Asiri terleme genelde d vit dusuklugunden oluyor kuzum troit sorunun mu vardi pariş
Kan degerlerinin dusmesi genelde regle bagli oluyo kadinlarda ya çayin kendi basina dusurecegini sanmiyorum ama takviye ilaclar iciljnca 1 saat falan cay icmeyin diyorlar emilimi azaltiyomus
Kuzum bol bol güneşlen. En çok d vitamini güneşte. Bunlar kolay hallolur şeyler. Şeker stres üzüntü ilede yükseliyor. O da hallolur. Şeker ilacı çok işe yarıyor hemen düşüyor kafana takma. Bende de şeker var ,birşey olmaz. Salma kendini. Hepsi tedavi ile düzeliyor.allah dermansız dert vermesin. Troidde var bende
Hahahaja benim gibi çıkamıyor mutfaktan hiçyine mi ne zaman sorsak mutfaktasın
canım dikkat ederin kontrol altına alınır stresle üzüntüyle daha da çıkarAynen mabem aşırı düşük cıktı d.vitamini
Asomm bahçede güneşin altındayım bir yaz kuzum biliyorsun güneşi benden çok gören acaba kim var
Ben şekerin yüksek çıkışına üzüldüm
şimdi size diyorum ya bende öyle olucam kesinHahahaja benim gibi çıkamıyor mutfaktan hiç
Çıksın kuzum ya stres yaparsan daha çok yükselir. Üzüntü tetikliyor. Yediklerine dikkat et,yürüyüş yap bak nasıl farkediyor. Şeker ilacı da çok etkili. Bendede var ,tedavine odaklanAynen mabem aşırı düşük cıktı d.vitamini
Asomm bahçede güneşin altındayım bir yaz kuzum biliyorsun güneşi benden çok gören acaba kim var
Eşim burda 6 yıldır kuzum bende 1.5 sene oluyor geleli gelin geldim burayaNe zamandır ordasınız pekii
canım dikkat ederin kontrol altına alınır stresle üzüntüyle daha da çıkar
Stres etmeyim diyorum stres yakama yapışıyor vallaÇıksın kuzum ya stres yaparsan daha çok yükselir. Üzüntü tetikliyor. Yediklerine dikkat et,yürüyüş yap bak nasıl farkediyor. Şeker ilacı da çok etkili. Bendede var ,tedavine odaklan
Tatli kadınsın demekki ..Aynen mabem aşırı düşük cıktı d.vitamini
Offf gerçekten çok sıkıcıBasmazmıı ben evlendiğimden beri iş bulamadım kendimce
Canım şeker hastalığı genetik, eher ailede varsa sende olması çok normal. En basit kuralı yediklerine dikkat et,üzüntü yapma, bol yürüyüşStres etmeyim diyorum stres yakama yapışıyor valla
Ay sinirim bozuk yoldayım
ailede bi ben vardım şekeri olmayan
Evet bebeğim aynen öyle alışınca insan zor gerçektençalışmaya alışık olduğun için zor geliyor en fazla 2 hafta ondan sonra sıkılıyor insan
Tatli kadınsın demekki ..
Aynen şeker gibi kadının bu onaylandı salişCanım şeker hastalığı genetik, eher ailede varsa sende olması çok normal. En basit kuralı yediklerine dikkat et,üzüntü yapma, bol yürüyüş
Yaaaa parem geçmiş olsun çiçeğim üzülme bak bende de şeker var açlık şekerim çok yüksekti o zamanlar da 20 yaşlarında idim genetik bizde zaten annem ve ablamda var dedi doktor perhiz yap tatlı şeylerden uzak dur paketli ürünleri bırak canım çekerse kendin yap kek kurabiye vs o gün oldu çikolata tadı bilmem hazır birşey kek kurabiye kraker tadı bilmem o kadar dikkat ettim dedi çünkü insülin iğnesi olursun ilerde yaşın çok genç sen perhiz et daha iyi olur senin için dedi yıllar oldu hep öyleyim ama böyle mutluyum kuzum biliyor musjn alışıyorsun çaya kahveye seker de 0 yanlışlıkla atılsın bir yudum yutmadan anlayıp afedersin istifra ediyorum o derece şekerden tiksindim bebiş ..Ben bütün gün hastanedeydim tahlil verdim ve.moralim bozuldu
ailede herkeste varsa sende olması normal canım zaten o kadar yaygın bişeykiStres etmeyim diyorum stres yakama yapışıyor valla
Ay sinirim bozuk yoldayım
ailede bi ben vardım şekeri olmayan
Evet aynen öyle hem genetik hemde stres den kaynaklanıyor 6 ay şeker ilacı kullanmıştım şükürler olsun şekersiz mutluyumailede herkeste varsa sende olması normal canım zaten o kadar yaygın bişeyki
Evet aynen öyle hem genetik hemde stres den kaynaklanıyor 6 ay şeker ilacı kullanmıştım şükürler olsun şekersiz mutluyumşeker gibi olduğumuz için MssPARE fazla şekeri vücut istemiyor
Ay canım inşallah oda olacağı günler gelirOyyyy süperkeşke benimde anneme yakın olaydı evim
Evde iki kişi pek bulaşık çıkmazzDışarıdan alsin ekmek arası..yap bi naz yemeği yaptir bulasiginı yikat
Heeee yakınıma öyle demiş o hep sabah akşam cok içerde oda kansızlık eder diyordu doktoru demişti ben öyle biliyordum maviişben sırf değerlerim düşmesin diye bi ara çayı kahveyi bıraktım yine düştü değişne bişey olmadı tabiki etkiliyordur ama içmesende düşebiliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?