- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
neye kızdın canım hayırdır
Nasil oldu kizin gecmis olsunbugün canım çok sıkkın kızım hasta 5 gündür ishal gibiydi az önce annem ateşini ölçtü 37.4 çıktı izinde alamıyorum şu anda eşim izin aldı eve geçecek
ne dedin bakım benim joumaBana kızıyor
bibebğimm saldım artık bıraktım takmamaya çalışıyorum gene korunmuyorz ama ekstra bişide yapmıyorum eskisi gibi Türkiye’yi bekliyorumgüraydınnn bebikler
mavikelebek34 kızzz aklıma ilk sen geldin ne zaman evlencünnnn
@Fatmazell kuzuş dr ne dedi nasılıusnn
Tiniminimavihanim tinnoşumm var mı bebikte bi gelişme
Gisgani dedim asoma oda dil çıkardı banane dedin bakım benim jouma
Pareylee sosyoo sevişüyleeerrrneye kızdın canım hayırdır
Ooyyyyy nasılda savunurmuş beeennnniiiiğğğne dedin bakım benim jouma
Tipimm ölsün senin için emiiiTipini yaaaaa
tatlı hamişim benim tabiki savunucam tek bırakmam seniOoyyyyy nasılda savunurmuş beeennnniiiiğğğ
Mavişkoommmmmm
Hahahaha şimdide pare şaşırdııtatlı hamişim benim tabiki savunucam tek bırakmam seni
İnşallaah kuzuşumAnladım bebeğim inşallah herşey çok güzel olacak
Aynen öyle hayatımız buna odaklı oldu benim falanBizde yapılan şeylerde sorun çıkmayınca büyük olasılık embriyo kaynaklı dediler canım şuana kadar gittiğimiz 3 doktor. Bunlardan biri kadın doğum doktoruydu. Hiçbirşekilde tedavi vs önermiyorum sağlıklısı denk gelene kadar denemeye devam dedi oda. E ama nereye kadar biz yıpranıyoruz
Ayy hadi ikisi birden gelsin inşallahbibebğimm saldım artık bıraktım takmamaya çalışıyorum gene korunmuyorz ama ekstra bişide yapmıyorum eskisi gibi Türkiye’yi bekliyorum
Malesef canım sorma benimde çok fazla odaklı adete yakın resmen kendimi kısıtlıyorum herşeyden aman varsa birşey olmasın falan diye. Aptal gibiyim işteİnşallaah kuzuşum
Aynen öyle hayatımız buna odaklı oldu benim falan
İsırr beybiii neremdennIsircam kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?