Gecmisnolsn neyiniz varBen bütün gün hastanedeydim tahlil verdim ve.moralim bozuldu
Makarnayı dün yedim yaSal gitsin bi makarna yogurt falan
hayırdır canım noldu geçmiş olsunBen bütün gün hastanedeydim tahlil verdim ve.moralim bozuldu
Tovbee kızzz niyeeeeeBen bütün gün hastanedeydim tahlil verdim ve.moralim bozuldu
Bu küçük değil mi top atsaydin kafamıza kuzucum
Hayırdır paremBen bütün gün hastanedeydim tahlil verdim ve.moralim bozuldu
Gecmisnolsn neyiniz var
Tovbee kızzz niyeeeee
Canım tiroit için gittim aşırı terlemem oluyordu yorgunluk falan tahlil verdimhayırdır canım noldu geçmiş olsun
Bulgur pilavı ayrancacikMakarnayı dün yedim ya
Neyse başka dert vermesin hall olur takviye vs..Canım tiroit için gittim aşırı terlemem oluyordu yorgunluk falan tahlil verdim
Bütün vitamin depoları boş düşük cıktı özellikle d vitamini ve şeker yüksek cıktı 3 aylık bit tedavi yapılacak sonra tekrar tahlil olucak
Ama şeker cıktı salişNeyse başka dert vermesin hall olur takviye vs..
geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan şeker içinde artık dikkat etmen lazım çok mu yüksek çıktıCanım tiroit için gittim aşırı terlemem oluyordu yorgunluk falan tahlil verdim
Bütün vitamin depoları boş düşük cıktı özellikle d vitamini ve şeker yüksek cıktı 3 aylık bit tedavi yapılacak sonra tekrar tahlil olucak
Dikkat edeceksin balim..Ama şeker cıktı saliş
Bulacam artık birşeyler kuzumm sağollBulgur pilavı ayrancacik
Oooo çokmu çay içtin acabaa hep çaymı içiyorsun çok benim yakınımada böyle oldu epeyy vitaminsiz kalmıssınCanım tiroit için gittim aşırı terlemem oluyordu yorgunluk falan tahlil verdim
Dışarıdan alsin ekmek arası..Bulacam artık birşeyler kuzumm sağolleşim eve geliyo şimdi düşünüp dururuzz iki saat
Asiri terleme genelde d vit dusuklugunden oluyor kuzum troit sorunun mu vardi parişCanım tiroit için gittim aşırı terlemem oluyordu yorgunluk falan tahlil verdim
Kuzum bol bol güneşlen. En çok d vitamini güneşte. Bunlar kolay hallolur şeyler. Şeker stres üzüntü ilede yükseliyor. O da hallolur. Şeker ilacı çok işe yarıyor hemen düşüyor kafana takma. Bende de şeker var ,birşey olmaz. Salma kendini. Hepsi tedavi ile düzeliyor.allah dermansız dert vermesin. Troidde var bendeCanım tiroit için gittim aşırı terlemem oluyordu yorgunluk falan tahlil verdim
ben sırf değerlerim düşmesin diye bi ara çayı kahveyi bıraktım yine düştü değişne bişey olmadı tabiki etkiliyordur ama içmesende düşebiliyor yaniOooo çokmu çay içtin acabaa hep çaymı içiyorsun çok benim yakınımada böyle oldu epeyy vitaminsiz kalmıssınçok geçmiş olsunnn
Kan degerlerinin dusmesi genelde regle bagli oluyo kadinlarda ya çayin kendi basina dusurecegini sanmiyorum ama takviye ilaclar iciljnca 1 saat falan cay icmeyin diyorlar emilimi azaltiyomusben sırf değerlerim düşmesin diye bi ara çayı kahveyi bıraktım yine düştü değişne bişey olmadı tabiki etkiliyordur ama içmesende düşebiliyor yani
evet canım bana doktor öyle dedi 3e kadar düşmüştü demir depo değerim o ara bıraktım çayı kahveyi ilaçları kullandım 10 a çıkmış ki oda düşüktü şimdi kimbilir kaç olduKan degerlerinin dusmesi genelde regle bagli oluyo kadinlarda ya çayin kendi basina dusurecegini sanmiyorum ama takviye ilaclar iciljnca 1 saat falan cay icmeyin diyorlar emilimi azaltiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?