- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
yok canım son 10 dkAynenn bebişimmçıktınmı işten
ne uzak olacaksın ne yakın ortada biyerler iyidir hem sık sık gidilip gelinmezdeAma birbirimizi bi güzel yedikk kafa rahatt miss gibii herkesten uzak iyi oluyo arada arıyorsun çevreni ama sonra diyosun yokyaaannem diyo kafan rahatt karışanın yok diyenin yok kv olsa sürekli gidip gelmesinden yana sıkılırr insan hep nekadar mesafe okadar birbirimizin kıymetini anlıyoruz
Evett hahaha benim öyle oldu işte sana diyorum gel buraya gelmiyonne uzak olacaksın ne yakın ortada biyerler iyidir hem sık sık gidilip gelinmezde
sorma zaten kaç gündür e-fatura işleri mahvetti beni çok şükür kurulumlar bitti de rahatladım10 dknı burda ayır bitsin buiş
hee geliyimde sonra beni tek bırak dimiEvett hahaha benim öyle oldu işte sana diyorum gel buraya gelmiyon
Hqhahahah olsunnn sen yorulmadaasorma zaten kaç gündür e-fatura işleri mahvetti beni çok şükür kurulumlar bitti de rahatladım
pcye bir bağlanıyorlar akşama kadar bende boş boş bakıyorum bitti biticek diye
Vvuuuuu asla bıyakmamm hattaa benden sıkılana kadar kapını çalarımm bi git artık elço dicen sonrahee geliyimde sonra beni tek bırak dimi
kalabalığından bıktım gerçekten ama büyük konuşmıyımda istanbul dışında yapamam heraldeVvuuuuu asla bıyakmamm hattaa benden sıkılana kadar kapını çalarımm bi git artık elço dicen sonraboğuldun artık istanbullda pak gell biz daha istanbul çöp ben burayı daha çok alıştım
Öyle bi yaparsınkiiiiiii bende öyle demiştim amaakalabalığından bıktım gerçekten ama büyük konuşmıyımda istanbul dışında yapamam heralde
Nasip canım yaşayacağımız varsa yaşarızÖyle bi yaparsınkiiiiiii bende öyle demiştim amaagörüyorsun anlatmağaaaa gerek yooohhh
Ama burayıgörrr istanbuldan daha güzel oldu öyle değiştiki anlatamam sana hala yol yapıyolarrNasip canım yaşayacağımız varsa yaşarız
Ay evet kuzum o şarkıyı biliyorum hahahahaHahaha 4 peynirli pizza da şarkısı var hepsigruptan
Bende aynen peynirli biberli zeytinli bol kaşarlı cokgüzell offf konuştukça iyice acıktım gelsede biranönce artık
Evetttt kızıyollllaaaaa bağaaaal artık diyolarrr
Seni en derinden anlıyorum bebekBende bu haldeyim şu an 2 hafta oldu stresten eşime sariyorum
Hahahaha vallahaaa yedimmm ne iyi geldiiiAy evet kuzum o şarkıyı biliyorum hahahahabize gelsinnn o şarkı
Ay ay maşallah kuzuma şifa olsun bol bol ye bebeğim kan olsun et olsun ohhhh missssss kızımmm yesin içinde misssss
Gelmedi mi siparişin daha bebiş çabuk gelsin hemen huplet ben öyle yapıyorum
Görev yerimiz sistemde şu an Ankara ama şarka gidecez çiçeğimmmTiniminimavihanim tinnoooşş türkiyeye temellj nereye geliyonuzz de helee
Ankara işini sevmedim şimdi bahGörev yerimiz sistemde şu an Ankara ama şarka gidecez çiçeğimmm
Bende sevmiyorum AnkarayıAnkara işini sevmedim şimdi bah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?