İnşallah canım allah razı olsunRabbim Şafii ismi şerifiyle Selamet ve Şifa versin İnşaAllah canım. Atlatır Rabbimin izniyle merak etme bizim ailede kalp rahatsızlığı genetik birçok kuzenim gencecik yaşta anjuo oldu açıldı Elhamdülillah gönlünü ferah tut
İçmedim hamileyken tatlım zaten herkes buna şaşırıyor, oruç tutarken aramıyorum, hamileyken aramıyorum ama bırakmıyorum daKendine zarar veriyorsun o yüzden dedim nesnamm hamileyken ne yaptın peki
Hahahaha ilginç işteİçmedim hamileyken tatlım zaten herkes buna şaşırıyor, oruç tutarken aramıyorum, hamileyken aramıyorum ama bırakmıyorum da
Anacım aradan kaç saat geçmişTamammsen napinn aşkomm
Bende diyom bu sosyo unuttu beniAnacım aradan kaç saat geçmişsuan ders bakiyorum birazcik sen Naptin
Gider gelir bakarsın dimi çünkü bende yaparımBende diyom bu sosyo unuttu beni
Napemm girdim yatağa kuzumm gece gece çamaşır astımm geceleri ev işi etmeyi seviyorum yayeni musluk taktık değişik geldi bana
Hahahaah evett yaaa gidiyom geliyom musluğa bakıyorumm ne değişik geldi banaa yaa bide tasaruflu musluk 2 seçenek var yerinden oynuyo falann dedim keske pembesi olsa bununGider gelir bakarsın dimi çünkü bende yaparım
Rabbimin izniyle inşallah hayırlı güzel sonuçlar alacaksınız canım dutcum hemşireyim ben sormak istiyorum bildiğim kadarı ile yaşınz genç sigara kullanımı beslenme durumu ya da herhangi bir kronik hastalığı var mıBen geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Herhangi kronik rahatsızlık yok. Yaşı 35 . Çay ı çok içerdi sigarayla da katmerlerdi. Üstüne işteki stresi de kaymağı olduRabbimin izniyle inşallah hayırlı güzel sonuçlar alacaksınız canım dutcum hemşireyim ben sormak istiyorum bildiğim kadarı ile yaşınz genç sigara kullanımı beslenme durumu ya da herhangi bir kronik hastalığı var mı
Ah canım dutum öyle haklısın ki, insanın sevdiklerinin cani yanınca kendi canin daha çok yeniyor.ne saat geçiyor ne boğazından bir lokma. Hayat çok boş anlamsız geliyor. Ama bunada şükür, şuan emin ellerde. Tedavi devam ediyor. Güzel olacak.soylemesi kolay biliyorum ama yaşı genç olduğu için daha güçlü, tedaviye cevap verecek. Rabbim hepimize sınavlar yazdı ,ınş en güzel şekilde geçecek bu günlerde. Rabbim güç kuvvet versin hepinize, bir daha bu günleri yasatmasin ınşBen geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Dutummm herşey yoluna varacak allahın izniyleeBen geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Evet gencecik yaş işte böyle oluyor ya bu stres yaşam standartları herseyimizi etkiliyor. Zamanla sigarayıda azaltır ZatenHerhangi kronik rahatsızlık yok. Yaşı 35 . Çay ı çok içerdi sigarayla da katmerlerdi. Üstüne işteki stresi de kaymağı oldu
Benim eşimle aynı yaştaa sigaradanda olur herşey olur strest olurr iş stresti zaten herkese yansıtıyo be dutumm hepimiz yaşıyoruz strestt amann iyi olsun inşaallahh yüce rabbimm buda geçecek bitecekkHerhangi kronik rahatsızlık yok. Yaşı 35 . Çay ı çok içerdi sigarayla da katmerlerdi. Üstüne işteki stresi de kaymağı oldu
Bizde seni çok özledik dut, neşeni , enerjini..Ben geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Boğazına seker mi kaçmış.. poposu kıpkırmızı oldu . Bana yapmak istedigin muamele mi yoksa.
Anlık saliş benn
HahahahYoookkk canım benim hiç niyetim yok seviyorum çünkü elimde değil
Sen beni korkuttun o yüzden sana popona vuruyorum salişimBoğazına seker mi kaçmış.. poposu kıpkırmızı oldu . Bana yapmak istedigin muamele mi yoksa.
Saka maka nedense böyle bir çatışma yaşayacağım gibi geliyor. Hiçte beceremem kavga ağız dalaşı vs şeyleri dilerim olmaz yoksa kalpten giderim tinnos...Sen beni korkuttun o yüzden sana popona vuruyorum salişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?