Aminnn inşallah çiçeğimÇok şükür kavuşuyoruz rabbim daha çok ramazanlara kavuşmayı nasip etsin
Herzamanki gibiOys kıyamam uyku bastı heralde kuzum valla bende napayım akşam telaşı yemek
Herkes saldı kendini cano bende şini mutfağa girişcem
Amaann neolcak kuzuAynen valla kuzum değişen bişi yok hahahaha
Oyyyy kolay gelsin çiçeğim bende gidiyorumHerkes saldı kendini cano bende şini mutfağa girişcem
Tüm işlerimi hallettim uzanırım vala kuzum
Guzel oluyormuş gece sahura kadar herkes daha çok aktif oluyormuşOyyyy kolay gelsin çiçeğim bende gidiyorumsalata yapayım kız oruçlu iken nasıl olur topic bilemedim
Yokkk ben değil aşkomAmaann neolcak kuzu
Agustosta nereye geliceksiniz temelli istanbulamı
Ayy pardon hahaahahahYokkk ben değil aşkomTiniminimavihanim Türkiye'ye dönüyor komple görevleri bitiyor ya ben daha burlardayim
Ayyyy tam bizlik süperGuzel oluyormuş gece sahura kadar herkes daha çok aktif oluyormuş
Ben anamdaydım geldim şimdi
Ohhhhh yat kuzum yat yemeği de yaptıysan misssssTüm işlerimi hallettim uzanırım vala kuzum
Oyyyy süperBen anamdaydım geldim şimdi
Dutun topiğinde çok oluyormuş hep orda olmuş böyle şeyler kuzumm geçen sene ramazand ahep orda çok aktif olunmuş gene olucakAyyyy tam bizlik süper
Sen ne zaman gelcenHatlar karıştı
Ay ay olsun olsunnn her yerde herkez aktif olsun uyumayalım oturalım misssssDutun topiğinde çok oluyormuş hep orda olmuş böyle şeyler kuzumm geçen sene ramazand ahep orda çok aktif olunmuş gene olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?