günaydınBugünün günaydınıda benden olsun müthiş bir şarkıylaa Günaydın mutlu Huzurlu Sabahlar güzel kızçelerr
Jou
Lna16
Tiniminimavihanim
MssPARE
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt
D u t
Catlak-kurabiye
bir mucizee
S sebbo
Hahahaha az da ben dinleteyim dedimgünaydın
bunu neden yaptın fato sabak sabak
GünaydınBugünün günaydınıda benden olsun müthiş bir şarkıylaa Günaydın mutlu Huzurlu Sabahlar güzel kızçelerr
Jou
Lna16
Tiniminimavihanim
MssPARE
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt
D u t
Catlak-kurabiye
bir mucizee
S sebbo
Bir kaç gün önce bende profilde paylaştım bu ne ya bu 'na duyguyla yazıldı anlamıyorumgünaydın
bunu neden yaptın fato sabak sabak
GünaydınBugünün günaydınıda benden olsun müthiş bir şarkıylaa Günaydın mutlu Huzurlu Sabahlar güzel kızçelerr
Jou
Lna16
Tiniminimavihanim
MssPARE
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt
D u t
Catlak-kurabiye
bir mucizee
S sebbo
GünYdın cumamız hayır olsun
Ooooo canımın içiiii günaydınnnn balımmmmmBugünün günaydınıda benden olsun müthiş bir şarkıylaa Günaydın mutlu Huzurlu Sabahlar güzel kızçelerr
Jou
Lna16
Tiniminimavihanim
MssPARE
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt
D u t
Catlak-kurabiye
bir mucizee
S sebbo
Gunaydınnn paaarrreeemmmmmmm
Çok şükür bitanemm iyiyim sen nasılsın, keyfin iyi olsun allahın izniyleOyyy kurban olurum Allah razı olsun çiçeğiiimnasılsın bitanemm
Yaaaa çok sapsiksin sen ,yirimYaaaaa kirazımmmmm seni yerimmmmgüzel kalbinden öperim senin tatlişş seyyyy seni hammmm ederimmmm ne güzel de tatlı konuşuyor kiraz gibi tatlı yaaa offff
Hani benden başkasını sevmüycceekkktttiiiinnnnnnHele hele tipe bak omuzları da kısıyor
Allah iyilik versin kuzum benimÇok şükür bitanemm iyiyim sen nasılsın, keyfin iyi olsun allahın izniyle
Ayyy bu şarkiBugünün günaydınıda benden olsun müthiş bir şarkıylaa Günaydın mutlu Huzurlu Sabahlar güzel kızçelerr
Jou
Lna16
Tiniminimavihanim
MssPARE
Minnosprenses
ASSOSyal
coconatt
D u t
Catlak-kurabiye
bir mucizee
S sebbo
Sensinn bebekkAyyy bu şarkimatmazelim sen bizi cildirtmak mı istiyorsun hello bebek
Ah Kuzu çok damara girdin
Sabah sabah herkesi çıldırttım asommAyyy bu şarkimatmazelim sen bizi cildirtmak mı istiyorsun hello bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?