- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Yaaa tinnoşumm üzülmek yokkAhhahahhahaha bugun moralim bozuktu bayağ valla güldürdün benii teşekkür ederim kuzum![]()
![]()

Üzülmek yok kötü düşünmek yok güzel şeyler düşüneceğiz ki güzellikler bizi bulsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa tinnoşumm üzülmek yokkAhhahahhahaha bugun moralim bozuktu bayağ valla güldürdün benii teşekkür ederim kuzum![]()
![]()
Allah buyuk allaha emanet işimiz gücümüz.. üzülmekten sevilmekte insana ait bir durum. Benimde pek tadım yok ama ne yapimÇok farklı bir enerjin var ve ben bunu pek seviyorum salişim![]()
Ah benim güzel kalplim güzel günler yakında çiçeğim az kaldıen çok da ne istiyorum biliyo musunuz kızlar
şuraya nickimin altına gebelik takvimi eklemeyi çok isitiyorum
bigün birileri benim gibi çaresiz hisseder ve benim yazdıklarımı görürse doğumdan şu kadar gün geçti diye görüp umut olmayı çok istiyorum
bak onun bile olmuş benim niye olmasın diye içlerine ümit dolsun çok istiyorum![]()
Dogru cumle ne olmalı. Tik neden attın .. beni neden isaretledin....koymak kelimesini yanlis anlamış
Neden moralin bozuk bakim seninnnAhhahahhahaha bugun moralim bozuktu bayağ valla güldürdün benii teşekkür ederim kuzum![]()
Hadi yaa yasak mııı
Yasak kızzHadi yaa yasak mııı![]()
Ohoo yedik çoktan yataktayım uyucamYasak kızz
Öhüm öhöm
Hazır mı sahur sofraları bakim
Kiz öpüşüyor bide dua grubunda
Dur hele hemşooo kafamı çürüttün vura vura hahahaahKiz öpüşüyor bide dua grubunda![]()
Oo hızlısınOhoo yedik çoktan yataktayım uyucam![]()
Vay terbiyesizlerrr vur parem az daha vurKiz öpüşüyor bide dua grubunda![]()
Sağol çiçeğiimOo hızlısınafiyet olsun kuzum
Hahha illa öpüşcez diyonuz haaburdan devam ederiz hahahahaaha böyle mübarek Ramazan'da öpüşmek ten ban yemek istemiyorum
![]()
Hâlâ gülüyorlar ordaDur hele hemşooo kafamı çürüttün vura vura hahahaah![]()
İyiyim kuzum uykulu uykulu sofrayı hazırladım kaynana suratı gibi suratla oturdum başınaSağol çiçeğiim
Sen nasılsın iyisin değil mi minnoş fasulye nasıl![]()
Hahahaha geldiler lenayaHâlâ gülüyorlar orda @@Lna16 gel buraya gülme oralarda ciddi ol yoksa addalara gidicez![]()