Akşam Bdv girdim yazdım çıktım bide baktım beğenmedimler alıntılar
Kız ilk sayfada daha ağır yazılmış bana yüklendi iki kişi neyse bandan siyirdim@

Günaydınnn bebişim nasılsın mutlu günler hepimiZe

Günaydın canım. kötü bir hafta geçirdim anca kendime geliyorum o yüzden sadece bakıyordum

Hahah hangi konuydu ki parişim
Birinin ölmesini istemek konu

Yaşi 31 okudum babası ve abisine ölsün diyor
Bende kimin olacağı bellimi olur hadi sen öldün sende herkeste kurtulur ölünce sen kalıcam mi yazdım

Yanı 31 yaşında bu yasa kadar kendi hayatını kur onları öldü şey demeye getirdim ölsün diye dua edilir mi dedim vay efendim diye beğenmedimler yağdı oysa ilk sayfada diğer sayfalarda benim gibi yazmışlar belki ben biraz sert yazdım kurbikim ama yine olsa yine yazarım

Hahha bazıları sırf üye isminden dolayı beğenmedim atıyor ne hafıza varsa mübarek ben akşam yediğimi unutuyorum
Tövbe ya tamam çok bunalmış olabilir de ölsün derken içi ürperir adamın ya onlar değil sevdiğin birine giderse bedduan dimi

Yaaa
Çok geçmiş olsun canım benim
Rabbim feraha çıkarsın inşallah en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla verirsin o müjdeyi bize

Yaaa
Çok geçmiş olsun canım benim
Rabbim feraha çıkarsın inşallah en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla verirsin o müjdeyi bize
teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. inşallah öyle olur. yarın kontrole gitcem ve düşünüyorum sürekli doktor ne diyecek acaba diye

31 yaşında yazıyor vay efendim 18 yaşında birine bu denir mi dediler
Çalış deniyor yaşadıkları yer küçükmüş oku deniyor bir şey diyor
Sığınma evine git polise şikayet et dedim defalarca görmezden geldi
Hatta @ gunces vardi benim demek istediğimi anladı
Neler yazıldı bana tepki verildi tanımıyorum ikisini de ama birini tanıyorum sürekli pesimde ama sürekli sıkıyor bazen beni daral veriyor

Aaa çok geçmiş olsun canım ya
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…