Bitti bile temizlik daha gelen giden yok
Sağolasın canım iyi ol aman
Ohhhh misss gibiiii şimdi bir kahve yap iç gelesiye kadar onlar
Ne kadar geç geliyorlar bebiş
İyiyim iyiyim kuzum içim kıpır kıpır ramazan gelecek diye ama regli oldum bende 2 gün oluyor bitince tutacağım artık

Onlarda kahveye gelicekler canım o yüzden içneden bekliyorum. Evet ya sorma daha yok sinir oldum akşama kadarda oturur bu saatte gelen insan
Olsun canım oda Allahtan gelen birşey biter yakında çok eksiğin olmaz en azından

Evet çok geçe kalmışlar ya kuzum gerçekten bu 5 çayı gibi bişi olmuş
Valla kuzum aynen fazla eksiğim olmayacak inşallah yine tamamlarım kandiller de felan kışın da tutarım biter inşallah
İşte böyle borçlar olmasın diye 3 hafta oruç tuttum haftasonu hariç sırf borçlarım kalmasın eskiden falan diye hatırlamıyorum hep tutuyorum ama bilmiyorum adetlerim denk gelince de kandiller de 3 gün tutuyorum kışları tutuyorum bitiyor ama yine de dedim Şaban ayında tutayım Allah kabul etsin inşallah

Mucizecigim merhaba
Ablam bendeydi bir müddet yazamadım o sebepten

Nasılsın iyi misin keyfin nasıl
Biraz midem yanıyor canım
İyiyim ama
Alışveriş yaptım
Yemeği fırınladim eşimi bekliyorum bı saate gelir işten

Saçlarına cila yaptirdin miiii en son orada kalmıştık bı ay evvel

Biraz midem yanıyor canım
İyiyim ama
Alışveriş yaptım
Yemeği fırınladim eşimi bekliyorum bı saate gelir işten

Saçlarına cila yaptirdin miiii en son orada kalmıştık bı ay evvel
Ohh harikasın ellerine sağlık
Hayır yaptırmadım kuzum mor şampuan kullanıyorum ya biraz işe yaradı turuncular gitti o yüzden gerek duymadım cilaya sen tekrar randevu alıp gittin mi ombreye

Hayır yaptırmadım kuzum mor şampuan kullanıyorum ya biraz işe yaradı turuncular gitti o yüzden gerek duymadım cilaya sen tekrar randevu alıp gittin mi ombreye
Ay yok ablam geldi De kuzum giremedim buralara da.
Kuaförde de vakit harcamak istemedim sen tam gün gidiyor deyince bana

Eskiden ombre filan o kadar surmuyordu sanki ya simdi niye 6-7 saat sürüyor onu anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…