Oyyyy rabbim kabul etsin çiçeğimmm gönlü güzelimEvet çok geçe kalmışlar ya kuzum gerçekten bu 5 çayı gibi bişi olmuş
Valla kuzum aynen fazla eksiğim olmayacak inşallahyine tamamlarım kandiller de felan kışın da tutarım biter inşallah
İşte böyle borçlar olmasın diye 3 hafta oruç tuttum haftasonu hariç sırf borçlarım kalmasın eskiden falan diye hatırlamıyorum hep tutuyorum ama bilmiyorum adetlerim denk gelince de kandiller de 3 gün tutuyorum kışları tutuyorum bitiyor ama yine de dedim Şaban ayında tutayım Allah kabul etsin inşallah
Nasılsın nerelisin ?Merhaba
O zaman biraz kendimi tanıtayımNasılsın nerelisin ?
Çok meraklıyımdır ben
KimioTık tık tık
Eltisinin damak yemesini kıskanan ben
Çok şükür iyiyimMssPARE cevabını görmemişim özür dilerim
O zaman biraz kendimi tanıtayım
Kayseriliyim 28 yaşındayım özel sektörde çalışıyorum evliyim kıvırcık kafalı bişeyimsen nerelisin nasılsın
Sen nasıl oldun iç sıkkınlığın geçti mi
Ooo ellere kuybaaannn nasılsa güzelll etmiş böyleeeeeJou ❤ ❤❤
MssPARE ❤ ❤❤
@ASSOSyal ❤❤❤
@Hogwartss ❤❤❤
@Minnosprenses ❤❤❤
@Catlak-kurabiye ❤❤❤
@Cemoos ❤❤❤
@yagmurdansonra ❤❤❤
@mavikelebek34 ❤❤❤
@coconatt ❤❤❤
@D u t ❤❤❤
@Migim ❤❤❤
@bir mucizee ❤❤❤
Fatmazell ❤ ❤❤
Tiniminimavihanim ❤ ❤❤
Saliha40 ❤ ❤❤
@Lna16 ❤❤❤
@ozo1907 ❤❤❤
@Mabellee ❤❤❤
İYI AKŞAMLAR CANLARİM
NAPİYORSUNUZ NASILSINIZZZZ
AAÇok şükür iyiyim
Konyalıyım ama eşimin işi nedeniyle Diyarbakırda yaşıyorum çalışmıyorum şu anlık ev hanımıyım 22 yaşındayım
Kıvırcık saçları çokk severimm kaynım bonus sürekli saçlarıyla oynar dururum yaa çok eğlenceli ama bakımı zor
3 yıl olacak hazirandaAA22 yaş küçükmüşsün daha kaç yıllık evlisin
Acaba neden bu kadar erken evlendin merak ettim doğrusu görücü usulü mü yoksa severek mi evlendin3 yıl olacak haziranda
Severek evlendimAcaba neden bu kadar erken evlendin merak ettim doğrusu görücü usulü mü yoksa severek mi evlendinben senden meraklı çıktım
Aa bende Kayseriliyim canım ama şimdi yurt dışındayım eşimin işi sebebiyleMssPARE cevabını görmemişim özür dilerim
O zaman biraz kendimi tanıtayım
Kayseriliyim 28 yaşındayım özel sektörde çalışıyorum evliyim kıvırcık kafalı bişeyimsen nerelisin nasılsın
Sizlerin güzelliği canım ❤ Şükürler olsun tüm hazirliklarimizi yaptik orucumuza niyetlenmeyi bekliyoruz canim ☺☺☺Yaaaaaaaa ne kadar güzel etiketleme buu bayıldım
Çoksellliyi akşamlar canım iyilik güzellik Ramazan'a hazırlık Sabırsızlıkla bekliyoruz sen nasılsın şarkı da süper ikisine de bayılırım
Ne demek cemosumYaaa çok güzel kalpler falan çok teşekkürler
İyi akşamlar
Bende seni severim fatmomOyyyy balımmmm senin şarkını da seni de severimm öperimm
Yemeği yedik mutfağı toparlayıp yürüyüşüme çıkacağım bebişim sen napıyorsun nasılsın görüşmeyeli
Sevindim vallahi hepiniz beğenmişsiniz etiketimiMerhaba kuzum içim açıldı rengarenk olmuş her yer iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Ne demek canim ❤❤Harikasin etikette kendimi gorunce ayri bi mutlu oldum.sana da iyi mutlu aksamlar
Sizlerin güzel cevaplari da benim icimi acti paremNe güzel olmuş ohhh içim yüreğim açıldı cıvıl cıvıl
Hoşbuldummm mucizemmm ❤Canmmmmmmmm hoşgeldinn ne güzel geldinnnnnasılsınn
Geçen seni etiket etmeye çalıştım adını ikisini bir araya bulup getiremedim yaaa
Bende seni yaradana benimle tanıştirana kurban olayım canimmm benimm joummm senin güzelliiğinnnOoo ellere kuybaaannn nasılsa güzelll etmiş böyleeeee
Canımm canımmm kuzummm balllSizlerin güzelliği canım ❤ Şükürler olsun tüm hazirliklarimizi yaptik orucumuza niyetlenmeyi bekliyoruz canim ☺☺☺
Ne demek cemosumHayırlı akşamlar ❤❤❤❤
Bende seni severim fatmomohh misss şimdiye gelmişsindir yürüyüsten ☺
Valla ben de bilmiyom ne yaptigimi ama şükürler olsun iyiyim
Sevindim vallahi hepiniz beğenmişsiniz etiketimi❤ Rabbim iyilik versin bende ayni ev is güc uğraşıyoz
Ne demek canim ❤❤
Sizlerin güzel cevaplari da benim icimi acti parem❤❤
Hoşbuldummm mucizemmm ❤iyim şükür olsun ❤❤
Blueberry4268
Bende seni yaradana benimle tanıştirana kurban olayım canimmm benimm joummm senin güzelliiğinnn❤❤❤❤
Balım peteğim böceğimmmCanımm canımmm kuzummm balllseni burda görmek cokgüzel çokk hele seni yaradana kurban olayiiimmm
Anladım canım hepsinden önemlisi mutlu olmak gerisi bir şekilde geliyorSeverek evlendim
Neden erken evlendiğimi bende bilmiyorum lise bitti üni de okumayınca fazla uzamasın istedik eşimle
Çok memnun oldum neyse ki eşinin işi nedeniyle yurtdışında olan akrabam yokAa bende Kayseriliyim canım ama şimdi yurt dışındayım eşimin işi sebebiylememnun oldum kıvırcık
Canımm canımmm kuzummm balllseni burda görmek cokgüzel çokk hele seni yaradana kurban olayiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?