Aminnn inşallah kuzimmmmHayırlı Cumalar canimm benimm
İnşallah aşkomHayırlı cumalar lenamm
Aminnnn inşallah tinnoşummmmmmmHayırlı cumalar bebişimmmmmmRabbim dualarımızı kabul eylesin
Aminnnn inşallah geboşumHayırlı cumalarrr bitanemmm aşkoommm linoşuuummmmm
Ben onları döverim çiçeğimm aha böyleeAmaaa amaaa beni bıyaktılaarrrrrr tinoooo
Aminnn inşallah kuzumHayırlı cumalar hepinize canım kızlAr
İnşallah kızimmmHayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarimizi kabul etsin amin
Ümitsiz yaşanmaz ki kuzum umut her zaman var yaşadıkçaTam da ümidimi yitirmeye başladım zamanlarda bir paylaşım
Sayıll banaaaaaaa aşkomm bitanemm kuzummm lenoooşşummmmYaaaaa bak ağza bak ağza nasıl da büzüp ağlıyor bebişim gel bir şevkatle sarılayımmm sarmalayayımmm seniiiii
Ben onları döverim çiçeğimm aha böylee
Dövvvvv affetmeeee bileeeBen onları döverim çiçeğimm aha böylee
Yaâaaaaaaaaaa seni yumuş yumuş ederim kizzz tatlı tatlı birde konuşuyor banaaaaaSayıll banaaaaaaa aşkomm bitanemm kuzummm lenoooşşummmm
Bende yeriiiimmmmmmm yerimmmmmm hemdee nasılll şapurr şupuuurrrrrrYaâaaaaaaaaaa seni yumuş yumuş ederim kizzz tatlı tatlı birde konuşuyor banaaaaanasıl sarılmammm sanaaaa yerimmmmmmm seniiii
YaaaaaBende yeriiiimmmmmmm yerimmmmmm hemdee nasılll şapurr şupuuurrrrrr
Aayy türkiye maçı var kocam çok fena kıyamet kopuyo evdee ben nereyee gideemmm
Evettt yaaaa tamda penaltiydı atacagıdiiii kocami deli ettilerrr benimde kız duyduu tepinde içindeYaaaaa
Aynısı bizde de varrrrr Türkiye bir gol ataydı iyiydi ya offf bende stres oldummmm
Offff atamadı penaltı gıcık oluyorum böyle oluncaEvettt yaaaa tamda penaltiydı atacagıdiiii kocami deli ettilerrr benimde kız duyduu tepinde içinde
Hahahahahahah ayyy sormaaa evettt herşeyi gördü yaaaa evde fena küfürler dönüyorrrOffff atamadı penaltı gıcık oluyorum böyle olunca
Ahhh kuzummm demiştir babamı nee oldu da delirttilerrrr
Kızçe dünyaya gelmeden Corona gördü savaş gördü kupa maçlarını gördü şanslı valla
Offf sorma kuzumHahahahahahah ayyy sormaaa evettt herşeyi gördü yaaaa evde fena küfürler dönüyorrr
Gene gol geldi diğerden 3 oldu eneee
Offf aynenn bittiOfff sorma kuzum
1 e doğru kuzim şimdi kapış yatak sabah yine 7 de ayaktaOfff aynenn bittiyarın kaçta geleyy misafir
Iyi gecelerr bitanemm gününüz harika geçsin inşaallahhh1 e doğru kuzim şimdi kapış yatak sabah yine 7 de ayaktaöpüyorum seni çiçeğim iyi geceler
Hayırlı cumalar canım bdn uyydum erkendenEki Görüntüle 3033874
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@madammor
@sebbo
@karamel Latte
Sabaha yazamam diye şimdiden cumalaşalım dedim bebişlerrrr
Hadi bakalım güzel haberlere inşallahAmin inşallah kuzum Kontrol amaçlı bakılacak
Hayırlı cumalar canım benimEki Görüntüle 3033874
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@madammor
@sebbo
@karamel Latte
Sabaha yazamam diye şimdiden cumalaşalım dedim bebişlerrrr
günaydınnn çiçekleriimmm
aynen kuzum bir sıkıntı çıkmazsa öyle yapar belkide doktora bıraktık artık o daha iyi bilir hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHadi bakalım güzel haberlere inşallahçizik de atsa bari girince bebişin tutunma şansını artırıyor diyorlar
Hayırlı cumalar canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?