Sende mi gittin ay okudum diyip çıkış yapacağım kimseye bulasmayacagim kendimi tutacağım. Gidersem kendi isteğimle olmalı biri atarsa zoruma giderİçini dışını yerim senin ısırırımgeleni kovalıyoruz. Beraber kovalıycaz hatta. Bende bir kaç gündür öyleydim ama yalnız kaldıkça daha çok geliyorlar o yüzden hep birlikte gönderiyoruz onları
Hahah ucundan döndünüz
Ama gitmiştik yafrum yaaa. Yine denk getiremedik saatleri
Balım dualarım seninle bölümünün ilk başında mune nin paylaşımı var. O bölümde geyik yapmak yasak. Başka konularda da dini yorum yapınca gidiyoruz iştegeçen parişle dini yorumdan gittik biz
Iyiyim perim sen nasılsın bir sürü ev işi var ama.yapacak nerde acabagünaydınn canımlar nasılsınızzz
Bende öyleydim balım bir kaç gün pek bakamadım ondan denk gelmedik. Gece de göremedim seniKurabiyem buralardayım ama girip çıktım uzun uzun duramadığıma çok takip edemedim topiği
Sen napıyorsun nasılsın bitenem
Hahah evet gittik parişle pencereden baktıkSende mi gittin ay okudum diyip çıkış yapacağım kimseye bulasmayacagim kendimi tutacağım. Gidersem kendi isteğimle olmalı biri atarsa zoruma gider
Kız geçen denedim sadece çatlak yapacaktım varmış öyle bir üye olmuyorNikini değişsinçatlak kurabiyem
Bnm kocam ona çözüm buldu . Ukraynali mülteci fikri sırf beni düşündüğünden art niyeti yokmusIyiyim perim sen nasılsın bir sürü ev işi var ama.yapacak nerde acaba
Ay çok ilginç nikler varKız geçen denedim sadece çatlak yapacaktım varmış öyle bir üye olmuyorhadi bana nick bulun bir çılgınlık yapalım
Değiştirmek mi istiyorsun bu nik cok tatli agizda dağılıyorKız geçen denedim sadece çatlak yapacaktım varmış öyle bir üye olmuyorhadi bana nick bulun bir çılgınlık yapalım
Hahaha kız nedir bu ukraynalı sevdası tobe yarabbiBnm kocam ona çözüm buldu . Ukraynali mülteci fikri sırf beni düşündüğünden art niyeti yokmus
Evet çok tatlı ama canımızı kurabiye istetiyor yafDeğiştirmek mi istiyorsun bu nik cok tatli agizda dağılıyor
Ama niyeKız geçen denedim sadece çatlak yapacaktım varmış öyle bir üye olmuyorhadi bana nick bulun bir çılgınlık yapalım
İyiyim parem çok şükürIyiyim perim sen nasılsın bir sürü ev işi var ama.yapacak nerde acaba
Sende delikanlı bul isini yapsinHahaha kız nedir bu ukraynalı sevdası tobe yarabbi
Ben denkoca da yok çözüm bulucak kalkıp başlayın bari bir yerden
Akşamları zaten çoğunlukla giremiyorum kuzum. Çay kahve film dizi derken zaman geçiyorBende öyleydim balım bir kaç gün pek bakamadım ondan denk gelmedik. Gece de göremedim seni
Hahaha benim kaçmadı kalk deyip duruyor bana sınır ediyor beniİyiyim parem çok şükürBenimde bir süpürge lazıö ama yapacaği bende bulamadım yine kaçmış gitmiş ben uyanmadan gelene kadar bekleyelim
Oğluş anası yapKız geçen denedim sadece çatlak yapacaktım varmış öyle bir üye olmuyorhadi bana nick bulun bir çılgınlık yapalım
Bana delikanlı bulun uleynnnnnSende delikanlı bul isini yapsin
Tüh onaHahaha benim kaçmadı kalk deyip duruyor bana sınır ediyor beni
Kaynana adayıOğluş anası yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?