İnşallah canım allah razı olsun

Ben geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Rabbimin izniyle inşallah hayırlı güzel sonuçlar alacaksınız canım dutcum hemşireyim ben sormak istiyorum bildiğim kadarı ile yaşınz genç sigara kullanımı beslenme durumu ya da herhangi bir kronik hastalığı var mı

Herhangi kronik rahatsızlık yok. Yaşı 35 . Çay ı çok içerdi sigarayla da katmerlerdi. Üstüne işteki stresi de kaymağı oldu

Ben geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Ah canım dutum öyle haklısın ki, insanın sevdiklerinin cani yanınca kendi canin daha çok yeniyor.ne saat geçiyor ne boğazından bir lokma. Hayat çok boş anlamsız geliyor. Ama bunada şükür, şuan emin ellerde. Tedavi devam ediyor. Güzel olacak.soylemesi kolay biliyorum ama yaşı genç olduğu için daha güçlü, tedaviye cevap verecek. Rabbim hepimize sınavlar yazdı ,ınş en güzel şekilde geçecek bu günlerde. Rabbim güç kuvvet versin hepinize, bir daha bu günleri yasatmasin ınş

Herhangi kronik rahatsızlık yok. Yaşı 35 . Çay ı çok içerdi sigarayla da katmerlerdi. Üstüne işteki stresi de kaymağı oldu
Evet gencecik yaş işte böyle oluyor ya bu stres yaşam standartları herseyimizi etkiliyor. Zamanla sigarayıda azaltır Zaten
Yarına mutlu haber vereceksin bize inşallah

Benim eşimle aynı yaştaa sigaradanda olur herşey olur strest olurr iş stresti zaten herkese yansıtıyo be dutumm hepimiz yaşıyoruz strestt amann iyi olsun inşaallahh yüce rabbimm buda geçecek bitecekk

Bizde seni çok özledik dut, neşeni , enerjini..
Rabbim şafi ismi ile şifa versin herşey güzel olacak Allah'ın izni ile inşallah
Dualarımız seninle çiçeğim

Yoookkk canım benim hiç niyetim yok seviyorum çünkü elimde değil
Hahahah
Yok ben o kadar sevmiyorum çok fazla da içmiyorum canım
Ama bu illet illa ki yemek sonrası ve kahve yanında aranıyor kör olasıca...
İnşallah bırakırım
İnşallah sende bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…