- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Magnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktoraBuara yorgunumm ama gözlerimm faltaşı gibii
Çişe kalkayım derken böyle oluyorum biraz bacaklarım ağrıyor kuzuşum
İnşallah değişmez öyle devam etsin balım insan arıyor ya kafa dengi biriniAynen elti diyorlar hepsağolasın cAtlağım iyi bir kız inşallah öyle devam eder
Kızlar pariş giremiyorMssPARE kızzzzzzzz özlendin gel çabuk buraya şevkatle sarılalımmmmm artık sana konuları yasaklıyoruzzzz paremmmmm
Artık sana yok konu bilmem bişi dua topiğinden bir yere gitmeyoksa sensiz kalıyoruzzzz burdaaaaa amaaaa
Hahahahahaha cidden miiii kurabiyem e yok artık yaMagnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktora
İnşallah değişmez öyle devam etsin balım insan arıyor ya kafa dengi birini
Bende elti istiyorum mümkünse kafama göre
Kızlar pariş giremiyorşifresini unutmuş şimdi de ona uğraşıyor bu iyi ceza oldu. Bence artık bdv ye gitmez
Ne olacak şimdi çiçeğim şifre olayları tövbe bismillahMagnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktora
Kızlar pariş giremiyorşifresini unutmuş şimdi de ona uğraşıyor bu iyi ceza oldu. Bence artık bdv ye gitmez
Bilmiyorum ki balım sitenin telefon numarasına yazdı dönüş bekliyor bakalımNe olacak şimdi çiçeğim şifre olayları tövbe bismillah
Aynen canım valla çok lazım oluyor ya inşallah olur birtane sana da kafa dengi bir eltiMagnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktora
Yinemi banlandıBilmiyorum ki balım sitenin telefon numarasına yazdı dönüş bekliyor bakalım
Daha da geçmez bdv nin önünden
DimiMssPARE
Magnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktora
Bu bol emojilerden bende isteriiimMssPARE kızzzzzzzz özlendin gel çabuk buraya şevkatle sarılalımmmmm artık sana konuları yasaklıyoruzzzz paremmmmm
Artık sana yok konu bilmem bişi dua topiğinden bir yere gitmeyoksa sensiz kalıyoruzzzz burdaaaaa amaaaa
Nasıl unutmuş ya hatırlasa bariMagnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktora
Yaaaaaaaa fatmammmm bebeğimmm böceğimBu bol emojilerden bende isteriiim
Yaaaaaaaa fatmammmm bebeğimmm böceğimbal kupummmm güzelim ahhhh kıskanırmış daaaaaa kıyamammm sana aşkım gelllll kocaman sarılalım seninle deeeeee seviyorum seniiiiii güzel bebiş
iyiyim kuzum daha iyiyim sen nasılsın bakayımAbloşum günaydın nasılsın
Aaaaayyyyyyy çiçeğim bugün muydu
Canım bitanemm
Bende seni çokkk seviyorum birazdan doktor amcaya gidicem heyecanlıyım
Ozommmmm günaydın nasılsıniyiyim kuzum daha iyiyim sen nasılsın bakayım
canımm iyiyim kendime geldim
Evet aşkomm bugündü geldik çağıracaklar bakalımAaaaayyyyyyy çiçeğim bugün muyduayyy hayırlı haberle dön çiçeğim inşallah bekliyorum güzel haberler
Günaydın canım burada hava çok güzel güneşli bir hava var sizin oralar nasıl
Günaydınn
Kızçelerim
MssPARE mmm hoşgeldinn artık gitmek yok baktın ban olacak konular var sessizce uzaklaş bebeiiiimmm
MssPARE
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
mavikelebek34
@coconatt
@Jou
bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
@B O Z A
@Mcz09
Dualarım seninle çiçeğim iyi haberler alacaksın Allahın izni ile inşallahEvet aşkomm bugündü geldik çağıracaklar bakalım
Haber edeceğim hepiniz bana dua edin inşallah bir şey çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?