• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahahahahaa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ilk banımı böyle bişi için yemek istemiyorum:KK3::KK3::KK3::KK75::KK75::KK75::KK75::KK53::KK53::KK51::skandal:

milk-and-mocha-cute.gif

Senin gibi tatlı bir kirazdan da ne biliyim kötü bir söz çıksın be balım 🌷🌺💐
Senin kalbin kadar güzel istediğin şeyler yola çıkmış geliyorlar çok yakında güzel haberler alacaksın bebeğim 😍😍😍😍🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
Oyyy cansın yaa allah razı olsun kuzummm, ınş öyle olur hepimiz için 🤲💜🍒🍒😘 seni yirim minnoş kalplim 🍒🍒😘

Ayy inşallah kurabiyem 🤗
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo 🤤
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm 🤗
Olsun balım sağlık işi sonuçta. Kışın tutarsın. İnşallah her şey yolunda gitsin balım kavuşun bu ay minik mucize ile 🥰🥰 no stres no panik her şey çok güzel olacak inşallah 😍 😍
e kız valla bende ilk duydugumda saşırmıstim 😂😂😂 valla öyle denmis kalmis adı bıllık heralde balık gibi benzetme mi yapılmış bilemiyorum ama hep gülerim 😂😂😂😂
Haha kız ı ile değil de i ile yazılınca başka ablamlara gidiyi o 🤣🤣 dehşetü vahşet 🤭🤭🤫🤫🤫
Herkes kendinden geçmiş çiçeğimm😂
Eki Görüntüle 3039846
Ayyy tinnoşummmm abartısız iftardan sonra bu bendim işte 🤣🤣🤣🤣

Canımmm geçen gün etiketine dönemedim kusura bakma, çok özledim seni gözükmedin. Nasılsın, hayırlı ramazanlar 💜🍒🍒😘
Canımmmm hayırlı ramazanlar sosyalim iyiyim şükürler olsun 😍😍😍 canın sağolsun birtanem vallahi gelen giden cok oluypr ya dede evi olunca kalabaliktan anca ayirt edebiliyorsun kendini ramazanda da sakin olunca şükür girebildim kk ya 😊😊
Hahahahah her zaman ilkler tahminler doğru oluyor :KK66::KK66::KK66:
Şaşırttımm senii :KK62: üstümde 🤭🤭🤭
Ahahah 😂😂 aynen valla hep ilk cevaplarim dogru oldu ama hep ikilemde kalip yanildim :KK70:
Olsun balım sağlık işi sonuçta. Kışın tutarsın. İnşallah her şey yolunda gitsin balım kavuşun bu ay minik mucize ile 🥰🥰 no stres no panik her şey çok güzel olacak inşallah 😍 😍

Haha kız ı ile değil de i ile yazılınca başka ablamlara gidiyi o 🤣🤣 dehşetü vahşet 🤭🤭🤫🤫🤫

Ayyy tinnoşummmm abartısız iftardan sonra bu bendim işte 🤣🤣🤣🤣
Ayy kubişim :KK70::KK70:
Hu huu herkes nerde bakimm
Uyanamadınız mı sahura 🤪
MssPARE MssPARE
Minnosprenses Minnosprenses
Cookiie Cookiie
Lna16 Lna16
ASSOSyal ASSOSyal
:KK76::KK76::KK76::KK76:
Hayırlı sahurlarrr 😉😍

Back