- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Çok teşekkür ederiz, havalar ısınıyor inşaallahGüneşli bir sabahtan hepinize günaydınlar, hayırlı haftalar, keyfiniz, neşeniz bol olsun
Güneşi görünce içim kıpır kıpır oldu tutamadım kendimi
MssPARE Noisy Girl Catlak-kurabiye ASSOSyal Jou Minnosprenses Lna16 Tiniminimavihanim Cookiie Cemoos Fatmazell bir mucizee D u t Saliha40 coconatt Y yagmurdansonra N NesNa @sebbo M MaviMabellee @gunces PiXiEE @B O Z A Mcz09 BlueBerry4268
Ay kesin kesin öyle yabitmez o canım yap yap aynı bazen evde bizden başkalarının dolaştığını düşünüyorum
kesinlikleAy kesin kesin öyle yabiz uyurkenfalan evi talan edenler var bence de
Olsunnn oda birşeyy aşkommçok şükür 5 dklığınada olsa gelip gidiyorum
Alıyorumm kuzumm almazmıyımm günde 4 tane vitamin öğkkk geldi bana artık yaaaMagnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktora
İnşallah değişmez öyle devam etsin balım insan arıyor ya kafa dengi birini
Bende elti istiyorum mümkünse kafama göre
Kızlar pariş giremiyorşifresini unutmuş şimdi de ona uğraşıyor bu iyi ceza oldu. Bence artık bdv ye gitmez
Güzelliğiiimmmm güzell mavişimm okadar ensevdiğim şarkiyı göndermissinkii balımm bütüngün bunları dinleyebilirim o haldeeeGüneşli bir sabahtan hepinize günaydınlar, hayırlı haftalar, keyfiniz, neşeniz bol olsun
MssPARE Noisy Girl Catlak-kurabiye ASSOSyal Jou Minnosprenses Lna16 Tiniminimavihanim Cookiie Cemoos Fatmazell bir mucizee D u t Saliha40 coconatt Y yagmurdansonra N NesNa @sebbo M MaviMabellee @gunces PiXiEE @B O Z A Mcz09 BlueBerry4268
Çok şükür ablacmiyiyim kuzum daha iyiyim sen nasılsın bakayım
Canm lenoşum iyiyim Dr dan çıktım fellik fellik geziyorum
Günaydın güzellliğimmmGüneşli bir sabahtan hepinize günaydınlar, hayırlı haftalar, keyfiniz, neşeniz bol olsun
Ohhhh sefam olsun hava da süper gez tabiiiii misssssÇok şükür ablacmiyi ol herşey güzel olcak
Canm lenoşum iyiyim Dr dan çıktım fellik fellik geziyorum
Günaydın güzellliğimmm
Hava güzel ama fiyatlar da güzel lenoşumOhhhh sefam olsun hava da süper gez tabiiiii misssss
Hadi inşallahGitti aşkom gitti bakalım hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Benim 5 tane eltim var bence istemeMagnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktora
İnşallah değişmez öyle devam etsin balım insan arıyor ya kafa dengi birini
Bende elti istiyorum mümkünse kafama göre
Kızlar pariş giremiyorşifresini unutmuş şimdi de ona uğraşıyor bu iyi ceza oldu. Bence artık bdv ye gitmez
Çıktım odadayım yeni narkozun etkisi geçiyorFatmazell fatoo girdin mi tohtora
Herşey başını aldı gitti çiçeğim yaHava güzel ama fiyatlar da güzel lenoşumiki haftanın yorgunluğu var eve gidip yatmak istiyorum ama şimdilik Bi kaç daha alacaklarım var
Hadi inşallah
Oyyy hemşom hoşgeldin sevindim şifreni hatırlamana
Saolsun Kazen abiyle konuştuk açtı valla gitti bende şifre.mail adresi unuttumOyyy hemşom hoşgeldin sevindim şifreni hatırlamana
Birdaha sana bdv yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?