- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
evet parem imtihanlarımız öyle ağır geliyor ki bazenOlucak kuzum olucak rabbim vericek deniyor bizi sınıyor imtihan ediyor yeter ki ümidini kesme
Ahh ah mucim bir bilsen bendeki annelik duygusunu ahhh ben neler istiyorum geçen hafta çok zordu benim için herkes sınavda herkes imtihanda rabbim verir kimine geç kimine erken hayırlısını versin dilerim allahtan en yakın zamandavyuzunu güldürsün bitanem⚘
![]()
yüreğim öyle çok daralıyor dünya kararıyor gözümde
neden yaşıyoruz ki diyorum herşey önemini kaybedip gidiyor
ama bunu issteyen bunu düşündüren de nefsimiz
hiç açmıyorsun derdini bize
bilmiyorum sıkıntılarını ancak Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin gönlünden geçen muradını en kısa zamandan nasip eylesin
biliyorum senin kalbin çok güzel

evet tinnoşum çok düşünüyorumMucizemmm o kadar bensin kii Allah korusun hep böyle kalacağım diye aklım gidiyor içim daralıyor.
Hani kalben o kadar istiyorum ki sizlerin ve kendim için kızlar evet hamileyim zamanı buguneymiş beklediğimize değdi demeyi Rabbim bu mübarek zamanlarda bizi beklediklerimize kavuştur hayallerimizi yaşamayı nasip etsiinbazen o gebelik takvimine gidip gelip bakarım
![]()
yüreğim daralıyor
hamile kalsam da ilerlemiyor tüp de çözüm değilse ya gerçekten hiç olmicaksa içimin alevi nasıl söner bilmiyorum

canım paremmm akşam da dedim bu duaya başladığımdan sonra arka arkaya güzel şeyler oluyor elhamdülillahTinnosum tatlım benim rabbim diyor ya geçiriyorsa guzellesiyordur inşallah öyledir
Inşallah kuzum bitanem müjdeli haberleri alalim inanın dua hazırlarken bile bu konular için hazırlıyorum
Bizim duamızı kabul etmiyorsa mevlam duası kabul olan kullarının dualarının içine katsın inşallah![]()
eşime dedim kim bilir ordan kimlerin duası geçiyor belki de bize
Allahma bin şükür Allahm kapıları açıyor girin içeri diyor sanki
Rabbim bin kere razı olsun kuzum senden ve bütün dua arkadaşlarımdan