Of süper menün keşke sanada gelseydimSulu köfte börek salata vardı kuzum
Son hazırlıklar yapıldı yemekler gömüldü maden suyunu alan gelsin
Bende survivor bakıyorum.heycanli heycanloİyiyim valla kuzum yeni oturdum çay ve bana dizisi bakıyoruz sen nasılsın ballı lokumummmm părem
Git canım bence. Birazda kafanı rahatlatmaya çalış. Düşünmemeye çaluş. Biliyorum olmuyor düşünmeden ama bir yolunu bul bunun düşünme. Beynimiz herşeyi etkiliyor
Oh iyi seyirler birtanemBende survivor bakıyorum.heycanli heycanloafiyet olsun tatlı lenam ☘ ☘
Oh iyi seyirler birtanem
Teşekkürler părem gel birlikte olsunnnn
Yaaa teşekkür ederim paremmmmm süper olur birde yanına bundan
Buyur çaylar benden olsun
Sigara içiyor musunYaaa teşekkür ederim paremmmmm süper olur birde yanına bundan
Kuzumm sağol çiçeğimAaaa geçmiş olsun kuzum
Artık kışa tutarsın çiçeğim keyfi bırakmıyorsun sonuçta sağlık bu canın sağolsun kuzumsen iyi olda
Sen sigara mı kullanıyordun selinimYaaa teşekkür ederim paremmmmm süper olur birde yanına bundan
Evet çiçeğim ne kadar şaşırdınız yaşSen sigara mı kullanıyordun selinim
Neresi kırıldı..Olabilirrr musluğumda kırıldı yerinden oynadı bide ona sinirlerim bozulduu oturdum ağladım
Aparat yeri kuzum yenisini taktık hediye gelmiştiNeresi kırıldı..
Niye ağladın kiAparat yeri kuzum yenisini taktık hediye gelmişti
Bugün içim buruktu kuzum zaten uyudum hep bide yemek etcem diye mutfağa gittim aparatıda halledemedim sinirlerim bozuldu iyice bugün hormonum tavan ettiNiye ağladın ki. Bnde kökünden kırıldı ve hr yer su oldu sandım
Ama kızdım sana zararlı çiçeğiiimEvet çiçeğim ne kadar şaşırdınız yaş
Sanki başka bişi içiyorum kafa 2 milyonssss geziyorum burda
Evet zararlı kuzum malesefAma kızdım sana zararlı çiçeğiiim
Evet kuzucum iyi olur o manayla artık içmezsin deEvet zararlı kuzum malesef
İnşallah bırakıcam birşeyler olunca
İnşallah birtanem ben şimdi gideyim kuran okumaya bebeğimEvet kuzucum iyi olur o manayla artık içmezsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?