Sadece sen yaptırdın dimi canım. Bende de kadın olarak yazmışlar ama eşimin yaptırmasına gerek yok dimi. Ona göre ben gidicem cünkü boşa izin almasın işten.protein s ve c hariç diğerlerini yaptırdım kuzum
am,n kuzum inanki sağlıkla ilerlesin kucağıma gelsin yeter ki diye sabrediyoruz
yani resmen yarım sene geçti
rahim dün adetin 11.günü idi 6 mm yarın tekrar gidicem daha 7 üstünü göremedik ilaçları artırdı yine
bakalm hayırlısıyla bu ay olur inşaalh
rahim filmi genetik test yaptırdınız dimi
bakarsın hazirana kendiliğinde olur inşallah ya
Sağdan soldann paremm neşemiz bol olsunOhhh yandan yandan
Hadi kızlar acın sesi yandannnnn
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
PiXiEE
Elhan
karamel Latte
Canim mucizem ev taşindik ya anca kendime gelebildim inanir misingüraydınnn bebikler
@mavikelebek34 kızzz aklıma ilk sen geldin ne zaman evlencünnnn
Fatmazell kuzuş dr ne dedi nasılıusnn
@tiniminihaniim tinnoşumm var mı bebikte bi gelişme
Lna16 lenoşşummm aşkımm senin bu ay durumlar nasıl yımırta takip mi
@ozo1907 canım benimmm minnoşum nasılsın
@Catlak-kurabiye kurbişim özledim nerelerdesin
Madammor hiç bakmıyon buralara
@Jou seni seni öper mıncırırım seni at bi güzel fincanlı kahveni de görelim maaharetini
karamel Latte kızzzz vefasııız bre hayırsızz insan birşey söylerrrrr
@kedilinick anam babam canını yidiğim sen nerdesin ayollll
@D u t d-u-t d-u-t efsane hatun yaaa
Cookiie canımmm sen naptın beklemede misin
MssPARE mmmm canımmm benim
@ASSOSyal
Sensin süper
Aynen kuzum ben yaptırdım onları eş için demedilerSadece sen yaptırdın dimi canım. Bende de kadın olarak yazmışlar ama eşimin yaptırmasına gerek yok dimi. Ona göre ben gidicem cünkü boşa izin almasın işten.
Bu ilaçlardamı inceltiyor noluyor sa benimde inceydi canım ya bu son kontrolümde 5.7ydi.
İnşallah artmıştır seninde nar suyu falan içtinmi geçenlerde burada sormuştum herkesler mar suyu dedi aldım içtim bende birşişe
Tek çabamız o canım. Tekrar üzülmememiz için bğtün sorunları ortadan kaldırıp öyle transfer olması mantıklı. Rabbim kolaylaştırsın artık yolumuzu ya
Ben çektirdim rahim filmide genetikte. Ama nasip olurda başlarsak yumurta toplandıktan sonra tekrar çekilcekmişim rahim filmini. Cünkü çektirdiğim filmden sonra kürtaj olmuştum. Doktor yenilemek istedi. Transferden öncede histereskopi yapmayı düşünüyor benimki. Bakalım nasip hayırlısı hakkımızda.
İnşallah olur nasip ama umudumda yok. Olsa da nasıl olur yine sonu kötümü olur korkum var. Doktor direk riske atmayın tedaviye başlayana kadat korunun dedi
Yaaaa tayininiz çıktı mıCanim mucizem ev taşindik ya anca kendime gelebildim inanir misin
Anladım ne kadar sürede cıktı senin sonuçlar canım. Birde nerye yaptırmıştın. Cerrahpaşada yaptırmayı düşünüyorum ben. Erken çıkarsa belki çıkınca ilk adetle başlarız haziranıda beklemeyiz.Aynen kuzum ben yaptırdım onları eş için demediler
Ay inşallah hepinize kolaylaştırsın Rabbim
Çok çırpınıyoz ya
Histeroskopi çok iyi yaaa benimkiler rahim filminde sıkıntı olursa yaparız demişlerdi ama temiz diye yapmak istemedi
Ama keşke yapsaydıFatmazell yaptırmış bak ne güzel rahim filmi temiz olduğu halde bak rahimde yapışıklık ve perde çıkmış
Benim aklım karıştı
Ben 4 kere kürtaj oldum ya
Nar suyu varda kullanmadım ters etki mi yapıyo diye bilmiyorum ki sadece ilaç kullanıyorum o da çok etkilemiyor sanki beni
Basıyoruz ilacı 7 den öte daha geçmedi
Yaaaa tayininiz çıktı mı
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum kötü düşünme hep iyi şeyler düşün güzellikler bizi bulsunAynen kuzum ben yaptırdım onları eş için demediler
Ay inşallah hepinize kolaylaştırsın Rabbim
Çok çırpınıyoz ya
Histeroskopi çok iyi yaaa benimkiler rahim filminde sıkıntı olursa yaparız demişlerdi ama temiz diye yapmak istemedi
Ama keşke yapsaydıFatmazell yaptırmış bak ne güzel rahim filmi temiz olduğu halde bak rahimde yapışıklık ve perde çıkmış
Benim aklım karıştı
Ben 4 kere kürtaj oldum ya
Nar suyu varda kullanmadım ters etki mi yapıyo diye bilmiyorum ki sadece ilaç kullanıyorum o da çok etkilemiyor sanki beni
Basıyoruz ilacı 7 den öte daha geçmedi
Yaaaa tayininiz çıktı mı
Ah bir acabilsemHadi kızlar acın sesi yandannnnn
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
PiXiEE
Elhan
karamel Latte
bugün canım çok sıkkın kızım hasta 5 gündür ishal gibiydi az önce annem ateşini ölçtü 37.4 çıktı izinde alamıyorum şu anda eşim izin aldı eve geçecek
iki gündür patates pirinç vs veriyoryuz damla aldık bugün bakalım ateşi canımı sıktı sanırım üst dişlerin devamı geliyor yani işallah o yüzdendir geçmezse hastaneye gidip tahlil yaptırcazCok geçmiş olsun bol bol muz patates tüket
Tahlil yapıyorsan belki enfeksiyon vardır
lupus testleri 2 haftada çıktı hematolojide yaptırdımAnladım ne kadar sürede cıktı senin sonuçlar canım. Birde nerye yaptırmıştın. Cerrahpaşada yaptırmayı düşünüyorum ben. Erken çıkarsa belki çıkınca ilk adetle başlarız haziranıda beklemeyiz.
Amin amin gerçekten bazen bıkkınlık geliyor ama yinede birşeylere uğraşıyoruz umarım karşılığını alırız
Canım benimde rahim biraz t’ye benziyor ya. Doktorda bariz t diyemem ama transferden önce bir ameliyat yaparız kavizleride biraz düzeltiriz bebeğe yer hazırlarız falan dedi.
Bende histereskopide direk herşey belli oluyorsa neden öncesinde film çekiliyoruz direk ameliyat yapsalar ya diyorum kendi kendime
Canım bana doktor kürtajtan kaynaklı yapışıklık olduysa ondan incelme olmuş olabilir dedi. Bir danışsanmı sende doktora. Kürtajlardan sonramı rahim filmin senin.
Bu yüzden korun diyor doktorda artık kendiniz denemeyin her kürtaj sana zarar diyor. Tabi olcak olduktan sonra tüp bebektede olur olan. Ama rabbimin mucizelerinede inanıyoruz belki nasip eder sağlıklıca diye bizde korunmuyoruz. Köprüden önceki son çıkıştayım bende
Sen pgt yaptırdınmı bebeğe kuzum
inşallah kuzum benim inşallahHakkınızda hayırlısı olsun kuzum kötü düşünme hep iyi şeyler düşün güzellikler bizi bulsun
Ellerine sağlık enfes görünüyor bende istiyorum o fincan dan kahve
Geçmiş olsun kuzummm umarım önemli bişi yokturiki gündür patates pirinç vs veriyoryuz damla aldık bugün bakalım ateşi canımı sıktı sanırım üst dişlerin devamı geliyor yani işallah o yüzdendir geçmezse hastaneye gidip tahlil yaptırcaz
Çiçeğim senin süreçler nasıl bekliyor musun neler yapıyorsun konuşmadık bayadır çiçeğimlupus testleri 2 haftada çıktı hematolojide yaptırdım
diğer rubella hemen çıkıyor 6 saate
ben iki defa çektirdim film biri denizlide o çok kötü yeniden çekcez demişti aret bey
sonra orda başka bi dr gitmiştik o çekelim dedi fulya açık emar da çektirdim çok güzel hiç bi sorun yok dedi
aret bey de bişey demedi
kendisiyle konuşmam mümkün değil ki
şuan transfer için bekliyoruz histeroskopi hiç demediler yapalım diye
hiç kimse rahmin ters demedi bana da müstecep kavruk a gitmiştim bi de o ters demişti
genetiğe gönderme şansımız yok ki bi tane güç bela embriyo oldu
inşallah kuzum benim inşallah
aynı kuzum rahmin kalınlaşması için uğraşıyoruz yaÇiçeğim senin süreçler nasıl bekliyor musun neler yapıyorsun konuşmadık bayadır çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?