• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorma kız korona bi tek bize var sanki ay millet ne rahat 🤷🏻‍♀️
Evet canım ya valla heryer tıklım tıklımdı. Ama artık epey rahatlama geldi. Birde geçen haberde gördüm tedbirlerin azaltırmasına rağmen vakalar düştü diyordu. Banada rahatlama geldi valla dün maskesiz çıktım ilk defa 🤣🤣 tabi açık alan diye rahatlığımda kapalı alanda yine takıyorum🤣🤣

Ben namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi 😐
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya 😐
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bir mucizee bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca 😔
Ben bunu akşam görmemiiiişimm linoşummm ama şimdiii senin için okudum kuzum Allah kabul etsiiinn🤲🏻🤲🏻😍😍😍

tenor.gif

Gece pare ve salişin olmadığını gören tinnoşla ben😅😅 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim MssPARE MssPARE @Saliha40
shocked-huh.gif

Halaa da gelmemişş MssPARE MssPARE mmm kurabiyeemmm

Ben namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi 😐
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya 😐
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bir mucizee bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca 😔
Neyin var yaaa

Olmuş olmuş 🥳🥳tamamdır bu iş 🤭 🤭

Yaa uyuyakamadılar inşallah MssPARE MssPARE @Saliha40

Ohh yerim ben senin düşüncelerini 😍😍 böyle düşünmen güzel balım en azından yapamam edemem demiyorsun. Ben eşime bir türlü bıraktıramıyorum. Sürekli bahanesi var neler sayıyorum dövüş kavga 😅 kafasını gözünü kırıyorum yine arada kaçamak yapıyor 😅😅
Duyan da cidden şiddet uyguluyorum sanacak 🤪🤪

Çok iyi anlıyorum bitanem üzerindeki o hissizliği o boşluğu.
İnşallah bu defa Rabbim eli boş çevirmesin kuzum

Ya kuzucum sahurda sızdım da şimdi okudum. Geçmiştir inşallah
Allah razı olsun kuzum geçti şükürler olsun 🥲🥲 ağzına sağlık 💜
Kocaya kafa göz kırmak nedir kız sanarsın gerçek hahahaha 🤣🤣🤣🤣 işte öyle bir illet ki kuzum hıp diye bırakılmıyor çok iyi anlıyorum onu 😒

elbette kuzum elbette
o görüyor biliyor
özür dilerim sizi de üzmek istemezdim :KK43:
iyi bişey olmadığı sürece bi daha kötü gelmicem buraya :)

Alllah büyüktür tinnoşum toparlarım kendimi aklım daha başıma gelmedi :/

geçmiş olsun kuzum okudum niyetine:dua:

amin kurabiyem Rabbim verecekse sağlıklı sıhhatli ahlakli hayırlı versin vermezse de elbet de yine o bilir ki bizim de gönlümüzü razı etsin :dua:

günaydınnnn senin enerjini yerimmmmm
Yaaa çiçeğim sen böyle uzulünce bende çok üzülüyorum gerçekten uzulmeni istemiyorum artık..
Sal sal sal artık olacağı varsa bir şekilde oluyor ben buna tamaat ettim artık zorlamanın kimseye faydası yok daha çok zarar eşine ve sana belki..
Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun canım ağzına sağlık mucizemmm 🤲🏻💜

Vallahi cok konuşuyolar ya kafam almıyo 😂😂
Ayy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydanda 😅😅 tövbe ya
Evet canım ya valla heryer tıklım tıklımdı. Ama artık epey rahatlama geldi. Birde geçen haberde gördüm tedbirlerin azaltırmasına rağmen vakalar düştü diyordu. Banada rahatlama geldi valla dün maskesiz çıktım ilk defa 🤣🤣 tabi açık alan diye rahatlığımda kapalı alanda yine takıyorum🤣🤣
Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeye 😅😅 donsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba 😅 😅
shocked-huh.gif

Halaa da gelmemişş MssPARE MssPARE mmm kurabiyeemmm
Evett nerde bu parişşşşşş MssPARE MssPARE 😱😱😱😱
Allah razı olsun kuzum geçti şükürler olsun 🥲🥲 ağzına sağlık 💜
Kocaya kafa göz kırmak nedir kız sanarsın gerçek hahahaha 🤣🤣🤣🤣 işte öyle bir illet ki kuzum hıp diye bırakılmıyor çok iyi anlıyorum onu 😒
İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben 😅😅

Yaaa çiçeğim sen böyle uzulünce bende çok üzülüyorum gerçekten uzulmeni istemiyorum artık..
Sal sal sal artık olacağı varsa bir şekilde oluyor ben buna tamaat ettim artık zorlamanın kimseye faydası yok daha çok zarar eşine ve sana belki..
Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun canım ağzına sağlık mucizemmm 🤲🏻💜
öyle kuzum olmuyor zorlasakta zaten bi kabullenirsem belki herşey daha kolay olacak

Ayy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydanda 😅😅 tövbe ya

Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeye 😅😅 donsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba 😅 😅

İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben 😅😅
Çılgın hamiş seniiii bazı kişiler gerçekten patakliyor sanarsın ama seviyordur aslında 🤣🤣🤣 bazen çocuklar da oluyor öyle 🤣🤣🤣 severrken napıyor bu kadın beee diyorum sonra böyle sevdiğini anlıyorum yumuş yumuş ederek 🤭🤭🤭

Kurbikim canım cüzlerimi okudum tesbihlerimi okudum birazdan pazara gidicem burdayım cancagzim💛🤣😊🥰😊🌿💕🌹🌼

Back
X