Vallahi cem bey başarılı olabilir ama günde 50 hastaya bakan bi hekim nekadar fayda sağlayabilir sana daha cook sey varda boşver
Yok canım bülent traş karşıda ben Anadolu yakasındayım Altunizade Acıbadem düşünüyoruz Medical park Aynur hanım içinde iyi diyorlar fiyat olarakta iyimiş rapor kolaylıgı sağlıyolarmış filan bilmiyorum kafamız karısık

Mucimmm bitanesin sen

sorma yaa neden zorlaştırırsın ki ortalık ne halde altın olmuş kaç para yazık günah
evlenmek zor değil zorlaştıran bizim aç gözlülüğümüz diyorum eşime
Allahn emri böyle zor değil
ah kuzum kalabalık olanlar gerçekten ilgilenmiyor
bizimde dr la konuşmamız mümkün değil mesela
kim bilir sorunumuzu çoktan unuttu belki de amaç sadece gebe bırakmak mı bilmiyorum eğer öyleyse bi anlamı yok zaten
ama rahim kaynaklı olduğunu düşündüğü için rahimi iyi hazırlanson d,ye düşünüyro

inşallah gönlünüze göre hayırlı bi dr bulursunuz kuzum ya
Hahahaha aynen çiçeğim çalışmalara devam eğer olmazsa 6 ay sonra gel dediydi bakalım
hadi rastgele inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ne kadarda şuan rahim canım. Olsun bitsin deme canım çok zor biliyorum ama inşallah nasip olacak şekilde olsun. Kendini strese sokma bak streste etkiler belki. Düşünme birşey. Hayırlı bir vakitte transferin gercekleşsin ve sımsıkı tutunsun bebişin

Canım hiç bilmiyorumki ya. Geçen ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapmıştık. İğneden 13. 14 günler negatifti 15 16. Günlerde çok silik gördüm 17. Tekrar negatif ve kapanış oldu kimyasal oldumu olmadımı bilmiyorım hiç. İşte hazirana kadar bekleme kararı aldık. Haziranda başlıcaz. Birkaç test falan istedi benden doktor sende yaptırdınmı bunları bilgin varmı canım.

Eklentiler

• F0507DCB-3C9A-4F8B-8E62-55BABEA3F2A7.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 36
Amin inşallah canım
Cok zor gerçekten adam bebegimin basına gelenleri sormadı bile ya raporlarına bakmadı bile bize müşteri gözüyle bakıyo cünkü nasıl olsa gelmişler diyo

İnşallah öyle olur canım bende kafa dengi bir elti istiyorum da bizim oğlan bulamadı daha

protein s ve c hariç diğerlerini yaptırdım kuzum

am,n kuzum inanki sağlıkla ilerlesin kucağıma gelsin yeter ki diye sabrediyoruz
yani resmen yarım sene geçti
rahim dün adetin 11.günü idi 6 mm yarın tekrar gidicem daha 7 üstünü göremedik ilaçları artırdı yine

bakalm hayırlısıyla bu ay olur inşaalh

rahim filmi genetik test yaptırdınız dimi

bakarsın hazirana kendiliğinde olur inşallah ya

Tabiii kuzumm sende haklısınn vallaa doğruu ama millett altın olsun peşindee

Amin inşallah canım
Cok zor gerçekten adam bebegimin basına gelenleri sormadı bile ya raporlarına bakmadı bile bize müşteri gözüyle bakıyo cünkü nasıl olsa gelmişler diyo
Allah bildiği gibi yapsın onları
İnşallah öyle olur canım bende kafa dengi bir elti istiyorum da bizim oğlan bulamadı daha
ayy inşallah kıızzzz
Tabiii kuzumm sende haklısınn vallaa doğruu ama millett altın olsun peşindee
aynen öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…