• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olsun balım sağlık işi sonuçta. Kışın tutarsın. İnşallah her şey yolunda gitsin balım kavuşun bu ay minik mucize ile 🥰🥰 no stres no panik her şey çok güzel olacak inşallah 😍 😍

Haha kız ı ile değil de i ile yazılınca başka ablamlara gidiyi o 🤣🤣 dehşetü vahşet 🤭🤭🤫🤫🤫

Ayyy tinnoşummmm abartısız iftardan sonra bu bendim işte 🤣🤣🤣🤣
Ay inşallah artık ya🤤

Ayy inşallah kurabiyem 🤗
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo 🤤
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm 🤗
Bebeğim transfer mı oluyorsun şimdi gördüm mucizemmmm🥲🥲🥲🥲

Ay inşallah artık şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla kavuşuruz birbirimize canlarım 😘😘♥️🥰♥️🥰🌺
İnşallah balımm 🥰 🥰
tenor.gif

Canımmmm hayırlı ramazanlar sosyalim iyiyim şükürler olsun 😍😍😍 canın sağolsun birtanem vallahi gelen giden cok oluypr ya dede evi olunca kalabaliktan anca ayirt edebiliyorsun kendini ramazanda da sakin olunca şükür girebildim kk ya 😊😊
Sen iyi ol canım herşey yolunda olsun da biz buradayız 🤲🍒🍒💜😍😘

Ayy inşallah kurabiyem 🤗
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo 🤤
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm 🤗
Kuzuummm sen sağlığına bakk allah görüyorr günah olmazzz kazasını edersin bigün sen şimdi kendin sağlığını ve bebeğinin tutunacığını düşün düzenli içmek cok daha önemli 🤲 allahımm hayırlısıylaaa senden cok ama çooookk güzel haberler alalımm🤩🤩 ne zaman oluyorsun benide etiket et

Back
X