- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
Ben içtim ohh missÇayları içtiniz miii hele diyin bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben içtim ohh missÇayları içtiniz miii hele diyin bana![]()
Herkes kendinden geçmiş çiçeğimmBiz içtik valla herkes bi köseye daģildı![]()
![]()
Soda faslınıda atlattik biz valla
Yok çiçeğimmm daha gell bu taraflara doğruuuSoda faslınıda atlattik biz valladiziye bakiyom
Canım sen fransadaydın değilmi yanlıs bilmiyorsam![]()
Aminnnnnnn inşallah canım Allah razı olsunRabbim senin ve buradaki bütün arkadaşlarımın gönlündeki ve dilindeki dualarını en hayırlı şekilde kabul etsin İnşaAllah Aminnn![]()
Fransa da olanSoda faslınıda atlattik biz valladiziye bakiyom
Canım sen fransadaydın değilmi yanlıs bilmiyorsam![]()
İftarı açmadan koydum çayı aşkom az önce bittiÇayları içtiniz miii hele diyin bana![]()
Magni miydi fransa da olanYok çiçeğimmm daha gell bu taraflara doğruuuAmerikadayım ben
![]()
3-5 bardak içseydin Linoşummmİftarı açmadan koydum çayı aşkom az önce bitti![]()
Ay ay tinnimmm 5 mı 7 mi oldu bilemedim bacım3-5 bardak içseydin Linoşummm![]()
Evet kuzum magni Fransa tinnoşş Amerika bende Türkiye de değilim hahahahha
Ooyyy allahımm kavuştursun bitanemm inşaallahhhHep bulundururum hepinizi dualarimda parem sizlerde eksik etmeyin parem❤
Muhakkak yaparım%100
He kız valla bende ilk duydugumda saşırmıstimvalla öyle denmis kalmis adı bıllık heralde balık gibi benzetme mi yapılmış bilemiyorum ama hep gülerim
Sağol tinnim cümlemizinki kabul eylesin Rabbim❤
![]()
Sen nerdesin ya kızEvet kuzum magni Fransa tinnoşş Amerika bende Türkiye de değilim hahahahhabir güzel sayıyorum birde
![]()
Sağol joummm birtanemOoyyy allahımm kavuştursun bitanemm inşaallahhh![]()
Yaaa seni yereeeemmmmm yer yerrr burda olman beni çok mutlu etti çoookkkSağol joummm birtanem❤❤
Bende iki gündür kendime vakit ayırıp burada oldugum icin mutluyum canoo bende senu yerummmYaaa seni yereeeemmmmm yer yerrr burda olman beni çok mutlu etti çoookkk
Ooyyy çok iii kuzummBende iki gündür kendime vakit ayırıp burada oldugum icin mutluyum canoo bende senu yerummm❤❤
![]()
Sen nerdesin ya kız
Dur cevapladiktan sonra düstu jeton![]()
Ayy Evet kuzu kendime hep hatırlatıyorum,sen oruclusun ağzından çıkanı kulağın duysun diye bebegim