• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçini dışını yerim senin ısırırım 🥰🥰🥰 geleni kovalıyoruz. Beraber kovalıycaz hatta. Bende bir kaç gündür öyleydim ama yalnız kaldıkça daha çok geliyorlar 😒 o yüzden hep birlikte gönderiyoruz onları 🥰🥰

Hahah ucundan döndünüz 😁😁

Ama gitmiştik yafrum yaaa. Yine denk getiremedik saatleri 😅😅

Balım dualarım seninle bölümünün ilk başında mune nin paylaşımı var. O bölümde geyik yapmak yasak. Başka konularda da dini yorum yapınca gidiyoruz işte 😬 geçen parişle dini yorumdan gittik biz😅😅
Sende mi gittin ay okudum diyip çıkış yapacağım kimseye bulasmayacagim kendimi tutacağım. Gidersem kendi isteğimle olmalı biri atarsa zoruma gider :KK22::rolleyes::rolleyes::KK59:

Kız geçen denedim sadece çatlak yapacaktım varmış öyle bir üye olmuyor 😒 hadi bana nick bulun bir çılgınlık yapalım😁😁
Ama niye
Bal.perisi değiştirdi ama peri kaldı
Minnoş değiştirdi hela yaptı ama minnoş kaldı
Sende kurabiye kalıcan
Yada çatlak
Bence böyle kal😊🥰😇

Iyiyim perim sen nasılsın bir sürü ev işi var ama.yapacak nerde acaba 🤔🙄
İyiyim parem çok şükür 🤗 Benimde bir süpürge lazıö ama yapacaği bende bulamadım yine kaçmış gitmiş ben uyanmadan 😒 gelene kadar bekleyelim🤣

Bende öyleydim balım bir kaç gün pek bakamadım ondan denk gelmedik. Gece de göremedim seni 🤭
Akşamları zaten çoğunlukla giremiyorum kuzum. Çay kahve film dizi derken zaman geçiyor🤣 Gecede eşimde kalkınca telefona pek bakmadım🤣🤣

Back
X