyodum o noktaya geldim galibaa artık bende bırakıyorum demek ki zamanı değilYarın dinlersin sende
Yaa tiniminim nasılsın neden öylesin mebtal olarak![]()
Oyyy tinimimmBugun mental olarak en uygun şarkıı coconatım teşekkür ederiiimmm![]()
![]()
Çok şükür iyiyim fatmacım tlfa dadanmışken birde size dadanayım güzel parçayla dedimCocom harika bir parça severim
Sen nasılsın iyisin inşallah![]()
Bu durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Seni anlamam yaranı saracak mı tabiki hayır ama yalnız olmadığını bil istedim canım benim. Rabbim en güzel şekilde mükafatlandıracak sadece zamanı var. Sen içinden gelerek bıkmadan usanmadan aç ellerini duanı et ve gerçekten tevekkül et. Sabrımızı sınıyor Allah en sevdiklerinin sınavıylaBir regl günlüğü cocoomm bu sebeble artık gerçekten millet nasıl bırakıyor kafasında diyodum o noktaya geldim galibaa artık bende bırakıyorum demek ki zamanı değil![]()
Allah iyilik sağlık versin kuzumÇok şükür iyiyim fatmacım tlfa dadanmışken birde size dadanayım güzel parçayla dedim
Bu durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Seni anlamam yaranı saracak mı tabiki hayır ama yalnız olmadığını bil istedim canım benim. Rabbim en güzel şekilde mükafatlandıracak sadece zamanı var. Sen içinden gelerek bıkmadan usanmadan aç ellerini duanı et ve gerçekten tevekkül et. Sabrımızı sınıyor Allah en sevdiklerinin sınavıylaaslında ne güzeldir bu mertebe. Ama yaşarken insan için çok zor bir sınav ve bu imtihandan alın akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim hepimize her bekleyene
![]()
Amin canım, Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını sağlıcakla versinAllah iyilik sağlık versin kuzum
Duana da kocaman amin ne de güzel özetlemişsin durumumuzurabbim bizi ummadığımız anda mükafatlandıracak inşallah
![]()
Oyyyy canımm fatmazelliimm yolumuz bir gün aydınlıgaaa kavuşacak değil miOyyy tinimimm
Love youuu![]()
Amin amin cocomAmin canım, Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını sağlıcakla versin
Ben inanıyorum kuzum birgün o en güzel mükafata bakıp gözyaşı dökecek tüm bekleyenler. Hayırlısını sqğlıklısını dilemekten vazgeçmeyelim yolumuz zor olsada sabrın sonu bal kaymak Allahın izniyle![]()
Öyleee güzel geldi kiiiii bu sözlerinnn içimde bir rahatlama olduuu aminnn amiinnn kuzumÇok şükür iyiyim fatmacım tlfa dadanmışken birde size dadanayım güzel parçayla dedim
Bu durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Seni anlamam yaranı saracak mı tabiki hayır ama yalnız olmadığını bil istedim canım benim. Rabbim en güzel şekilde mükafatlandıracak sadece zamanı var. Sen içinden gelerek bıkmadan usanmadan aç ellerini duanı et ve gerçekten tevekkül et. Sabrımızı sınıyor Allah en sevdiklerinin sınavıylaaslında ne güzeldir bu mertebe. Ama yaşarken insan için çok zor bir sınav ve bu imtihandan alın akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim hepimize her bekleyene
![]()
Elbette kavuşacak hep karanlık yoldan yürüyecek değiliz ya illaki bizim de umutlarımız çiçek açacakOyyyy canımm fatmazelliimm yolumuz bir gün aydınlıgaaa kavuşacak değil mibugun ağladım saçlarımda aklar düşmüş anne olamadan yaşladım diye bir partta ona üzüldüm geçecek inşallah
Bende çokkça I lovee youuuuu![]()
Amin canım benimÖyleee güzel geldi kiiiii bu sözlerinnn içimde bir rahatlama olduuu aminnn amiinnn kuzum
Rabbim bize yoklugunu vermesiin canım cocomm İsyana düşürmesiinn duadan başka yolumuz yok ki zaten
Bekleyişlerimiz hayraa çıksınnn inşAllah
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
Cookiie
@Jou
@ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
@Buralardutluuugdu
Fatmazell
bir mucizee
ve daha niceleri...
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
Cookiie
@Jou
@ASSOSyal
Tiniminimavihanim
Lna16
@Buralardutluuugdu
Fatmazell
bir mucizee
ve daha niceleri...
Off off dedikodunun dibine dibine vuracağız diyorsunsizinle saat farkımız nasıl ki balım
Oyy kim yok eli hazırda uyanmanı bekliyoruzgideni fururum
![]()
Gayet iyiler kuzumNasıl romenler canım kültürleri yaşantıları falan![]()